reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka ten test to taka wymazówka ? Czy co innego bo ty z wielkiego świata jesteś :zawstydzona/y:
U nas w Polszce ni ma testów tylko się wymaz robi i jeżeli jest smyrniete wymazówką tzw transportową czyli z takim gelem w środku to może 24 poleżeć a jeżeli suchą to już raczej nie.

reklama
Szyszka ale super i pogoda Wam dopisze!:-)

Muma ja też muszę badać piersi z powodu ryzyka. Mama miała, ciocia i babcia. Ale ginka powiedziała, że mogę przyjść jak skończy mi się pokarm. Więc idę jakoś w pazdzierniku, bo też tabsy mi się kończą.
A co do lekarza, to mnie zadziwiłaś, że tak od razu in vitro.

kasica jak tam siora?:confused:

Ja też mało dospana, bo od 5.30 Tim popłakiwał przez sen, a wstał 6.30 znowu. Dziś w pracy byłam nieprzytomna. Nie wiem co będzie jak będą zęby szły. Chyba się zwolnię!

uściski dla wszystkich...
dla staraczek nieustające
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja kłade sie spac bo lecimy o 3 nad morze:-)

caterina dzięki!!! gdzie ja tam z wielkiego świata:-p hindusowo po prostu;-) ten test to chyba na sucho był...ale pewna nie jestem:baffled: poszłam dziś do tej przychodni i powiedziałam, że zgubiłam ten patyczek do smyrania i żeby mi dali nowy. Chciałam zrobić to na miejscu, yyyy no nie że przy nich w poczekalni:-D ale powiedzieli, że nie, bo nie ma kto teraz wziać próbek do analizy do szpitala, a to trzeba w ten sam dzień. Więc dobrze, że nie oddałam tego z wczoraj, bo by mi wyszło milion bakterii i jeszcze by mnie zamknęli gdzieś w celach kwarantanny;-)
tere fere obstawiam już ząbki Kochana:-pcoś mu się tam w dziąsłach zaczyna dziać i go to męczy. U nas początki były takie same. Kurna...wyszedł ten drugi na wierzch, a mały dalej marudny na maksa, paluchy pcha do buzi, co dorwie, to tak jeździ tym po dziąsłach, że aż skrzypi. Wszystkie mu ida na raz czy co???:confused:
kasica jesteś już ciocią??? no w sensie, że po raz kolejny:-p

heloł!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Laski,wogóle z tą moją kochana siostrą to jest TAK!!!!!!!!!!!!!!!.......................
Wczoraj była na usg,w przychodni"K"......i dr.powiedział jej ,że dobrze by było,gdyby poszła na KTG,do szpitala..więc się zgodziła......a on fdo jasnej cholery co??!!.................wypisał jej SKIEROWANIE DO SZPITALA!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:ona też nie zwróciła uwagi i pojechała pewnie na ktg.......a dr.w szpitalu powiedział,ze ona ma skierowanie!!ze musi zostac w szpitalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:..............i zostac musiałą!!!
W sumie z @ wynika ,ze termin ma na 18 wrzesnia,ale,że niby córa jest dość duża to moze wczesniej urodzic itd........dziś na obchodzi dr.połozna powiedzieli,ze akcji porodowej jeszcze nie ma!!!!!!!!!!!!! i ze w poniedziałek pójdzie do domu!!chyba,że jak chce to na własne żadanie jutro sie wpisze itd...i dziś z Nią rozmawiałąm,ze jutro z rana zrobią jej wyniki i ze jak wszystko będzie ok,to wypisuje sie na własne żadanie...........
Takąze jeszcze mojej drugiej siostrzenicy jeszcze nie ma na świecie..

Witam sie z druga kawka

Alem pospala, nie ma co...Zle spalam, M chrapal ze hej, wiec go szarpnelam za reke aby sie na bok przewrocil. Z jakis czas znowu to samo, chociaz mialam stopery w uszach... Co to bedzie na stare lata? Moze glucha bede a aparatu sluchowego na noc zakladac nie bede to mnie te odglosy nie beda obchodzic:-D

Dzis mialam w planach przejechanie konkretnej trasy na rolkach, ale nici bo popadalo w nocy i sie dalej zanosi na deszcz. Wybieram sie dzis do fryzjera aby cos zrobil z moja glowa...Wlasnie szukam inspiracji

eloo
no ja tez nie pospałam;-)
Aleksis i jak? rozpogodziło sie?... moje rolki w szafie czekają na zmiłowanie:sorry2: pewnie jak Młoda zapragnie sie uczyc to i ja włoze je na nogi:dry:
a tu inspiracja dla Ciebie:
fryzura-punk-3912.jpg

jak wrócisz od fryzjera to zapodaj fotki:-)

Załączniki

• fryzura-punk-3912.jpg
    fryzura-punk-3912.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 22
hej!!!
Aleksis,fryzjer to jest to!!też lubię chodzić do fryzjera:)...choć ostatnio sama(tzn.mama lub siostra )farbują mi włosy,wynalazłam śliczna farbę Loreal,kolor perłowy bląd,jest super!!i w Rossmanie często jest przecena:)...więc kolor ostatnio w domu robię,a podcinam tylko u fryzjera,choc jestem w trakcie zapuszczania......nie wiem jak długo,bo ja mam 100 pomysłow na minutę;-)
Z mamą dzis w mieście byłam,właśnie w rossmanie wydałąm fortunę na potrzebne kosmetyki itd!!!!,na targu po świeże owoce i warzywa bylismy,teraz za porządek sie biorę.Adaś pojechał do hurtowni,bo po niedzieli,taras na górze będzie robił,tzn.barierki,bo nie mamy,a chcemy drewniane,potrafi to zrobic,więc zrobi tylko materiał pojachał zamówić.
Moja siostra dzis wyszła ze szpitala,na własne żadanie,czyje się bardzo dobrze:tak:.U nas PIĘKNA POGODA!!!!słonko świeci,że hej,własnie pranie rozwiesiłam,pościel się wietrzy,bardzo ciepło u nas!!
Życze miłego weekendu wszystkim!!!
Aleksis,jak samopoczucie???????????????

katiuszka może kurka to zęby, ale eM mówi, żebym już nie wymyślała, bo on chodzi spać o 19.30 i trudno, żeby wytrzymał bez żarcia 12 godzin do 7.30. No i chyba ma rację. Teraz budzi się już 3cią albo 4 tą noc tylko o 3.30 i potem 6.30. To i tak śpi 11 godzin bez problemu. Tylko mleczko musi zjeść o tej 3.30 i dalej kima. Trzymaj się stara z tym ząbkowaniem. Nie wiem co napisać, bo jeszcze tego nie przeżyłam.;-):-p

kasica no a tu wszyscy byli już podekscytowani!

Aleksis no i co u tego fryzjera? Poszło na grubo? Łysa jesteś, masz wygolone "doopa" na boku głowy?? :-D:-D Pochwal się na fejsie:-D:-D:-D Żarcik...hihihihihihihihi

koko mogłabyś u mnie dorabiać jako stylistka doradca fryzur! Ale byśmy były sławne w Polsce, ba w całej Europie Środkowej!:-D

Ja dziś byłam w pracy, a po pracy pojechałam z eMem do Portu na zakupy. No i już mam wszystko na chrzciny oprócz torebki. :tak:Jestem zadowolona, choć chciałam iść na kolorowo a nie galowo, no ale cóż...:sorry2: Chrzestni będą wyglądać dosyć ekstrawagancko.:-) Tzn strojów nie widziałam,ale słyszałam i super. Będzie pomarańczowo, czerwono, chabrowo i nie wiem co jeszcze.:-p Tylko my z eMem tacy galowi:sorry2: Powiedział, że ksiądz nas przegoni jak tak wszyscy wyskoczymy, a chrzestni umówili się na szaleństwa i dobrze. Tymek oczywiście już śpi.

Gotuję dla małego rosół na gołębiu (ponoć zdrowy), tzn dogotowuję, bo dziś dorzuciłam włoszczyznę. Pachnie całkiem niewąsko!

reklama
tere fere.............obiecuję,jak tylko córeczka mojej siostry będzie na świecie,to DAM ZNAĆ:p):tak:!!!!!!!!!!!!!!!
Aleksis
,jak fryzura twoja...nowa?????????????????????????już..raz-dwa pisz,chwal sie!!!!:-)my tu czekamy!!!

Do góry