reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
eee no chodziło mi o to, jakbym była Twoją teściową, to wzięłabyś mnie do TurcjiKatiuszka hehehehehehehheeh teściową... Wydam sie za Julka i sprawa zalatwiona! Przystojny chlopak z niego.
Ja piję kawkę.
katiuszka79
Fanka BB :)
Gatto moja młodzież też kimie a leczo to takie danie jednogarnkowe. Robi się je głównie z papryki i jakiegoś mięska. Ja daję jeszcze pieczarki, przecier pomidorowy, przyprawy. Nawet to dobre...choć ja to zjadam od jakiegoś czasu, wcześniej nie lubiłam...nagle mi przeszło
Kurna...kawkę wypiłam, a coś mnie łamie spanie
Kurna...kawkę wypiłam, a coś mnie łamie spanie
Noo leczo to jest to! Można zrobić tak jak piszecie lub zamiennie kabaczek zamiast cukinii, różne kolory papryki, ja dodaję świeże pomidory rozpaciane, albo przecier jak mam. A najbardziej lubię z kurczaczkiem, albo w ogóle bez mięska tylko same warzywa. Mniaaaam.
Ja zaraz mam gości. Młodych gości. Córki kuzyna do mnie przyjeżdżają. 17, 10, 5 LAT. Uwielbiają Tima, a on je uwielbia. Cały dzień mam z głowy, bo będą go nosić i tańczyć razem. Jeszcze właśnie to takie tancerki są wszystkie, bo chodzą na jakieś tańce nowoczesne i startują w jakichś zawodach różnych... Będzie wesoło.
Ja zaraz mam gości. Młodych gości. Córki kuzyna do mnie przyjeżdżają. 17, 10, 5 LAT. Uwielbiają Tima, a on je uwielbia. Cały dzień mam z głowy, bo będą go nosić i tańczyć razem. Jeszcze właśnie to takie tancerki są wszystkie, bo chodzą na jakieś tańce nowoczesne i startują w jakichś zawodach różnych... Będzie wesoło.
Ostatnia edycja:
reklama
To znaczy, ze kroje te wszystkie warzywa i wrzucam do garnka, przyprawiam, moge z miesem, moge bez i potem to sie je. Taka ciapa to wychodzi czy wszystko w miare chrupkie? Nigdy tego nie jadlam, nie wiem czy eM to zje nawet. Potem to sie jak zupe je czy bigos? z chlebem?