reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej....
takn Aleksis,ostatnio udzielam się na wątku o iui............tzn.zadaję pytania,pytam o lekarzy itd........tam ma odpowiedz,na to co oczekuje...........a,to cczy moje oczekiwanie będzie miało efekt..,to się okaże.....................??!!!!!!!!!!!!!!!!,bo,w pn.mamy wizytę u dr.Polaka.
Dziś u mnie moja ukochana ,jedyna przyjaciółka była........moja najulubieńsza:p)...ehhh winko się wypiło ..i to nie jedno,ale 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:...............................i wiecie co???....kupiła mi moje ukochane perfumy DOLCE GABBANA light blue...100 ml.do tego balsam do ciała+żel do kąpieli,i to tego 3 rodzaje kosmetyków z sephory z Clinnic.....:p).....jestem MEGA ZADOWOLONA:p)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie witam, dzień dobry :-)
kasica masz kaca:-D???
tere fere wlasnie jak nocka minęła, jak sie czujecie?
katiuszka wyspani?
Gatto jak Jula, juz w trasie? Na jak długo jedzie?:-)
Aleksis jak wizyta?. Trzymam kciuki mocno!
Ani@k jak samopoczucie?
Zuzu pozdrawiamy serdecznie:tak:
My wyspani, od rana Mieszko kopie, tera zajadam kanapkę ze smalczykiem +mała szklaneczka pepsi:angry: taka zachciewajka, zaraz lecimy do urzędu stanu cywilnego akt odebrać i złożyć papiery na nowy dowód osobisty.
Aaaa kupiliśmy tez wczoraj ten monitor z Angelcare, chyba dla swojego spokoju...

Miłego dnia babeczki:-)
ps: wiecie, fajnie być zoną:-D:-D

hej babeczki:-)
witam się super wyspana!!! Julek padł wczoraj o 19:30, około 22 przebudził się z lekkim płaczem, ale zaraz zasnął, o 5 wzięłam go na butlę na śpiocha i dalej do spania. Ostatecznie obudził się o 7:30:szok: 12 godzin pospał:tak:nooo tak to można żyć:-D tfuuu tfuuu nie chcę zapeszyć, ale chyba ma dziś dobry humor:tak: siedzi koło mnie na łóżku baqwi się JEDNĄ zabawką i nawet się nie drze i nie pakuje nic do buzi...oby to było na dłużej:-p
no właśnie...ciekawa jestem jak Tymek...tere fere napisz jak dzisiaj i jak nocka.
Kasica hehe Ty pijoku:-D ahaaa już kiedyś miałam Ci napisać, też używam perfum Dolce Gabbana tylko "the one":tak:ooo doooobre parę lat. Fajnie masz, że Cię tak obdarowywują:tak: najpierw mąż, teraz przyjaciółka. Super!!!
szyszunia mówisz, że warto się jednak hajtnąć;-) rozważę taką ewentualność...Ahaaanic nie pisałaś co sądzisz o naszej popijawie na fb?;-) doszłaś o czym pisałyśmy?:-)
oki, wstawiam na kawkę? chętna któraś?

cześć dziewczyny

katiuszka :****
Aleksis moje pudełeczko ostatnio zaniedbałam i trzeba doprowadzić do porządku ;-):tak:co do in vitro nie czekaj zapisuj się .
tere mam nadzieję,że Timek już lepiej.
Muma wydelegowałaś już Julkę?
Gatto w Ty kiedy wróciłaś ???:szok: ja ogarnięta !!!!!:zawstydzona/y:jak było??

szyszka a nie chciałaś drewnianego łóżeczka?

ja mam ostatnio trochę pracy i dlatego mnie mało ,na moim watku doszły dziewczyny starające się o dzieciątko w OA więc troszku Tam jestem .

A to ,że się nie udzielam nie znaczy ,że nie czytam ;-)

reklama
Hejka,

Kurczę , napisałam posta długiego i mi się internet skichał a po resecie już mi sie nie wkleja:angry::-)

U nas brzydka pogoda , Julka pojechała na 3 dni, wraca w piątek wieczorem. Pewnie im ta pogoda nie przeszkadza:-p

Olcio marudzi masakrycznie od wczoraj znów, dziąsła ma takie napuchnięte , że szok. Już nie wiem jak mu pomóc, chyba musimy przetrwać. Teraz po kaszce tak ryczał, że dałam mu paracetamol i cycka i teraz śpi..
Wiecie, ja w ogóle nie pamiętam ząbkowania u Julki, jakoś to zupełnie łagodnie przebiegało.

Szyszunia no śniadanko ciężarnej jak się patrzy :-p A łóżeczko fajne tylko , że ja do końca nie miałabym przekonania co do tego materaca i jego wpływu na kręgosłup..
Mam też takie łóżeczko ale na dole w domu i tylko drzemie w nim godzinkę , no i na wakacjach super sprawa.

katiuszka to może Julciowi już przeszło ?? Oby!!:tak: A ten narożnik to bardzo szybko, oj mogliby teraz przywieźć i nam to by Julka miała niespodziankę:tak:

Gatto
a co to za biżuterię piękną Córcia Twoja na fb prezentuje ?:-)

tere fere - i jak ? Jedzcie do lekarza jak gorączka nie spadnie, angina tez w sumie nie daje objawów czesto innych niż biegunka i gorączka. A co do biegunki, po każdej rzadszej k... 200 ml powinien wypić (Hipp Ors, Orsali malinowy, Smecta, herbatka z cukrem i szczyptą soli, woda). Jak nie chce pić to zakraplaczem.. No ale mam nadzieje, że już lepiej:tak:

Do góry