katiuszka79
Fanka BB :)
tere fere hehe noo mój znak rozpoznawczy...mega długaśne posty bo wiesz, ja to gaduła jestem i jak np. chcę powiedzieć jaką babkę widziałam w sklepie, to zamiast od razu przechodzić do konkretów, to ja nawijam o wszystkich okolicznościach temu towarzyszących Mój M. jak chce coś szybko ode mnie usłyszeć, to mi mówi "tylko omiń, że jak szłaś, to akurat czarny ptak leciał, a obok szła babka co miała taką sukienkę, no wiesz jaką - od razu konkret,ok" stąd te moje posty takie długie ale Aleksis kiedyś pisała, że lubi je czytać, więc chyba jest spoko, nie?;-)
Gatto witaj po powrocie! bo się jeszcze nie witałam jak tam w ojczyźnie było??? nakupowałaś małej polskich kaszek???;-)
Mój eM dziś wcześniej wrócił, ale nie posiedział na tyłku w domu za długo...mały tak wył, że zabrał go na spacer, bo oszaleć idzie bożeeeee jak długo to będzie trwało??????????
Gatto witaj po powrocie! bo się jeszcze nie witałam jak tam w ojczyźnie było??? nakupowałaś małej polskich kaszek???;-)
Mój eM dziś wcześniej wrócił, ale nie posiedział na tyłku w domu za długo...mały tak wył, że zabrał go na spacer, bo oszaleć idzie bożeeeee jak długo to będzie trwało??????????