reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere hehe noo mój znak rozpoznawczy...mega długaśne posty:-D bo wiesz, ja to gaduła jestem i jak np. chcę powiedzieć jaką babkę widziałam w sklepie, to zamiast od razu przechodzić do konkretów, to ja nawijam o wszystkich okolicznościach temu towarzyszących:-p Mój M. jak chce coś szybko ode mnie usłyszeć, to mi mówi "tylko omiń, że jak szłaś, to akurat czarny ptak leciał, a obok szła babka co miała taką sukienkę, no wiesz jaką - od razu konkret,ok":-D stąd te moje posty takie długie:sorry2: ale Aleksis kiedyś pisała, że lubi je czytać, więc chyba jest spoko, nie?;-)
Gatto witaj po powrocie! bo się jeszcze nie witałam:baffled: jak tam w ojczyźnie było??? nakupowałaś małej polskich kaszek???;-)
Mój eM dziś wcześniej wrócił, ale nie posiedział na tyłku w domu za długo...mały tak wył, że zabrał go na spacer, bo oszaleć idzie:baffled: bożeeeee jak długo to będzie trwało??????????

reklama
Katiuszka kaszek jakos przesadnie duzo nie...kilka kupilam, bo wiekszosc jest ryzowych, a moja srednio przepada:baffled: za to przywiozlam chyba z 60 deserkow roznego rodzaju :-D jedne kupione, inne dostane:-)

Kurde to moze ja tez rusze tylek na jakis basen, bo faktycznie, jak kazda cosik tu cwiczy, to az glupio mi:zawstydzona/y:

Hej Kochane, dzis ciut lepiej...mam na jutro termin na 16:30, wypytam o opcje co i jak.

Gatto witamy witamy. Mam nadzieje, ze urlop sie udal i Cristinka nie zostala zbytnio rozbestwiona przez Dziadkow

Ani@k trzymaj sie! Moze byc tylko lepiej:tak: jak dojdziesz do ladu u skladu, Mlody bedzie spac nakarmiony Twym cycem, strzel Wam fotke z Twoimi puszystymi umytymi lokami. Calusy!

Muma jestem pewna, ze bedzie wszystko dobrze. Na pewno sie martwisz i zastanawiasz co wyjdzie. Bo wyjdzie to, ze niepotrzebnie sie martwilas i zdrowa jestes jak KON!

Ja z tymi koopami to jak Olus i Julus po gruszkach choc nie jem gruszek ani lodow(e, wczoraj byla porcja na otarcie lez, chcialam sobie dolozyc druga porcje,ale mi bylo glupio przed eM)

Katiuszka lubie , bardzo lubie czytac Twoje posty. Jestes zakrecona pozytywnie! I co z tym telefonem?Znalazlas go?
Moj M tez czasem nawija, ale to wtedy se moge tak posiedziec i ino posiedziec(jak ten baca) Lepiej tak niz mruka w domu "chodowac"

Terefere-jak Ty to czasowo ogarniasz?Zawsze na pewno wystylizowana jestes, w dobrym nastroju, na fitness chodzisz, dom, dziecko i praca?Przyznaj sie, ze jakas Chinke na czarno zatrudnilas i trzymasz ja w malym pomieszczeniu na miotly:-D

Kok.o dzis ile km w planie? A Ewunie w wozku przed soba pchasz czy M bawi?

Zuzanka chyba do siostry pojechala.... Albo konfitury produkuje?
Pieknaszyszunia wlasnie co tam u Mieszka?

Kasica w pracy chyba, dzis sie nie zameldowalas chyba...

Alem pojadla sobie gotowych pierogow.Teraz uprawiam sofa sitting, konczy sie tez na -ing wiec jakby aktywnosc ruchowa:-D

Na razie

ojjj Aleksis mój M.by się z Tobą zgodził, ale tak w połowie...no zakręcona to jestem...ale według niego to nie za pozytywnie:no::sorry2: mówi, że ma dwoje dzieci na głowie:-pa telefonu nie znalazłam:no: Nawet gdyby się jakimś cudem odnalzł, to i tak doopa blada z niego, bo już go zablokowałam, tak więc i tak bym go nie mogła używać...więc może lepiej, że się nie znalazł:sorry2:
Daj znac jutro po wizycie jaki plan teraz wdrożycie!!!! ahaa co to znaczy ten skrót "na -ing":confused: bo nie zakumałam.
Gatto Tyyy nooo weź się nie wygłupiaj!!!:szok:;-) nie zostawiaj mnie samej z moją oponką!!! we dwie to już raźniej, nie?;-)bo jak ja sama zostanę, to już nie będzie wesoło:sorry2:noo a deserki w Polsce superowe:tak:zresztą reszta jedzonka bobuchowego też:-)

Mały zasnął nam dziś wcześniej niż zazwyczaj, nie miał popołudniowej drzemki i jak eM. go wziął na spacer, to mu kimnął z 5 min, ale przyleciał z nim do domu, żeby nie usnął na amen, bo by dopiero było!!! buszowałby do północy, a tak to o 19 do spania:-)

Aleksis - ciesze sie, ze juz troszke lepiej :-) jutro zaraz pisz nam tu co i jak dalej. Lody sa dobre na wszystko co nie ?

Ja tez jestem fanka epopei katiuszki i przygod londynskich ;) a to jakbym mojego slyszala : do rzeczy kobieto !;) a tu czlowiek chcialby tak pieknie i dokladnie opisac wszysstko!:):)
A gdzie nasza zuza ? Po weekendzie przepadla ?;)

Ja z wyrka nadaje - serial watching uprawiam ;-)

Kochane kobitki jesteście:tak: chociaż tu se mogę ponadawać "po mojemu":-D
heheh widzę, że wszystkie dziś uprawiamy sporty łóżkowo-fotelowe;-):-) pewnie kok.o nam się wyłamie i obiegnie Wrocław dookoła:-p
aha i ja ogładam serial "M jak miłość":sorry2:badziew jakich mało, a ja głupia siedzę i oglądam. Teraz Mirka zrobiła test ciążowy i dwie krechy ujrzała, no i oczywiście beczy, że nie chce tego dziecka...czemu w życiu nie ma tak łatwo tej upragnionej ciąży, nie? ehhhh

Muma...teraz załapałam!!! pytałam się niedawno ile Julka ma lat...a tu suwaczek jak byk pokazuje:sorry2:sorryyyyy

Ostatnia edycja:
Ja tez M jak milosc a zaraz przelaczam sie na TVN i tam na reklamach pewnie zasne ;-)
Tak wiec spokojnej nocy , fajnie , ze jestescie :-):-)..

E Kochane, do spania sie szykujecie????

Ja wlasnie ziola o.Sroki sączę i potem te od Bąka.
Czytam o tej nat.medycynie i akupunkturze przy staraniach. Studia donoszą,że efekty są dobre
Tu link do spisu w j.angielskim ze strony niemieckiej, tylko ze to jedynie streszczenia krótkie a nie pełne wyniki
Dr. med. Christiane Peters – Literatur: IVF und Akupunktur

Kurczę, nie wiem co mam robić...do 8mej IUI podchodzić? Jak lekarz mi powie, że nie mogę niestety starać się o następne IUI i równolegle składać papiery do IVF to się pochlastam

B.poważnie się zastanawiam nad tą formą wsparcią terapii. Naczytałam się, że przynosi b.dobre wyniki, a sama akupunktura w dniu transferu to wzrost odsetku ciąż po IVF/ICSI o 13% w porównaniu do grupy kobiet bez sesji akupunktury.

Kurcze, stresuje mnie to niepotrzebnie, bo jeszcze w lesie a ja już się nakręcam, że coś nie pójdzie jak bym chciała. Jak w tym dowcipie: W dooopę włóż sobie tę wiertarkę! mówi sąsiad do sąsiada

Gatto, Katiuszka dosć z sittingiem, weżmy się za walking może , tylko tak, aby telefonów i innych tam nie gubić..Pogoda w sam raz na spacery i rozmyślania

Katiuszka dawaj mi sie tu wygadowywac. Ja lubiem
Kok.o****
chyba tez spadam

Dobranoc

reklama
eloo wieczornie:-)
hyhy dzisiaj też mam wolne od biegania, ale jutro rundka obowiązkowa...po zebraniu w żłobku:-D:-D hyhy pierwsza wywiadówka:-D
Gatto siema:-)
katiuszka hehehehehe no Ty to powinnaś "na-ing" zakumać:-D
Aleksis moze najpierw poczekaj do rozmowy z lekarzem, moze akurat jedno drugiemu nie przeszkadza? I smacznego! (ziółka;-))

aaaaa sie pochwale- Młoda juz na czworaka staje (chwieje sie jeszcze smiesznie:-)) i juz siada z tej pozycji:-)

uuu sama do siebie pisze, wszystkie spać juz poszły..:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry