reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gochson posmaruj mu Sudocremem, super jest na takie odparzenia. No ale przecież Ty to wiesz:tak: No i jak przewietrzy sobie pupalka, to też szybciej się goi. A radochy miał jak wszędzie narobił...jak to dzieciaki:-D
Caterina gratuluję zdanego egzaminu!!!! ale Ty mądra kobitka jesteś!!! a ten egzamin wiąże się może ze zmianą stanowiska czy chociażby z podwyżką? :tak:

reklama
Dziendoberek!

To i ja sie lacze z uwielbieniem dla Mumy, bo nieraz faktycznie bylo krucho i gdyby nie ona to losy moglyby sie inaczej potoczyc. A tak wszystko dobrze sie skonczylo!
Muma ja to bym chciala, zeby z twoja mama bylo jak dawniej, ale chyba zawsze zostanie TA zadra w sercu:-(

Aleksis trzymaj sie tam wyrka lub kanapy i odpoczywaj i gadaj z Fasolem:tak:niech sie przyzwyczaja do glosu mamy:tak:

Gochson, ale tu tylko 2 ciezarowki sa:-( troche malo, dobrze by bylo gdyby sie jeszcze kilka posypalo:tak: Moja corka po 3 minutach posiadania kupy w gaciach tak sie wydziera, ze NATYCHMIAST trzeba ja przebrac:-):-)moze to i lepiej:tak:
Jak bylismy w PL to po wyjezdzie od moich rodzicow, za jakies 30 min sie skupila i musielismy sie zatrzymac. Oczywiscie na stacji nie bylo przewijaka:wściekła/y:

Ja mam dzis eMa w chalupie to pewnie go wykorzystam na jakis szoping czy inne rzeczy:-p

Kok.o sprobuje popoludniu zrobic te paluszki owsiane:tak: i zarzuc przepisem na kotleciki kalafiorowe:tak:

Buziam Was wszystkie mocno!!

Aleksis - no szkoda, szkoda, ale już za późno, teraz trzeba dzieciaki odchować i czekac na wnuczki :tak: Wczoraj nawet z eMem gadaliśmy, że zostawimy ich pokoje jak się wyprowadzą i będą do nich z rodzinami przyjeżdzać na święta a potem wnuki na wakacje, mam nadzieję, że my tego dożyjemy...:sorry:
Gatto no nie będzie tak jak kiedyś, może za 10 lat jak się nie zmieni po drodze znowu.. A szoping koniecznie !!! I nie tylko dla Cristi ;-)

caterina - gratulacje !!! wiedziałam :tak:

Olek może chodzić z kupą cały dzień, ale to najczęściej czuć:-D Chyba chłopaki takie są :eek::-)

Gatto fajnie, czyściocha z niej. Mój jak ma kupę i chcemy mu zabrać to od razu ucieka i się gdzieś chowa.
Muma też niby czuć, ale byliśmy na dworze. W domu to czuć jak już się wejdzie do pokoju w którym siedzi.

Dzieki Kochane. Leze i pisze z Wami.

Caterina-gratulacje z okazji zdanego egzaminu!!! Napisz kiedy wizyta u profa? Pisalas, ze leczenie w ramach refundacji wykonuja jedynie 3 kliniki w PL? Naprawde nie ma szans wyszarpac od NFZ wiecej?Oj ja bym walczyla o swoje!!! Kurcze przeciez Wam sie nalezy. Wiem, wiem walka z wiatrakami, ale zaciskam kcuki, aby sie los do Was usmiechnal i juz niedlugo II kreseczki tu nam zaprezentowal:tak: Chorobsko przeszlo?

Terefere napisz co u Was plizz. chyba w pracy dzis jestes...

Gochson ja bralam antybiotyk zawsze, ale skoro Muma pisze ze Urosept pomaga to na pewno warto. Biedny Maluch, pamietam ze kiedys sypano do pieluszki krochmalu tzn. maki kartoflanej, ale czy to mialo sens? Kciuki, aby dupka wyzdrowiala. Ale lobuziak, narobi i jeszcze sie cieszy i dumny z siebie, oo to moje:-D

Katiuszka ciesze sie, ze pospicie fajnie razem. Oby tak zawsze bylo!!! A Jamajczyk z dolu nie szaleje czasem czy juz wyjechal, bo nie pisalas

U mnie pogoda iscie angielska... Musze zrobic termin u lekarza na badanie tarczycy i diagnostyki, ale krew mozna pon-czw dostarczyc do 10 rano, a teraz wole lezec niz znowu krecic kolkiem kierownicy

Gatto czyli Cristi czyscioszka jest i lubi byc pachnaca..Dziewczynka a jak!

Kok.o, Piekna gdzie sie pochowalyscie?

Kurcze, boli mnie na dole plecow, ale to raczej z "gnicia" w wyrku.To juz taki mam "urok" dziedziczny

oj z kupą mój Książę to jak Księżna Cristi.. kilka minut i koncert na całą okolicę ;) a że trafiło nam się że kupka jest robiona rzadziej to tylko siki wymieniamy :D boszszsz o jakich ja rzeczach piszę??? Gochson aleś zapunktowała ;P swego czasu osóbki wstępujące na naszą drogę wątkową musiały się wkupić.. nie zapomnę tego ciasta od Alex__ które do tej pory Odrą do mnie nie dopłynęło.. chyba ze się gdzieś rozmokło po drodze.. albo dolny śląsk pożarł cały kawał ;P TERE F. obudź się! kurcze po tych grzybach tak długo śpisz???? :O

reklama
Kok.o i Piękna jakieś dziwne pytania i odpowiedzi tu pisały.. pewnie się zmówiły i teraz trzymają w niepewnosci.. a propo spania i jedzenia dzieci.. mój Szkrab dziś się o 3 tylko na jedzenie obudził :O

Do góry