reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaaa no i witam nową koleżankę.. nikt Ci nie powiedział ale swego czasu było u nas tak że jak nowa osoba się zjawiała od razu zaciążyła.. więc kciuki wielkie oby się szybko udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

popieram i jestem tego dobrym przykładem :)
lecę poleżeć bo mam zgagę, po lataniu na miotle czuje sie zmęczona, ale muszę pochwalić eMa nie latałam sama, on dużo tez posprzątał, wiec mamy weekend na relax:)
katiuszka znam ten ból skanowanego posta, zwłaszcza jak pisze na ipadzie czy innym sprzęcie... no dętka to juz jestem, ale napompowana hihi, toczę sie czasami, jak teraz, brzuszek napięty,
uściskaj Juleczka, śmiesznie z tymi mokrymi rzeczami, mina jego tez musi być fajna, jak dajesz mu coś do zjedzenia a tu klops-mokre, wilgotne

oki zmykam pepsi +migdały mnie wołają...

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k ja mam to samo w moim telefonie co Ty:-p ani pogrubić, ani emotionkę wstawić:no: poza tym wnerwia mnie pisanie na komórce, małe te literki, ja już wiekowa pani, no przecież niedowidzę;-):-) w związku z tym piszę tylko podczas spacerów.
Kurczę...właśnie się skapnęłam, że Twój Patryś ma już miesiąc i 16 dni!!!!:szok: ranyyyyy ale ten czas leci!!!!
no właśnie a gdzie jest nasza nowa staraczka??? Goshon???? Czyżbyś już zaciążyła????;-)

Mamuśki, czy Wasze dzieci jedzą ryż gotowany z jabłkiem? podobno wszystkie dzieci to jedzą i lubią, no ale chyba nie mój:no: tyle się nagotowałam, nakombinowałam, żeby go dość mocno rozgotować, potem jabłka podgotowałam...niosę mu na deser...a on bleeee:baffled: Dalej ma problem z tymi grudkami, ale to dziwne, bo zupy daję mu już całe grudkowe i zjada, a tego ryżu nie chce....chyba pierwszy posiłek, któremu powiedział stanowczo "nie".

Dziewczyna tu piszę żeby ją podnieśc na duchu a wy ją kierujecie do innego tematu.... porażka

Skierowanie do wątku, który jest tożsamy z tu założonym ma na celu:

1. podniesienie na duchu osoby tego potrzebującej,
2. udzielenie jej w miarę możliwości, wsparcia oraz w miarę fachowej porady,
3. nie dublowanie istniejącego już wątku a tym samym nie zaśmiecanie forum.

Administratorów bb prosimy o uporządkowanie tej kwestii.

katiuszka otóż Olek już zjada różne smakołyki z łapki, także 'śliskie' czyli owoce i warzywa bez tej siateczki, która mnie wkurza bo wydaje mi się, że jej nie można domyć;-) Ryżu z jabłkami nie lubi i jest to w tej chwili jedyna rzecz, której nie lubi:-D Polubił już nawet brokuły.

Ani@k no dałaś czadu z tymi postami jeden pod drugim :-D Hmmm jakby Ci tu przywrócić wszystkie opcje, spytam dziś wieczorem mojej czarodziejskiej kuli :-p

hej ho, jak pisalam dzis pojawil sie sluz brazowy po lpludniu. teraz na razie nic na papierze nie bylo,ale @ moze sie jeszcze rozkrecic. ciekawe jak minie dzisiejsza noc? dam Wam znac jutro rano,ale mam zle przeczucia.

Katiuszka schabowczaka mu daj, moj M tez nie lubi takich dupsow jak to sie mowi
Ani@k pisze prawie jak Kasica kiedys:-D
Muma a widzisz, Olus tez chlopak i takich papek nie lubi.
Gatto chyby juz dotarla z rodzinka do Monachium
Piekna -ladna pileczke masz z przodu, to i moze przeszkadzac. Pochwal sie ladnym brzusiem:tak:

Oj cos mi smutno, ze znowu klapa

Aleksis Tymuś już bez gilusa, ale jak mu się już ciągnął to miałam wrażenie, że aż mózg mu wyciągam takie długie te gile. Masakra. Po urlopie jeszcze nie ogarnęłam sytuacji. W pracy jestem na etapie już na szczęście wyboru między dwoma dziewczynami. Jutro powinnam już zdecydować, więc może od poniedziałku będę miała już pełny skład załogi.

Szyszka
podesłałabyś trochę tej pomidorowej...

Zuzanka ja bigosik też lubię, na kurczaczku. Mniam.

Muma jak zmarła moja mama schudłam 10kg. Przy moim wzroście niskim wyglądałam jak żywy trup. Ważyłam 46kg. Zero cyca, zero dupy. Deska.

katiuszka
tak z ciekawości ile zazwyczaj Ci czasu usypia Juluś jak nie jest padnięty? Bo kurna ja to mam na prawdę chyba susła, bo mój zawsze usypią w ciągu kilku minut. Właściwie jak już w butelce zostaje mu 20ml to już śpi. Chyba, że ja go tak tyram biednego dzieciaka.

Ani@k, żeby Cię kurna nie upomnieli, bo nie powinno się tak pisać cholerka post pod postem. Pokombinuj.

U nas nic ciekawego. Do 17ej byłam w pracy, potem pojechałam na zakupki do cocodrilo dla Niunia i do teściówki po niego.
Ugotowałam PYSZNE leczo i kupiłam parę ciuszków w necie w C&A. Między innymi kombinezon dla Tima. A jak Wy? Macie już zimowe ciuchy dla bobuchów? Nie wiem czy jeden kombinezon wystarczy, czy na zmianę kupić jeszcze?

tere fere ja już mam kombinezon (na ciężkie mrozy i spacery wózkowo- chodzone) i mam też kurteczkę zimową (raczej do samochodu na wypady jakieś krótkie) . Dopóki bobek orzełków na śniegu nie robi to chyba jeden starczy ;-)

Olek też szybko zasypia. Raz na jakiś czas ma tylko fazę i wtedy nas przeczołguje np do 23ej - ale już nie pamiętam kiedy ostatnio.

Aleksis - &&&&&&&&&&&&&&&&&&***

Muma w sumie mogłam się tego spodziewać, nie? w końcu bliźniaki poziółkowe :-D no właśnie mnie tez denerwuje ta siateczka, szoruję, spłukuję wodą, parzę, a tam dalej jakieś cząstki zostają:baffled: jedynie szczoteczka daje radę, no ale namachać się trzeba. No nic, dam mu jeszcze czasu, powinno mu się zmienić.
Aleksis o matulooooo tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaa kyszzzz a kyszzzz @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabarykaduj się w domu i nie daj się wredocie!!!! trzymam kciuki ogromniaste &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobra, idę do wyrka, coś mnie spankie łamie.
Do jutra!!!

reklama
aaa dobra..jeden post pod postem może ujdzie mi na sucho, skoro ani@k kilka się upiekło;-)
tere fere chodzi Ci o godzinę o której zasypia czy ile mu schodzi zanim zaśnie? odpowiem na jedno i drugie:-D nooo to najpóźniej śpi o 20:30, a zasypia tak w ciągu 10-20 minut. To taka średnia, ostatnio to poniżej 10 schodził, ale nigdy 3 minuty. Myślę, że nie ma co narzekać:tak:
A co do zimowych ciuszków, to ja za bardzo nie mam. Tzn. mam jedną kurtkę i parę czapek- a jakże by inaczej;-):-) czapki dostałam od szwagierki z Polski, takie na sznureczki i na uszy, bo tu nie uświadczysz takich. Lekko znoszone te czapy i nie mój gust, ale po pierwsze jak dała, to co miałam zrobić? a po drugie w razie bidy będa;-) zamierzam kupić kombinezon, ale jeszcze nie widziałam takich konkretnych, a poza tym to nawet nie wiem jaki...taki razem ze stopkami? czy tylko do kostek? jak taki do kostek to buty by się przydały, nie? muszę pokombinować.

Do góry