reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hello kobity a no dopiero się zalogowałam niestety praca ble

Lapisku Łania to restauracja w Parku w Chorzowie czyli Ty też ze Śląska ;D byłam tam, bardzo ładna i przepyszne jedzonko. Jedna z restauracji, która ma swój klimat.

Kindziu miejsca urocze na ten wyjątkowy dzień a co do zdjęć - ponieważ w większości klikam z pracy nie chciałabym na razie ujawniać swojej facjaty :) mam nadzieję, że zrozumiecie

Majeczko ja też siedzę jak na szpilkach - trzymam kciukasy :)

Anuś kochana a ja Ty się czujesz - dzisiaj jesteś jeszcze w domku? Kiedy idziesz na wizytę po zabiegu?

Z moim humorem kiepsko, ale co tam jest źle a potem będzie dobrze - takie życie :)

Jestescie kochane ze tak we mnie wierzycie...
Sama w siebie chyba tak nigdy nie wierzylam... U mnie bez zmian obudzil mnie dzis bol sutkow i powiem wam ze jesli to nie to to chyba zaczne sie powaznie martwic tymi bolami piersi - wczoraj nawet zrobilam sobie samokontrole( moze dlatego mnie dzis ten bol obudzil) ale nic szczegolnego nie znalazlam.

No i powiem wam ze mialam cudowny sen....Snilo mi sie ze zatestowalam i test wyszedl pozytywny tak bardzo bardzo wyrazny i pozytywny..Co prawda zamiast kreseczki pojawilo sie ( nie wiem czemu) bardzo wyrazne koleczko ale..Angielskie testy bywaja rozne.. Ja mam 2 natansze i najzwyklejsze takie jakie sprzedawane sa na allegro..:-)

Czy ktos wie jak tam na froncie u LANY??? Tempke miala taka ladna - czy juz zatestowala???

Och...Majeczko...mnie też strasznie sutki bolały i piersi...kochana ja też wierzę że u Ciebie fasoleczka sie zagnieździła :D...innej możliwości nie ma!!!
Jutro czekamy na piękny teścik...może być z kółeczkiem ;D ;)

A właśnie nie ma wiadomości od Lany...???

moniczko dziekuje ze ty tez we mnie wierzysz...

Ale patrzcie co znalazlam..

Ciąża rzekoma

Ciąża rzekoma, ciąża urojona, ciąża histeryczna, objawy ciąży występujące mimo braku zapłodnienia komórki jajowej. Ciąża rzekoma może wystąpić spontanicznie (zarówno u ludzi, jak i u zwierząt), można ją także wywołać doświadczalnie (np. u królika lub szczura) przez mechaniczne drażnienie szyjki macicy, co powoduje odruchowe wydzielanie hormonu luteotropowego, prowadzącego do przekształcenia się ciałka żółtego w ciałko żółte ciążowe, oraz typowe dla ciąży zmiany w macicy. Ciąża rzekoma trwa zwykle połowę czasu ciąży prawidłowej. U kobiet (najczęściej bezpłodnych) może wystąpić w sytuacji bardzo silnego pragnienia posiadania dziecka lub obawy przed ciążą, w pewnych zaburzeniach psychicznych typu histerycznego, w wyniku zaburzeń hormonalnych czy leczenia progesteronem i estradiolem. Urojenie bywa tak silne, że dochodzi do zahamowania miesiączki, nudności, wymiotów, powiększenia piersi i obwodu brzucha .

No nie!!! Majeczko bo Cie przełoże przez kolano... ;)
Musisz myśleć pozytywnie...bo stresujesz dzidziusia ;) Idż na spacerek, posprzątaj, pooglądaj TV, poczytaj i nie wyszukuj na necie głupotek ::)

Majeczko no przestań !!!!! Skąd Ty takie mysli do głowy bierzesz??
Oj tak jak i Monisia ja też mam ochotę Ci wlepać parę mocniejszych w tyłeczek...łobuziara!!!

MYŚL POZYTYWNIE!!!!!! I tylko tak!!! :)

Ja pogodzilam sie z tym ze @ przyszla - ale wasza wiara we mnie spowodowala ze znowu sie nakrecilam..A tak bardzo przezywam rozczarowania...No ale jak bedzie to bedzie tak czy inaczej wierze ze przed wakacjami bede miala w brzuszku dizidze..

reklama
MAJECZKA chcesz lanie????? Za glupie gadanie???? :mad:
Dobrze ze biore wieczorem procha, wtedy jestem nie do zycia i jakos uda wytrzymac mi sie do srody bo tak to bym pewnie wykonczyla sie pezez ciekawosc Twojego testu. ;D Kochana JUTRO GODZINA "0" JUZ 6 rano prosze podac nam wynik testu zebysmy wszystkie przeczytaly co u Ciebie jako pierwszy mail !!!!

Do góry