reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

KINDZIU dziekuje z calego serca za te slowa! Chcialabym.. Ale mysle ze moze dopiero kwietniowo majowe stsranka przyniosa rezultat...

reklama
Majeczko
Nie jestem niestety specjalistką i nie wiem jak organizm reaguje po odstawieniu duphastonu i clo. Cóż mogę powiedzieć?? Powtórzę się, że nie rozmyślaj tyle, ale zmykaj do łóżeczka... :) Może faktycznie poczekaj dzień, dwa i wtedy zatestuj. Ja w kazdym razie życzę Tobie z całego serca dwóch kreseczek!!!
A teraz juz mówię dobranoc, buziaki, pa

No i ja nareszcie się do Was doczłapałam wprawdzie na chwilę, ale zawsze - Dzień Dobry :)

Anus kciuki trzymam od rana i mam nadzieje, ze mozna juz puścic

Lapisku ja powiem tak - nic na siłę jeżeli nie masz ochoty nie przytulaj się co ma być to będzie a nawet przytulanki przed owu są owocne :) co do kartofla - podaję łapkę dobrze, ze nie jestem sama taka zielona :)

Majeczko rozumiem i czekać będę cierpliwie jeżeli się zdecydujesz testować

Ja chciałam tylko powiedzieć Majeczko że ja też miałam zawroty głowy i nietypowy ból piersi... ;)
Z całego serducha życzę fasolki kochana :)

reklama
Hallo ja melduje sie na imprezie :) zapraszam na wino wytrawne właśnie w łapce mam lamkę. Przyjechałam z pracy i mnie wzieło na sprzątanie - dopiero skończyłam a mieszkanie błyszczy ;D

Lapisku ale śliczna z Was para dzidzius w sumie nie musi konkretnie dziedziczyć urody obydwoje rodzice niczego sobie :)

Do góry