Hop hop?!
Zuzanka-wspolczuje Ci.Moze sobie tak glebszego kielicha jakiegos koniaczku strzel, co?To pomaga albo bara bara na bol glowy -tez jest dobry. U mnie sie nie raz taki sposob sprawdzil
Kochana, jutro bedzie lepiej
A czym ta migrena jest uwarunkowana? Tym w jakiej fazie cyklu jestes?
Katiuszka uwielbiam te Twoje teksty, przemyslenia...I to "aby Julek mi nie zdziczal" He he. Super!
Co racja to racja. Fajnie, jak dziecko zna innych ludzi i mozna go na noc czy pare godzin u kochanej babci czy cioci zostawic.
Pieknie wygladalas na chrzcinach. Taka gracja...
Ani@k we miss you!!!
kasica he he nie bylaby kasica gdyby nie zadala pytan;-)Ale juz capici co nie?
Alex dawno nie byla z nami...Pracuje biedna po calych dniach. Daj znac czy all ok?
Muma kask fajny pomysl...Jak Olus taki zywy jest,a to cudo wygodne i nie bedzie go draznic, to spokojniejsza bedziesz, ze nie narobi sobie krzywdy. A nie masz mozliwosci przetestowania wczesniej czy nie bedzie sie darl jak mu to cudo zalozysz?
Czyli rodzinka znow w komplecie
Kok.o jak Twoje biegi przelajowo-maratonowe? I w czym Ty biegasz -masz "ochraniacze"?Ja sie od lat zbieram na zakup i nici z tego. Pewnie niedlugo z Mloda bedziecie razem smigac
Gatto smazycie sie dalej w ITA czy juz mozna "wydychac"? Pewnie w takie upaly lody sa w ciaglym ruchu
A tekst o wlochatej Cristi jest cudny!!!
Caterina-dalej zapracowana i zalatana?Kobito kiedy odpoczniesz i nabierzesz sil na dalsze staranka?bo to chyba raczej absorbujace zajecie jest?
terefere jestes kolejna Super Mummy na watku. Chyle czola
Aaronka-usciskaj Jagodke! ona jest slodka jak te owoce, za ktorymi przepadam z reszta
Teraz troche o sobie
W srode i dzis mialam USG, ale IUI jednak w poniedzialek, bo pecherzyk nie osiagnal wymaganych 16mm. Dzis byl niecale 15mm. Jutro znowu mam USG aby luknac jak rosnie. Endometrium lekko powyzej 5 ale slabo troche. I tyle...
dzis upieklam brownies, ale Dr Otkera. Nawet sa smaczne