reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eloo:-)
widze ze jako ostatnia spac poszłam i jako pierwsza wstałam;-):-)
Młoda na podłodze właśnie kupsztala majstruje a ja nieprzytomna jestem..mogłaby w koncu pospac dłuzej:-(

ide jakas kawe zrobic... papa do później:happy2:

reklama
czesc i czolem

Kok.o gratki, za chwile ci mloda bedzie zapitalac po mieszkaniu...ty juz lepiej urzatnij jakies ladne rzeczy :-D

Tez jestem nieprzytomna:baffled:wstawalam w nocy do mlodej chyba z 6 razy, tylko smoka jej dac, bo jakies ryki odprawiala:baffled:

Dolaczam sie do kawki :happy2:

Hej

Wasze kawki pewnie już wypite no ale dołączam :-) Znów śpimy całe noce;-) Ostatnio od 19.30 do 7.00 - SUper:tak:

kok.o - no , jak już siedzi to tydzień , dwa i wystartuje i dopiero się zacznie :-D

Gatto - pewnie Mała musi odreagować po ostatniej wycieczce, wrócić do rzeczywistości,

Aleksis wiesz, w niedziele chyba lezelismy rano w łóżku już z Olkiem i włączyłam sobie TVN Style i właśnie babka opowiadała o dobroczynnym wpływie akupunktury na wspomaganie problemów z poczęciem:tak: Tak się wyluzowała tym, że in vitro się udało a parę miesięcy po porodzie znów była w ciąży:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasica -
co u Ciebie ?? lepiej troszkę ?:sorry2:

katiuszka - jeszcze chrapiecie ?? ;-)

Ani@K - i jak tam ??

Ja tu do Was piszę a dziecko bawi się witaminami różnymi z bezpiecznymi zamknięciami. Ale i tak edukacyjne jak cholera;-)

JUlka jedzie jutro na ten wyjazd integracyjny , boję się, że będzie lało i się przeziębi, prognoza zbyt ciekawa nie jest :baffled:
Miłego dnia !!!:-)

helloooo:-)
yyy no to se popisałam:wściekła/y: Młody spał, ale już się wyspał:angry: bożeeee wykąpać się tylko zdążyłam. Znowu przestawił się na 30-40 min drzemki...No trudno, dobrze, że chociaż tyle śpi.
Gatto może te krzyki to ząbki? u nas tak to się zaczęło:baffled:
Kok.o no to teraz będziesz biegi urządzać nie po parku a po mieszkaniu za pędzącą Ewunią:tak::-) yeeeyeee ja czekam na ten etap, coś ruchu zażyję przy okazji;-) Tyyyy dalej nie kumam co ten skrót znaczy:no: oświećcie mnie:sorry2:
Muma to się Julka będzie integrować...hmmmm pamiętam moje obozy integracyjne....noooo integracja była pełną gębą!!! i to jaka!!!!;-):-) uwierz! pogoda najmniej będzie ich interesować;-)
Aleksis czekam na relację z wizyty!!! mam nadzieję, że doktorki wleją w Ciebie nowe pokłady optymizmu i chęci do walki!!!!
zuzanka nam się wypisała czy co?:confused:
caterina dawaj pogodę ze wschodu, bo mi potrzeba wiedzieć czy robotnicy nie ściemniają, ze nie przyszli przez deszcz:baffled: kurka...zaczęło się!!! nie ma ich kto na miejscu opierd...z góry na dół, to już se w kulki lecą, ze deszcz...że coś tam...ehhhhh
Ani@k i jak tam? powoli do przodu? Patryk polubił cyca? aaa wczoraj zapomniałam...mnie kompletnie nie przeszkadza Twój nowy styl pisania, noo chodzi o te posty...dla mnie jest ok...nie wiem jak dla innych.
tere fere a Ty gdzie? czeszesz się tyle przed lustrem?;-):-)
Dobra, idę glutka wyjąć z łóżeczka, bo już zdemolował te ochraniacze na szczebeleki czy jak to się fachowo nazywa...skubany siedzi, łapie za szczebelki coraz to wyżej i się podciąga na rękach:baffled: jeszcze trochę to stanie, a jak wydzwoni zębami w poręcz to będzie jeden wrzask:dry: aaa no i muszę se "tam" posmyrać tym patyczkiem, bo dalej tego testu nie zrobiłam:sorry2::baffled:
Miłego dnia!!!!

cześć dziewczyny

katiuszka nie wypisałam się :no:;-)mam ostatnio zajęte weekendy a w tygodniu trochę pracy;-)

dzisiaj korzystam z pogody ładnej i sprzątam bo w weekend nie miałam kiedy a to my w gościach a to goście u Nas i tak zleciało.

Miłego dnia kobitki

i ja sie witam po wojażach nadmorskich...
musze Was nadrobić a tymczasem uciekam na śniadanko, wędzona rybka z nad morza:-)

kciuki za staraczki i pozytywne fluidki ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
katiuszka oj ty gaduło...hihihi :-Dniestety nie czeszę się przed lustrem, dziś byłam w pracy...;-)

Aleksis nie mam chinki, ale jakaś taka by się przydała:-D, od wczoraj kipię, jakoś tak się zbiera właśnie za dużo... Podchodz do IUI i jednocześnie IVF składaj...

koko ja czekam na chwilę, aż młody zacznie raczkować. Sam by już się przemieszczał.:happy2:

Hejak reszcie dziewczyn.

U nas szpital w domu. Od wczoraj wieczora Tymek 39,5 st gorączki.:-( Bidulek maleńki. Żali się bardzo, :zawstydzona/y:przytula, cały czas na ręce i na szyje się rzuca. W nocy też 39,5, nad ranem 38.:sorry2: Po nurofenie spada, a za 6 godzin znowu. Wróciłam z pracy 39,5. Poleciałam do lekarza i to raczej trzydniówka, wirusówka. Jeszcze lakse dziś walnął, więc raczej to pewne, ale mam obserwować, czy np zapalenie płuc się nie lęgnie. O zgrozo! Chrzciny za pasem, lot do Turcji, ku...wa!:no:

tere fere ooożesz kurka:szok: a to się przyplątało:baffled: A ma jakieś inne objawy choroby? gardło czerwone? kaszel? może go gdzieś zawiało na tym basenie:confused: no chyba, że to faktycznie ta trzydniówka...a właśnie...co to właściwie jest? tylko gorączka wtedy i nic więcej? jakaś dziwaczna choroba...
Kurdę...mam nadzieję, że mu szybko przejdzie i będzie bawił gości na chrzcinach, a potem urlopował się na całego w Turcji:tak:
zuzanka wpadaj do nas częściej!!!!:tak::-)
U nas jesienią powiało...dziś w nocy uruchomiliśmy ogrzewanie na parę godzin, bo piździło po plecach konkretnie:baffled: pora na chowanie letnich ciuchów. No i się zacznie plucha do kwietnia:wściekła/y:

reklama
Heja baby,

Terefere-zal mi Tymka.Taki maluszek i tak cierpi. Jestem pewna, ze chorobsko sobie pojdzie precz raz dwa

Muma dzieki Kochana. Szukam w necie i zdecyduje sie pojsc do lekarza, jutro juz nie zdaze zrobic terminu, ale w czwartek tam zadzwonie. A wiesz, ze znowu mi sie z Olusiem sniliscie?Byliscie w gosci u mojej mamy ha ha. A Ty mialas piekne blyszczace ciemnokasztanowe wlosy, a Olus taki jak teraz na zdjeciach.

Katiuszka jak , wyspalas sie, tzn.Julus pozwolil?Co z tymi zebami?Lepiej juz?

Gatto Mlodej tez zeby ida? Albo teskni za dziadkami...
Kok.o to pochwal sie zdjeciami Mlodej w nowych dla niej pozycjach:tak:
Kasica sie udziela na watku IUI ostatnio
Zuzanka witaj. Po co sprzatasz, i tak zawsze masz jak w pudelku przeciez:tak:

Caterina
jakos rzadko zaglada
Alex na 3 etatach, to wiemy, wiec wybaczamy -ale skrobnij co
Pieknaszyszynka juz po sniadaniu z Panem Pepa? Mam nadzieje, ze wypoczelismy

Ani@k daj znac, czy sie poprawilo z cyckowaniem i jak sobie radzisz?Trzymam kciuki

To teraz CNN headline news: bad news troche, bo mam 2 cysty, ale mam nadzieje, ze sie wchlona. Jajniki pracuja, wiec dostalam pozwolenie na nastepna IUI(oni licza ze V) i zdecydowali, ze jesli po kolejnej, tzn 6tej sie nie uda, to wtedy bedzie dopiero wiyzyta z lekarzem z IVF. Ich zdaniem, skoro raz IUI dala rezultat, to jest szansa. Ok, moze i tak...I ze az tyle czasu nie zaoszczedze

Katiuszka:
-skiing
-swimming
-riding a horse
-riding a bike
-nordic walking
versus sofa sitting
Capici?:-D

Do góry