reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
zuzanka -no odrobinkę lepiej, trzeba się z tym pogodzić i żyć dalej dla eMa i dzieci. Mój eM wie, że ja to przeżywam tak samo mocno jak on z siostrą, po mojej trójce to była teraz najbliższa mi osoba.. Takie życie jest.
Najgorzej w nocy ale nie chcę nic brać , wiem, że i to wkrótce się unormuje.

Właśnie kapuśniak skończyłam gotować , całe wiadro bo połowę jutro eM weźmie dla teścia. Mnie to pomaga a on przynajmniej coś zje ciepłego.

Muma no my to w ogóle mieliśmy pod górkę bo teść alkoholik
udało się i dał się podejść ,więc od 6 lat nie pije i jest z Nami a jest koleś Młody bo ma 49 lat ,więc trzymam za Was kciuki ,że przejdziecie tą smutną drogę :-( w razie co .....wal!

Szyszka zdrówko dziękuję, niezle, a Timek radosny i grzeczny jak nigdy. Urlop poukładał mu w główce po tej chorobie.

Gochson
jeszcze raz witaj. Ja jestem rok starsza i mam przecudownego synunia Tymka i jestem z Łodzi.

Muma jeju biedny ten Twój teściu chyba najbardziej. Został sam jak palec, tzn ma Was, ale na córkę widać nie może liczyć, gdy brakło najbliżej mu osoby...przykro mi się bardzo zrobiła jak o nim napisałaś, jeszcze jakby było mało okradli firmę. Jak się wali to wszystko kurna. A mamie może jednak się odmieni skoro zobaczyła słodziaczka. Po za tym śmierć jednego człowieka na prawdę potrafi zmienić kilka żyć diametralnie. Uwierz mi. U mnie najbliższi zmienili się o 180stopni. Nie tylko brat i tata. Ale kilka osób wokół zastanowiło się nad sobą. Życzę Ci tego z całego serca.
A Oluś ma tylko gila?

Zuzanka popatrz jak to jest, większość historii o zdradach jest taka sama, nie raz słyszałam coś podobnego, a właściwie kiedyś nawet sama taką przeżyłam z poprzednim debilem. A ta przyjacióła to fajna dziewczyna? Bo jak tak to może znajdzie sobie jakiegoś miłego faceta i ułoży sobie życie...

Gatto ostra jesteś zawodniczka!

U nas dziś miło i szybko zleciał czas. Byliśmy na spacerze. Wpadliśmy do mojej załogi. Obcałowały go znowu, on je też, powygłupiał się, w końcu usnął i znów wstał i się wygłupiał... Ojej. Ma siłę.
W ogóle to zapomniałam napisać już przed wyjazdem, że Tymek ładniu już siedzi. Prosto trzyma plecki tylko tak śmiesznie się gibie, czasem klapnie na bok, albo plecki. Śmieszny jest...hihihihihi

zuzanka - fajne te emotikony ;-) Twój teść ma 49 lat ??? To ile ma eM ?:happy2:

tere fere no też mam nadzieję, że choć tyle dobrego będzie z tego smutku..
Teść jest twardy gość, ale teraz go nie zostawimy, mało tego już mam kilka spraw, w których po prostu 'musi' nam pomóc i tak powoli będziemy go angażować. Mam już też plan na całe święta, co i jak , damy jakoś radę.
Olek ma tylko gila, daję mu Juvit, Calcium i Lipomal i powoli mu przechodzi, uff..
Fajnie jak glutek siedzi i się tak obala nagle ;-)

Muma- usciski mocne. Trzymam kciuki,aby Was Mama odwiedzila

Gatto, zuza dobrze babie tak! Niech nie tworzy tematow niepotrzebnie, skoro na naszym taka kopalnia wiedzy

Katiuszka nie smigasz z nowa kolezanka na spacery, czy cos nie teges? A jak Julus? Troszke sie unormowalo?
Kok.o Ewunia ladnie sie sprawuje na rehabilitacji? Kiedy jest jej zakonczenie? No to potem bedziecie obydwie razem szalec ze hej!
Aaronka i jak nastroj i samopoczucie? Poprawilo Ci sie juz? Mam nadzieje
Pieknaszyszunia Ty masz codziennie taki plan dnia?Lo matko, ale masz powera
Gatto spakowana na wyprawe do München?Oj zazdroszcze Ci
Caterina dzis pewnie wypija kielicha za kielichem;-)
Terefere Kochana co u Ciebie? Ogarnelas juz wszystko po urlopie w domku?Tymus juz bez gila?
Kasica pisz tu nam, czy idziesz znowu na brew ala Brezniew, jakie ciuszki czy buciki kupilas, dalej spacerujesz z kijkami? No dawaj kobito
Alex daj znac co u Was?
Ani@k czekamy na relacje i foteczki Twego cuda. USciski

Dzis bylam na tej poradzie, dobrze bylo. Pani wysluchala, dala pare rad, gadalysmy o tych moich nieudanych staraniach, zwiazku... Warto bylo pojsc.
Status: 25dc, objawow brak, krwawienia jakiegos nie bylo, apetyt so la la, 13dzien po iui, moze jak @ nie bedzie powinnam testowac? Bojem sie, ze cholera mnie zaleje znowu. Pojade jutro po test, w koncu Muma tez w 26dc testowala. Co myslicie Kochane?

Muma mój teść nie jest ojcem mojego M :no: bo mój M stracił tatę w wieku 6 miesięcy ,więc taty nie zna :zawstydzona/y::-( a mój teść obecny ogarnięty fajny facet :tak:i młodszy od MAMY był :-)
Aleksis romantyczko Nasza &&&& wierzę ,że teraz Ty pałeczkę przejmiesz !! i fluidki porozsyłasz :tak:

reklama
Kurde Aleksis testuj, testuj! Cholerka tylko ja jutro wyjezdzam i sie nic nie dowiem:wściekła/y:ale to wejde wieczorkiem :tak:

Ja spakowalam mloda i siebie. Jeszcze brakuje kilku gadzetow typu butelki na mleko i zabawki mlodej i bedzie chyba wsio. Trzeba to teraz wakowac do maszyny i jutro rano w droge!

Do góry