reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

terefere - dobrze, że już Wam lepiej :tak: Filmik niezły, dziś dopiero odpaliłam:-D

U mnie jest zasada , że jak dziecko nie ma gorączki, może oddychać przez nos a na dworzu nie ma aktualnie huraganu to spacerek musi być :tak:

Co do kibelków to po roku na pewno :tak: Mam filmik jak Jula miała 1.5 i elegancko na misiu pokaywała, jak siadać , co robić , gdzie gra wtedy ale sama za nic nie chciała dupki posadzić:-)

alex - odezwij się !!!

My też lecimy na dwór , obiad też dziś trza zrobić ...
Do później !!!

reklama
to znowu ja ;-)
Kuchnia ogarnięta, ja też...na ile to się dało:sorry:teraz czekamy na obiadek i na spacerek.
Przypomniało mi się, że kok.o pytała o kawy, a ja nie pamiętałam nazwy. Ale już znalazłam. Na obrazku jest zwykła, ale teraz wyszły smakowe : karmel, wanilia i orzechowa.Na razie piłam karmelową, dobra. Aaa i jeszcze popijam polską z cykorią. Tez spoko.
No a to ta moja kawka
Google Image Result for http://image.ceneo.pl/data/products/15169200/i-douwe-egberts-kawa-rozpuszczalna-gold-190-200g.jpg

ja na chwilkę

Aleksis Ty wiesz,że ja zaciśnięte non sto mam kciuki,odpoczywaj kobito!!!!!!!!!!!!!
Caterina zdolna babeczka z Ciebie ja mam nadzieję ,że bez iui i ivf wpadną Ci II &&& :*******

jeśli chodzi o kawkę to ja z ekspresu spijam codziennie rano czarną bez cukru.

Miłego dnia babeczki

katiuszka - ale ta kawa smakuje troche kawą ??:-) Czy tylko tym karmelem ??

zuza - jak tam, już koty wygoniłaś ?? A meble poprzestawiane ?:-)

Własnie mi siostra eMa doniosła na fb, że teść chce zrobić Olkowi roczek w restauracji..że niby dlatego żebym już nie robiła nic w nasze święto bo ciągle jemu gotuję :-(
Ale to bez sensu, nie ? Z maluchem się tam szarpać, najlepiej będzie mu w domku, powiedziałam, że jak chce to może do prezentu tort jeszcze wypasiony kupić bo mi piec się spierniczył przecież. I znowu się rozczulam.

Muma no nie wiem ile osób będzie na roczku, ale jak niedużo to też wolałabym w domku. Ja tylko dla dziadków i chrzestnych będę robić raczej więc też w domku... No i te gadżety do wyciągnięcia przez małego, to najlepiej w domu...

Muma trochę smakuje kawą:tak: eee to znaczy dla mnie, bo ja to kawosz za bardzo nie jestem, dlatego lubię smakowe.
Oooo!!!jak miło!!! widać, że Dziadziu myśli o wnuczku:tak:Jak wolisz w domu, to pewnie! powiedz tak jak napisałaś, tylko wytłumacz mu, że małe dziecko, że pieluchy itp. żeby się nie poczuł oddtrącony:sorry:noo ja tez bym się rozczuliła...
oki, spadam na spacer!!! wreszcie!!!!:-)

tere fere no tylko my i teść z siostrą, kuzynka eMa i moja Mama z facetem, w domku będzie najlepiej od razu się Glut pobawi na podłodze zabawkami i w ogóle:tak:
Ale już do niego zadzwoniłam i powiedziałam, żeby kasę odłożył na wiosnę na wypasiony plac zabaw , który ma zbudować wnuczkowi :tak:

Muma ja uważam, że w domu jest lepiej, bo mały się pobawi na podłodze, a jak bedzie chciał spać to zawsze można go położyć do swojego łóżeczka. Zawsze przeciez możecie zamówić cattering zamiast gotować i zjeść go w domu. My tak robilismy jak był chrzest.
Nasz tort nie wytrzymał za długo, przy dmuchaniu świeczek ręce wylądowały w samym środku. Teraz już go uczymy jak dmuchać żeby na 2 latka był przygotowany. Frajde ma straszną.

reklama
babolki i ja jestem:-)
Aleksis i Tere fere ale mi stracha napędziłyście, czekałam na dobre wieści i w końcu się pojawiły!!! Uff;-)
Tere fere ciesze się ze ze Timkiem juz lepiej, jak czytam Wasze zmagania z dziećmi to przeraza mnie czy my sobie poradzimy w tym wszystkim z Mieszkiem:-(
Aleksis mi tez babeczki mówiły żeby odpoczywać, lezec itp, z tym ze u mnie wszystko grało , tak jak do tej pory, wiec Ty się lepiej ich słuchaj i bądź grzeczna, a wszystko bedzie dobrze, ja tez cały czas trzymam kciuki i mysle o Tobie!!!:tak:
Właśnie a Alex coś zamarła, jakiś sen zimowy czy jak:eek:
Muma widzisz jak my Cie kochamy, jesteś nasza dobra duszyczką, pomocną i wlasnie jak mama ;-)a i bywa ze nawet lepsza:tak:
Ani@k a propo kupy:eek: to dzis mowie do eMa ze juz nie moge sie doczekac jak bedzie Mieszka przewijac po kupie a on tak patrzy i mowi ze maseczke sobie musi kupic:szok: wariat...
katiuszka to udanego spaceru bez kupy:-D:-D:-D, kurcze tęsknie za UK :eek:z parkami, tylko nie za deszczem:-D
kasica znowu focha strzeliła:baffled:

Ja dzielnie pracuje, ale juz coraz bliżej zwolnienia L4, i finito...
Prasowanie dla Mieszka nas wciągnęło, ze tylko się z eMem wymieniam przy desce, jedno schnie drugie się prasuje i tak końca nie widać...
Przeszło mi przez głowę jakby jednak okazało się ze to dziewczynka bedzie, to piekne kolory ciuszków bedzie mieć :-D:-D:-D a eM znowu byłby wkur...wiony:szok: bo w sumie raz widzieliśmy jajka:-)
Moze ja 21/10 dopytam jeszcze raz:eek:
Ząb na razie się nie odzywa, wiec dało się w miarę pospać, choć wstawanie do wc co 1h to nadal masakra, ułożenie się ponownie to inna bajka, ale nie narzekam...
Wracam do prasowania i pracy...

Do góry