reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No i po niedzieli :(

Majeczko a ja jednak myślę, że to tajniaczek - nasz pierwszy w trzydziestkach :) czekamy w takim razie do środy

Dobrej nocki :)

reklama
Chcialabym ale nie ludze sie za bardzo... Juz sie dosc naludzilam... Ale gdyby to... W srode jest urodzinowa impreza meza 30 latek... Mysle ze to bylby najcudowniejszy prezent jaki moglabym mu ofiarowac i najpiekniejszy prezet jaki moglby dostac...:-)

dziekuje Elzbietko ale jak bedzie jedna krecha to sie wcale nie zdziwie i co wiecej chyba po raz pierwszy nie rozczaruje w koncu @ byla .. :-) nastepne stsranka w pod koniec kwietnia -pocz. maja.:-D

Dzień dobry :)

Majeczko w takim razie trzymamy kciuki i do środy poczekamy :)

A ja nerwa mam, bo dopiero dojechałam do pracy - wypadek za wypadkiem, korki okropne.

ja też witam- dziś jeszcze zostałam w domku- kolega mnie zastąpi- niezastąpieni ci koledzy!!!!!!!!! :laugh:

Majeczko- moja Ty dolnoślązaczko- moze wreszcie przełamiesz tą smutną passę oczekiwania wśród 30-stek!!!!!!!!!!!trzymam mocno kciuki.................a potem już powinno pójść gładko- jedna 30-stka ze Śląska (Moniś, Lapis) jedna z Dolnego śląska :laugh: :laugh:i na przemian.........
hmmm- nie wiem skąd jest Kindzia???

Anuś bardzo dobrze, że jeszcze sobie posiedzisz dzisiaj w domku i duży plus za uczynność kolegi

Lapisku hop hop a gdzie Ty się podziewasz?

Nie jest dobrze z tym poniedziałkiem niech się cholera szybko kończy - łapnełam doła i tyle, markuję, że coś robię wogóle nic mi się nie chce, zmiatam stąd bo tylko marudzę...

MONIŚ myslę,ze juz w domku jesteś- zrób sobie herbatki, weź dobrą ksiazkę i zaszyj się w sypialni- a mężuś niech pobiega koło Ciebie. Jutro będzie nowy dzień!!!!!!!!!!!

LApisku pecherzyk napewno pękł a plemniczki zdążyły na czas i moze nawet juz się udało tylko jeszcze o tym nie wiesz??
Moze się spełni- Majeczka ,Lapisek...............itd. To ze względu n Kindzię pod Górny Śląsk doczepimy jeszcze MAłopolskę - ale mam humorek ;) ;) ;) ;) Moniś Tobie bym go trochę dała.............
a ja leżę bo brzuch zaczął boleć...........trochę pochodziłam i proszę.
nie wiem co jutro?????robić??

Moje Drogie 30 -letnie Dziewczynki!

Nawet nie wiecie jak to milo ze ktos tak dopinguje i ludzi sie razem ze mna...:-) Dziekuje wam bardzo bardzo! i bardzo bym zeby cos z tego bylo chociaz mimo iz czuje sie dziwnie to obawiam sie ze... Ale co tam jak powiedzialam tak zrobie zatestuje w srode..:-D . A dzis jeszcze pojawila sie paskudna zgaga... ale jesli ciazowa to niech sie rozgosci kochana zgagusienka.! :-D

reklama
Lapisku zawsze mialam jakies objawy - jak sie szuka i czeka to sie znajdzie..;-).. Wiec nie przywiazywalam do tego wagi zwlaszcza ze mdlosci przed @ czesto mialam z powodu Duphastonu branego 2 dni po owu przez 10 dni.. Piersi tez pecznialy jak to po sztuczynym przed@-wym progesteronie..:-) Ale teraz juz nie bralam Duphastonu no i @ jakas tam byla ale inna 1 dzien a potem brudzenie.. No i zwykle po @ piersi juz nie sa napeczniale bo progesteron spada a mdlosci??/ Nie mam pojecia... Nie jadam sztucznizny i nie lykam niczego co mogloby to wywolac..Do Norprolaku ktory biore juz od pol roku 1/2 tab to sie chyba juz moj organizm przyzwyczaul wiec??

Do góry