Dzieki Kochane. Leze i pisze z Wami.
Caterina-gratulacje z okazji zdanego egzaminu!!! Napisz kiedy wizyta u profa? Pisalas, ze leczenie w ramach refundacji wykonuja jedynie 3 kliniki w PL? Naprawde nie ma szans wyszarpac od NFZ wiecej?Oj ja bym walczyla o swoje!!! Kurcze przeciez Wam sie nalezy. Wiem, wiem walka z wiatrakami, ale zaciskam kcuki, aby sie los do Was usmiechnal i juz niedlugo II kreseczki tu nam zaprezentowal
Chorobsko przeszlo?
Terefere napisz co u Was plizz. chyba w pracy dzis jestes...
Gochson ja bralam antybiotyk zawsze, ale skoro Muma pisze ze Urosept pomaga to na pewno warto. Biedny Maluch, pamietam ze kiedys sypano do pieluszki krochmalu tzn. maki kartoflanej, ale czy to mialo sens? Kciuki, aby dupka wyzdrowiala. Ale lobuziak, narobi i jeszcze sie cieszy i dumny z siebie, oo to moje
Katiuszka ciesze sie, ze pospicie fajnie razem. Oby tak zawsze bylo!!! A Jamajczyk z dolu nie szaleje czasem czy juz wyjechal, bo nie pisalas
U mnie pogoda iscie angielska... Musze zrobic termin u lekarza na badanie tarczycy i diagnostyki, ale krew mozna pon-czw dostarczyc do 10 rano, a teraz wole lezec niz znowu krecic kolkiem kierownicy
Gatto czyli Cristi czyscioszka jest i lubi byc pachnaca..Dziewczynka a jak!
Kok.o, Piekna gdzie sie pochowalyscie?
Kurcze, boli mnie na dole plecow, ale to raczej z "gnicia" w wyrku.To juz taki mam "urok" dziedziczny