Dzien Dobry,
Kasica gratuluje Malej Siostrzenicy!
Wizyta sie udala i jestescie pelni nadzieji i spokoju, ze sie uda naturalnie.
Zaciekawilo mnie z tymi lekami u Ciebie, ktore moga miec efekt antykoncepcyjny. Czy powiedzial cos wiecej na ten temat?
Raz dwa i wpadna II kreski, zobaczycie. Kciukasy! Teraz tylko przytulanki co 2 dni i robic test!
A jak ta Twoja prolaktyna? Juz w normie?
Ani@k gratulacje dzielna Mamo! Cieszymy sie wszystkie, ze Ty sie tez cieszyc i "mleczarnia" funkcjonuje wspaniale
Fotki na kolko poprosimy
Alex dzieki Kochana. Ah, jak Ty to robisz? Sama wszystko?Caluski i pozdrowienia dla Cuda aby szybcutko wyzdrowial, dla eM taz i usciski dla Cudenki
Kok.o jak Twoja Mala Panienka-popyla dalej i wyciera pupa wszystkie katy? Chodzicie na basen dalej?To bedzie sportowiec z Ewuni. A z tymi slodyczami to Ci sie nie dziwie, jesc trzeba by nie marudzil, ze znosi do domu dla Ciebie i potem leza i sie psuja
Wiecej moze nie kupic
Katiuszka a jak Twoje plany na dzisiaj, tzn. kucharsko-spacerowe? Jamajczyk spakowany? Moze mu trzeba kopa zasadzic w d...e aby nabral tempa. Eh ci sasiedzi. Wyspaliscie sie chociaz?
Muma a co u Rodzinki? Olus grzeczniutki dalej czy pokazuje rozki?
Zuzanka jakas chyba troche podlamana po tym weselu...E tam, olac ich, zawsze sie znajda Jasniepanstwo, co to wyzej du...pe maja niz sr....ja. Uwielbiam ten tekst
Terefere- Tymus jez zdrowiutki i pelny wigoru? Dzis w pracy czy w domku?
Pieknaszyszunia juz w pracy?Jak sie czujesz?
Aaronka chyba wrocila juz z wojazy... Zdjecia na FB super. Wypoczeliscie? Jak Jagodka?
Caterina odsypia po sluzbie chyba... Napisz co u Ciebie
Gatto i jak, wyszedl zabek? Daj znac
Wczoraj moj pecherzyk w 9dc mial 13mm, rosnie, jutro kolejne USG i w piatek bedzie IUI b.prawdopodobnie
Cysty nie sa aktywne, tzn. nie produkuja hormonow, dlatego nie ma przeciwskazan do inseminacji
U mnie sloneczko, wstawie reczniki kapielowe, kawka wypita.