reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

kasica - no to &&&&&&& dla siostruni !
:-) Iteraz wiesz, ona urodzi a Ty dowiesz się o II bo równowaga musi być !! &&&&&&:tak::tak:

Aleksis &&&&&&&&&& :tak::tak:

My dziś, tzn ja dziś znów nieprzytomna, trzecia noc z rzędu między pierwszą a czwartą mniej więcej nie śpimy.. Skubany ma tyle energii wtedy i takiego powera , że nie ma siły najpierw trza się bawić,. Potem go usypiam ale nie ma siły kończy się u nas w sypialni i tam od razu chrapie:-D To chyba zęby bo pakuje paluch z prawej strony i koopska ma rzadsze ciągle (katiuszka - chyba nie zawsze takie muszą być ale to często towarzyszy ząbkowaniu). Kupiłam już to mleko bez laktozy wcześniej bo teraz to się już boję.

Ogólnie jestem nieprzytomna.

Jutro jedziemy z Julką do Łodzi, nie wiem czy znacie takie karty Magic the Gathering ? (może eMy grają?:-p). Julka się tym zajmuje już od roku i jutro jest jakieś święto tej gry i za darmo dają talię ale trzeba parę godzin spędzić na rozgrywkach.
No to ona do klubu z kolegami, my do centrum handlowego ale najpierw idę na usg piersi. Z racji tego , że mama miała raka powinnam robić co rok a teraz mi 2 lata śmignęły - trochę się stresuję ale mam nadzieję, że będzie dobrze:tak:

Powinnam posprzątać ale nie mam siły chyba;-)
Miłego dnia !!!:-)

reklama
hej wszystkim!!!
Muma łączę się w bólu:baffled: u nas to samo, z tym, że mały po pobudce nie bawi się a płacze:-(co go uspokoję, to znowu. Dzisiaj już nie miałam siły i jak tylko zaczął się krecić i jęczeć od razu na śpiąco paracetamol i w miarę był spokój. O 4 wzięłam go na spiocha na karmienie, wypił całą butlę i spał u mnie w łóżku tak gdzies do 7:30. Nawet źle nie było z nim, tylko, ze jak ja się rozbudze o tej 3 nad ranem, to tak do 5 zasnąć nie mogę:no: ehhh kiedy się wyśpimy, nie? :baffled:
A tej gry nie znam:no: z resztą ja żadnych gier nie znam...no oprócz pasjansa..tetrisa...no i w wojnę, ale to w karty:-D nawet nie siadam, żeby się chociażby zapoznac, bo znając mnie, zaraz bym się wciągnęła. A średnio mi się uśmiecha siedzieć po nocach i grać;-)
Kciuki za badanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A właśnie...chyba zawaliłam z tym wczorajszym testem:baffled: zrobiłam go w domu, zapakowałam jak trzeba i poszłam do przychodni go zostawić. A tam zamknięte:szok: kurka...zapomniałam, ze w czwartki przyjmują do 12:30:baffled: No i co teraz? zanieść dzisiaj? yyy ten wynik będzie wiarygodny? caterina może Ty się orientujesz? ten test to wyglądał tak, że taki długi patyczek wkłada się "tam" pobiera się wydzielinę i pakuje do pojemniczka plastikowego. No i nie wiem, czy taki z wczoraj będzie w stanie coś pokazać, bo przeciez cały czas tam się chyba bakterie jakies tworzą, nie? bożeeee jeszcze mi wyjdzie niewiadomo co:szok:

kasica kciuki za siostrę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby poszło szybko, bezproblemowo i bezboleśnie!!!!!! za Ciebie też kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może to jednak nie na @??????:tak:
Kurka...napiłabym się kawki, ale mleka nie mam:crazy: odkąd eM się wziął za zamówienia, to tak to właśnie wygląda:angry: pustki wszędzie!!!!

Ostatnia edycja:
katiuszka - ja mam mleko, wpadaj !!:tak::-)

A ten Twój patyczek to się już chyba nie nada , co caterina ? Pewnie tak jak piszesz już się namnożyło 'niewiadomo co ';-)

Ja w te karty też nie gram, chciała mnie uczyć w wakacje ale jakoś nie mogłam się skupić, 1000 innych myśli człowiek ma w głowie ..:happy2:
Ale fajnie, że już weekend , trochę się inni z Olusiem pobawią:-p

A na to usg to idę do doktorka (zresztą ponoć dobry specjalista ) co jak byłam na monitoringu owulacji to mi powiedział: proszę pani, nie ma co czekac, tutaj tylko in vitro - pani wiek, wyniki męża, zapraszam do nas :-D
(tere fere -jeden z szefów Salve)

Ostatnia edycja:
Muma wstawiaj już wodę!!! zaraz będę;-):-D
Wiesz...może idź do innego doktorka:baffled: ten od razu nawymyśla niewiadomo co:baffled:
U nas dziś pada i duuuże ochłodzenie. Z jednej strony dobrze, bo już było za gorąco. Wczoraj w nocy 29st:szok: spać się nie dało. No a z drugiej...to jak się rozpada, to może lac do kwietnia:baffled:
Młody śpi, chyba i ja się walnę na pół godzinki chociaż, bo niewiadomo co za atrakcje Julek wymyśli na dalszą część dnia;-)

Ostatnia edycja:
kasica &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za siostre!! szybkiego i bezbolesnego cudnego porodu!:tak::-)
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za badania:-) chociaz na peeewno bedzie jak zawsze, czyli CZYSTO:-):tak: No ale badac trza.. rany, ja tez musze sie wybrac, bo na usg to juz wieki nie bylam:-(

dziewczynki wyspimy sie, wyspimy, jak dzieciory na kolonie pojadą:-D ... ale moze wtedy tez nie bedziemy spały..z tesknoty;-):-)

Muma,katiuszka,dzieki za wsparcie,ale ja te moje objawy ,które towarzysza mi co miesiąc,znam NA PAMIĘĆ!!!!!!!!!!!!,więc lada chwila pojawi się nieproszony gosć:-:)-:)-(
U siostry jeszcze cisza.......cały czas gapię się w telefon:tak: i czekan na wieści....:tak:

katiuszka -ale ten dr przy cyckach nie kombinuje (chodziłam do niego wcześniej)a , że ma klinikę leczenia niepłodności to tam się ukierunkował:tak:

kok.o - jak dzieci na kolonie jadą to rodzice są 'niegrzeczni' i też się nie wysypiają :-D A propos Julka na wycieczkę niedługo jedzie :-D

kasica - ale się zdziwisz jak @ nie przyjdzie :tak::tak: A siostrze daj chwilkę ;-)

Jednak się wzięłam za sprzątanie, a Olek nawet grzeczny w łóżeczku stoi przy stoliku edu i włącza wszystko po kolei:happy2:

Witam sie,
Kasica oby nie przylazla @
Muma bedzie dobrze , do not worry
Wspolczuje Wam tego braku snu... cale szczescie ze na razie nie musicie do pracy, a nasza Alex jak sobie radzi? Dawno jej nie bylo
Zawsze wszystko na glowie kobiet, eh

Kasica-ja tez mam objawy @ Dzis podobnie jak u Olusia w pieluszce tylko ze nie w pieluszce:-D Tak mi sie dzieje wlasnie w dzien@ i apetyt mam.Ledwo ocy otworzylam to juz bym jadla

Tez mi sie przypomnial ten kawalek Kazika, jak podopieczni wyjezdzaja na wakacje Kult - Gdy nie ma dzieci (29 X 2009) Wrocław PL - YouTube Yeah!!!!

Pogoda jak na Krecie jest ha nic tylko lezec plackiem

Szyszynka zdjecia cudne!!!

reklama
kasica, Aleksis - wspomnicie moje słowa :tak: Objawy ciążowe są identyczne i nawet za drugim razem dałam się nabrać, że nic z tego :-D

U nas też Kreta:tak:
Oli śpi przed domkiem a ja pichcę coś dla reszty na obiad:happy2:

A kobieta wszystko wytrzyma, taki już jej los. Facet zwyczajnie przecież nie słyszy, że ktoś się drze w pokoju obok;-)

Do góry