reklama
kok.o
Fanka BB :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSS
HUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Udało sie!!!!!!!
jest krecha druga, JEST!!!!! bladziocha, bo wcześnie jeszcze, a drugie zdjęcie do doopy jest, nawet ta kontrolna słabo widoczna na nim jest... a na trzecim..hmmm zrób zblizenie , bo z odległości 10m nic nie wypatrzymy;-):-) Jak sobie powiększam to mi pikseliza wychodzi...
łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłooooomatulu!! ale sie ciesze!!!:-):-)
HUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Udało sie!!!!!!!
jest krecha druga, JEST!!!!! bladziocha, bo wcześnie jeszcze, a drugie zdjęcie do doopy jest, nawet ta kontrolna słabo widoczna na nim jest... a na trzecim..hmmm zrób zblizenie , bo z odległości 10m nic nie wypatrzymy;-):-) Jak sobie powiększam to mi pikseliza wychodzi...
łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłooooomatulu!! ale sie ciesze!!!:-):-)
Ostatnia edycja:
Aleksis1
Kok.o gdzie jest II krecha? To o zdjecie wyzej jest lepsze troche, to calkiem nr 001 bylo z sprzed roku, tak dla porownania. Tylko ze ten w gudniu byl z 31dc, a ten jest z 27 dnia. Lo matko, ja nie wierze, ze to jest ciaza
Nie umiem juz bardziej zblizyc, bo wtedy juz nic zupelnie nie wiadac, nawet madry aparat nie chce wtedy zdjecia zrobic. na manualny nie ustawie, bo jestem calkiem lewa w tym, nie umiem lepiej.
Jak to ostatnie zdjecia w programie windows-widok zdjecia powieksze, to jakas blada rozowa krecha jest.
Wczoraj byl brazowy sluz, potem wieczorem juz nic, teraz tez nie.Ale bardzo bola mnie plecy w dolnej czesci, musze troche sie rozruszac i rozchodzic bom stara juz
Nie umiem juz bardziej zblizyc, bo wtedy juz nic zupelnie nie wiadac, nawet madry aparat nie chce wtedy zdjecia zrobic. na manualny nie ustawie, bo jestem calkiem lewa w tym, nie umiem lepiej.
Jak to ostatnie zdjecia w programie windows-widok zdjecia powieksze, to jakas blada rozowa krecha jest.
Wczoraj byl brazowy sluz, potem wieczorem juz nic, teraz tez nie.Ale bardzo bola mnie plecy w dolnej czesci, musze troche sie rozruszac i rozchodzic bom stara juz
Ostatnia edycja:
kok.o
yyyyyyyyyyyyyyy z emocji nie doczytałam,ze to pierwsze sprzed roku jest...
ide patrzeć jeszcze raz
ide patrzeć jeszcze raz
kok.o
dobra, popatrzałam i bez nowych zdjec sie nie obejdzie;-):-) Ale na powiekszeniu pikselki sa rozowe tam gdzie ma byc II krecha
Sluzem sie nie przejmuj, wiekszosc chyba tak miala,ze coś tam plamiło w czasie gdy miała być @
Sluzem sie nie przejmuj, wiekszosc chyba tak miala,ze coś tam plamiło w czasie gdy miała być @
Aleksis1
Śluzem się nie przejmuj i nie rozchodź się tylko odpoczywaj lepiej Będziesz robić betę ?? Ola, jest jescze bardzo wcześnie, a ja naprawdę widzę teź te II.
Kochane dziekuje, moj gin ma otwarte dzis do 12.00 tylko, a musze zaraz do pracy sie zbierac. Dzis o takiej dziwnej porze wlasnie.
jesli do pon @ nie bedzie, pojade do ginka na beta hcg. Dam Wam znac czy @ zawitala czy nie. Ale serio mnie boli w krzyzu, a to zawsze zly objaw. Progesteron juz lyknelam, potem w pracy druga, bo po tym mam zawroty,a musze jechac samochodem. To na razie i jeszcze raz dzieki serdeczne
reklama