reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej kochane 30 teczki!!!

jak jak zwykle pozno..:-(. Ale takak byala padnieta ze polozylam sie na godzinke a zgodzinki zrobily sie 4 bo nikt mnie nie obudzil..:-) Na dzidize stracilam nadzieje - wczoraj mnie piersi przestaly bolec chociaz dzis znowu daja o sobie znac... Nadal brudze baaaardzo niewyraznie no ale dzis pojawila sie jakas zoltawa wydzielinka takze wiec tak sobie mysle ze to pewnie jakas infekcja - chociaz brzuch mnie nie boli za to mam cholerne okropne parcie na pecherz i problemy z cewka..

Czy ktos moze zna jakis skuteczny lek ( antybiotyk ? ) na pecherz???? ja lecze pecherz od czerwca ( antybiotyki aleki na uklad moczowy)za roznym skutkiem ale parcie ciagle i ciagle powraca i juz sama nie wiem co robic ..:-(

reklama
Dzień dobry ja już też na nogach ;D

Majeczko ja w dzieciństwie miałam często zapalenie pęcherza i mama robiła mi nasiadówki gorąca woda z rumiankiem w misce, ale nie wolno robić takiej nasiadówki jeżeli są problemy z nerkami, bo można sobie zaszkodzić . Mnie pomogło mam nadzieje skutecznie :)

Lapisku to mamy dzisiaj luzik ;)

Anusienka wczoraj już była w domu na pewno dzisiaj napisze co i jak.

Właśnie mnie mąż wnerwia ledwie wstał wrr...

czesc kobietki :) ja w sierpniu skoncze 31 lat...i jestem świeżo upieczona mamą :) ....z mezem mamy staz małzenski 8-letni i Nadia była zaplanowana :) w ciazy czułam sie doskonale,poród przebiegł bez wiekszych komplikacji...z własnego doswiadczenia wiem ze z wiekiem inaczej podchodzi sie do macierzynstwa....Nadia jest teraz całym moim światem ( i pomyslec ze kiedys nie przepadałam za dziecmi :) )

pozdrawiam i zycze powodzenia

Witam wszystkich
Jestem juz po hsc- wszystko dobrze, znieczulenie dobrano doskonale,po 2 godzinach mogłam opuścić klinikę żadnych nudności ani bólu. Cały dzień wczoraj leżałam w łózeczku i mąż sie mną opiekował. dzis też jest dobrze nic mnie nie boli.
właściwie - to polecam ten zabieg :laugh: :laugh: :laugh: tak się bałam a niepotrzebnie.......

Majeczko, to zależy jak jest przyczyna twoich dolegliwości pęcherzowo-cewkowych. robilas badania moczu?
na dezynfekcje dróg moczowych polecam furagin - 3 razy dziennie po 2 tabletki, koniecznie z wit C, bo inaczej nie zadziała.
albo Ciprobay uro (inne nazwy tego leku Cipronex, Cipropol).

anusieńka ciesze sie ze już po wszytskim :) wyniki już masz??

Dzień dobry 30tki :)

Majeczko jak zdrówko - problemy z cewką mineły?

Lapisku :laugh: nie pomyślałam, ale powiedziałam mu żeby poszedł się jeszcze położyć i wstał tą właściwą nogą - poskutkowało :) - miłego rodzinnego biesiadowania :)

Anuś jak się czujesz?

Monika_pk witaj :) no właśnie opowiedz czy długo staraliście się czy od razu się udało :)

witam w gronie
dziś juz dużo lepiej sie czuję ale narazie chodzę jedynie po domu...........zalecenie mojego męża.....trochę chodzić trochę leżeć - bo jutro przecież do pracy.
Elżbietko wynik hycosy był od razu- wszystko o.k. się przelało tam gdzie trzeba. A wynik hsc na 2 tyg. ale mysle,że bedzie dobry........cóz za optymizm!!!! ;) ;)
Lapisku,Moniś dziękuję Wam za kciuki i myśli i wszystkim Wam dziękuję baaaardzo.............
Majeczko na problemy z cewką dobry urosept

Witam Kochane Moje...

Alllleeee sie za wami stesknilam :-D.. No ale mailam niestety pracowity weekend. Bardzo wam dziekuje za troske...Cewka odpukac jasos rozeszla sie po kosciach...To znaczy lyknelam ziolek...No i przestalam plamic wiec jakby ta dziwna @ przeszla... Martwie sie tylko bo codziennie jak sie klade spac to conajmniej 3 razy wstaje bo i biegne do kibelka z powodu mdlosci ..Ale nie wymiotuje...to samo jest rano jak tylko poczuje jakies gotujace sie jedzenie...No i te piersi znowu bola tyle ze bol zmienil sie w szczypiaco swedzocy... To chyba prolaktyna - chociaz z tego co wiem przy wysokiej prolaktynie progesteron jest niski a moj jest calkiem ok. gdyby nie tak @ to chyba bym pomyslala ze to dzidzia bo jeszcze tak wrednych mdlosci ie miewalam...

reklama
Elzbietko zatestuje w srode ( bo ide na imprezke :-D) juz nawet mam test... Jesli to dzidza to bylby 37dc wiec nawet angielski test powinien juz wyjsc.  z tego co pamietam  Mihir pisala to jej dopiero wyszedl w 41dc. tyle ze jej @ nie przyszla. a moja dziwna bo dziwna ale byla..:-(

Do góry