reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

Piękne słońce i chyba cieplej, przynajmniej u nas,
Ja juz piorę i sprzątam, mam zaległości po ostatnim czasie,

Aleksis ??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

caterina - wciąż nie możesz dojść do siebie po urodzinach ??? :-)

Buziaki dla Wszystkich, na kawkę lecę:happy2:

reklama
hej!!
Aleksis,ze względu na Ciebie z rana komputer odpaliłam,no!!więc co tam kochana??????????????????&&&&&&
Muma,ja też sobie kawkę zrobiłam i za sprzątanie siębiorę,żeby mieć jutro luzniejszą sobotę;-)

witam sie i ja!
Aleksis hop hop!!!???
wyobraźcie sobie w miarę szczupłą dziewczynę, 166cm wzrostu i przed nia, na wysokości brzuszka piłka lekarska:-D:-D:-D a kręgosłup ciągnie jak leże na boku, ze hoho, i oto cala ja :D podeślę w sob foto ;)
wpadłam na szybko bo jem śniadanie i lecę dowód rejestracyjny wymienić...

hej hej!!!!
Aleksis ?????????????????????? aaa ja coś czuję, że są dwie krechy:tak:
Na razie uciekam, śniadanie jakieś muszę zjeść i zimną kawką popić:baffled: eee kiedy ja się w końcu doczekam czasów, że se siądę, zjem jak człowiek, ciepłą kawkę posiorbię:sorry2: chyba, że jestem nierozgarnięta;-)
Oki, to do "za chwilę":-D

Ahoj kobutki:-) Melduję się na 13 posterunku :-p
Cholercia taka chora jestem że ledwo żyję i co najgorsze na krtań mi siadło i gadać nie mogę:wściekła/y:
nooo a kto to tu da nas zawitał????:szok::-D chyba trzeba to w kalendarzu zaznaczyć;-)
caterina zdrówka życzę w takim razie!!! i jak masz chorą krtań, to jak najmniej mówić, o śpiewach nie wspomnę;-)
A tak nawiasem mówiąc...u nas nie trzeba wydobywać głosu, wystarczy pisać:tak::-D

Hej,
juz pisze: @ brak, ale ten test wyszedl z jedna kreska wg mnie, bo ta druga jest super blada jesli w ogole jest i boli mnie w krzyzu(spalam ponad 9h-wiec to moze to)
Fotk anr 003 z grudnia 2012r, nr 011 z teraz ale g...o widac Foto0003.jpgFoto0011.jpg

Załączniki

• Foto0003.jpg
    Foto0003.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Foto0011.jpg
    Foto0011.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Hej, KAsica dzieki ale tek II kreski chyba nie ma , to jest raczej moja schiza. Wkleje zdjecie zrobione dobrym aparatem, bo musze czekac az sie bateria z innego tzw. idioty zaladuje, zeby zmienic karty, bo moj komp go nie czyta

Kochane patrzcie na te DRUGA FOTKE -tam guzik jest

Ostatnia edycja:
Do góry