reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej!!
Aleksis,testuj,testuj:tak:,z ciekawości uschniemy,tu przecież!!!I widok na teście,wiesz jak będzie..??!!:tak:DWIE CUDOWNE KRESECZKI!!!:-)Musi się udać no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z kijkami narazie nie chodzimy,:sorry2:jakos powiem szczerze czasu brak...serio!!!teraz przy jesieni Adam dużo rzeczy na dworze robi,porzaki,kończy robić barierkę na taras-w stylu góralskim!!!!!!!!!!!!!!!!:-)...i co..?!!!robi sam,sam zrobił szablon,wycina,wkręca.mocuje,ehhhh cuda na kiju:p)
A samej mi nie chce się chodzic za bardzo:sorry2:...ale jak czas pozwoli ,to kije w dłoń i idziemy,teraz to częściej na grzyby idziemy,bo to sezon,więc trzeba cos nazbierać na zime itd......
Aleksis,brew będzie za tydzień w piątek robiona lub sobotę;-),do tego pazurki,co by nie było:tak:
Kurcze,a mnie już w plecach boli,brzuch też pobolewa tak od czasu do czasu:-(..zbliża sie wredna @ :-(ehhhhh szkoda gadac dosłownie już.....:-:)-:)-:)-(
Denerwuje mnie ta bezczynnośc i czekanie do grudnia!!!!!...już bym xchciałą iśc do kliniki i porozmawiac o konkretach,o iui itd!!!!!a tak to mamy czekac 3 długie miesiące!!!szok dosłownie,no!

Aleksis czekamy na info:tak: Kciuki trzymam!!!
Co do planu dnia to bywa ze jest taki napięty nawet cały tydzień.... ale muszę sie przyznać, ze wczoraj miało być kino (W Imię) Muma miałam zdać relacje ale d.upa-wybacz:-(, nie dotarliśmy, w szkole rodzenia 2 h, i padłam jak betka po niej... wiec jedna rzecz z listy na wczoraj odpadła... Mieszko w nocy tak szalał ze ho ho, az eM sie obudził bo chyba mi tak brzuch skakał....
dziś zapowiada się dzień wolny...., zamierzam ugotować pomidorową z ryżem i mięsko dla eMa, jutro znów dentysta po pracy, zlot czarownic ze szkoły średniej wieczorem i tak tydzień zleci...

lecę popracować troszkę...:no:

reklama
Hej,

My już dziś po dłuuugim spacerku:tak: Jest chłodno ale się opatuliliśmy i nie żałuję bo od razu mamy lepsze nastroje.

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&& Ja tu jutro rano siadam i podziwiam II :tak:

szyszunia Ty to się już teraz lepiej nie przemęczaj , powolutku wszystko trzeba już teraz :tak:

zuzanka
Ty codziennie oczywiście odkurzasz i myjesz podłogi czy tylko przy bigosiku ?? (swoją drogą muszę zrobić:-p)

Aa właśnie wczoraj wieczorem stwierdziłam, że chyba apetyt mi powraca, a przez ostatni tydzień schudliśmy wszyscy 2-3 kg, no ale nie życze nikomu takiej diety cud...

Do góry