katiuszka może kurka to zęby, ale eM mówi, żebym już nie wymyślała, bo on chodzi spać o 19.30 i trudno, żeby wytrzymał bez żarcia 12 godzin do 7.30. No i chyba ma rację. Teraz budzi się już 3cią albo 4 tą noc tylko o 3.30 i potem 6.30. To i tak śpi 11 godzin bez problemu. Tylko mleczko musi zjeść o tej 3.30 i dalej kima. Trzymaj się stara z tym ząbkowaniem. Nie wiem co napisać, bo jeszcze tego nie przeżyłam.;-)
kasica no a tu wszyscy byli już podekscytowani!
Aleksis no i co u tego fryzjera? Poszło na grubo? Łysa jesteś, masz wygolone "doopa" na boku głowy??
Pochwal się na fejsie
Żarcik...hihihihihihihihi
koko mogłabyś u mnie dorabiać jako stylistka doradca fryzur! Ale byśmy były sławne w Polsce, ba w całej Europie Środkowej!
Ja dziś byłam w pracy, a po pracy pojechałam z eMem do Portu na zakupy. No i już mam wszystko na chrzciny oprócz torebki.
Jestem zadowolona, choć chciałam iść na kolorowo a nie galowo, no ale cóż...
Chrzestni będą wyglądać dosyć ekstrawagancko.:-) Tzn strojów nie widziałam,ale słyszałam i super. Będzie pomarańczowo, czerwono, chabrowo i nie wiem co jeszcze.
Tylko my z eMem tacy galowi
Powiedział, że ksiądz nas przegoni jak tak wszyscy wyskoczymy, a chrzestni umówili się na szaleństwa i dobrze. Tymek oczywiście już śpi.
Gotuję dla małego rosół na gołębiu (ponoć zdrowy), tzn dogotowuję, bo dziś dorzuciłam włoszczyznę. Pachnie całkiem niewąsko!