hej dziewczyny!
Witam się i ja, ale ledwo na oczy patrzę, to nie ręczę za skład i ład mojego pisania;-)
Ciężka noc za nami...Mały sie darł co pół godziny. O 4 chciałam mu mleka dać, ale prawie nic nie wypił, zasnąć też nie mógł. Wzięłam go do łóżka i co się kimnęłam, to on już płacz...dałąm mu w końcu trochę paracetamolu i zasnął. Co z tego jak o 8 już pobudka. Nawet jakby dalej spał, to ja i tak musiałabym wstać, bo na 9:30 miałam wizytę w przychodni. Zrobiłam sobie taki "dowcipny" test, bo coś za często mam teraz jakieś durne infekcje
muszę go jeszcze zanieść z powrotem, bo byłam z małym i nie miałam jak go zrobić w toalecie
nooo przecież tutaj wszystko się robi samemu
a przy okazji wizięłam sobie tabletki anty...
na razie na 3 miesiące...może później odpuszczę.Dają za darmo, to wzięłam...najwyżej się nie przydadzą, jak zmienię zdanie co do ilości potomków;-)
zuzanka no widzisz! bardzo dobrze się ułożyło z młodą
nauczy się pracy, zobaczy, że "samo" nic się nie robi i jak rusz! rozumu nabierze i zrozumie jak dobrze miała u Was i że żadna krzywda jej się nie działa.
Aleksis Ty tam nie wyszykuj objawów na @!!!!!!!! my tu wszystkie trzymamy kciuki, żeby @ nie było!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tere fere z tym siedzeniem u bobuchów to różnie, jedne wcześniej, inne później. Ja nie wiem czy mój wcześniej zaczął czy nie...Jego kuzynka w Pl, miała 9 miesięcy jak siedziała sama, to można by stwierdzić, że w porównaniu do niej to wcześnie, ale innej koleżanki, to miał synek 5 miesięcy i siedział. Na kazego przyjdzie pora
hahah mój też łapie za włosy!!! i to jak!!! połowa zostaje mu zawsze w dłoni
a za nos jak łapie!!!
Muma wczoraj zapłaciliśmy na narożnik i teraz 3-4 tygodni czekania. Dzięki!!!!*** ahaa przy zębach to zawsze są luźniejsze pieluchy? bo u nas chyba na odwrót...
caterina tutaj pełnia lata- zapraszam!!!
szyszunia nooo myslę, że podrzucisz nam foty z tej sesji, hee?
kasica super, że jesteś zadowolona! dobra krawcowa to majątek!!! ja jakoś nigdy nie miałam szczęścia...zawsze szyły według ich "widzi mi się"
no i czekamy na zdjęcia!!!
kok.o a Wy w żłobku? codziennie chodzicie???
yyy chyba się położę..miałam karkówkę robić...ale chyba zasnę na stojąco. Wykorzystam póki mały śpi.
Do później!!!