reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witanko

Ja dzis dzwonilam do laboratorium do Polski i moje wyniczki po raz pierwszy od dawna sa naprawde zadawalajace - glownie chodzi mi o progesteronik 26dc -16,8!!!!!!!!!!! - (dlatego nie mam zadnych plamien przed @:-) )Ostatnim razem (co prawda na 2 fazie) byl 2,9 :-( - a to juz pod menopauze podpada. prolaktynka tez ok 6,58 i zadnych bakteryjek w wymazie.. Nawet nie wiecie jak mi to humorek poprawilo:tak: . No i @ na razie nie ma.
Niech sie zdarza cuda w te swieta i worek fasolkowy sie wysypie!!!!:happy:

NIECH SIĘ ZDARZY CUD W TE ŚWIĘTA......:-) :-) Majeczko bardzo, bardzo zasługujesz na ten cud i życzę Ci go z całego serca.

reklama
Ewo przykro mi z powodu @ :-(
Ale tak jak napisałaś "Carioca 77, to szykujmy się na września" .....Kto wie może i mnie sie uda "załapać" z Wami?
Buziaki :happy:

Witam wszystkie 30-dziestki!:happy::happy:

Majeczko!
spokój który udało Ci się osiągnąć dzięki wyniczkom to połowa sukcesu.:tak::tak: Teraz pozostało tylko uzbroić się w cierpliwość:happy:. Ktoś kiedyś powiedział, że cierpliwość uszlachetnia. i to prawda:tak::tak:im dłużej na coś czekamy, tym ma dla nas większą wartość i potrafimy to docenić:tak::happy:

Ciekawe, co przyniesie dzisiejszy dzień:confused::confused:

Fluidki gorące:
~!@#$%^U*&^%$#@!@#$%^(*&^~!@
~!@#$%^&&^%$##@$%^&^%$@#$%
~!@#$%^&*(_)(*&^%$#$%^()*&^%$

Sensi później nastrój Ci się poprawi zobaczysz, a na zaparcia polecam otręby pszenne które sama wypróbowałam. Mają dużo błonnika i kwas foliowy. Trzeba sporo popić bo to pęcznieje w żołądku. Jem regularnie np. jako przekąskę z kefirem i problemy z zaparciami się skończyły jak ręką odjął. Poza tym to samo zdrowie. Polecam naprawdę. Kupisz je w każdym większym sklepie w dziale ze zdrową żywnością lub w dobrze zaopatrzonych delikatesach.

Wszystkie 30 - stki pozdrawiam.

Dziewczyny, chcialam wam napisac o pietruszce, nie zaleca sie jej jedzenia u kobiet w ciazy ( jak i rowniez starajacych sie),bo powoduje ona skurcze macicy,a co za tym idzie moze wywolac lub wspomoc wywolanie poronienia... wiecej napisze jak dorwe ksiazke dzisiaj... rowniez nie zaleca sie zjadanie tunczyka,bo zawiera on czegos za duzo... mozna go jesc ale w bardzo malych ilosciach...

Dziewczyny, chcialam wam napisac o pietruszce, nie zaleca sie jej jedzenia u kobiet w ciazy ( jak i rowniez starajacych sie),bo powoduje ona skurcze macicy,a co za tym idzie moze wywolac lub wspomoc wywolanie poronienia... wiecej napisze jak dorwe ksiazke dzisiaj... rowniez nie zaleca sie zjadanie tunczyka,bo zawiera on czegos za duzo... mozna go jesc ale w bardzo malych ilosciach...

Ewo witaj :-) buziołki :-) O tuńczyku słyszałam ale pietruszka? :baffled: Znowu mnie coś zaskakuje :tak: Jeśli wyczytasz jekieś rewelacje jedzeniowe pomocne staraczkom i zaciążonym......przekaż nam proszę.
Przytulam Cię mocno żeby ta @ nie przyszła do Ciebie wcześniej niz za ..... kilkanaście m-cy :cool2:

vonka,juz przyszla,ale mam nadzieje,ze nastepna to sie spozni te 9 miesiecy... czego i tobie tez zycze... abysmy mogly sobie rozprawiac we wrzesniowkach....

reklama
Do góry