tere fere wiesz... ciężko tak doradzić, bo przecież każdy ma inny gust i pod względem smaku i estetyki. Mnie też się podobają torty jak najmniej ozdobione, takie delikatne a eleganckie. No i ja nie wybrałabym z tą masą cukrową (chyba tak to to się nazywa, co jest powłoką takiego tortu, tak?) Tak więc dla mnie żaden z tej stronki
Wiem, że one ładnie wyglądają, fajnie się prezentują, można coś tam na nich popisać, ale ja po prostu nie cierpię tego smaku i tyle. U nas tort był coś w stylu tortu Gatto, prosiłam o jak najmniejsze ozdoby, ale i tak mi walneli jakieś listki, które miały być niebieskie, a były jakies sraczkowo-seledynkowe
smak wzięłam wu-zetkowy. Nawet niezły był. Tak więc widzisz, że ciężko doradzić. Ale jak już bym coś musiała, to te typy, które już padły, te najskromniejsze
A my byliśmy na spacerze. Normalnie młody śpi do 2 godz, a dziś ledwo godzinkę i już gotowy
polazłam z nim do innego jeszcze parku, a tak rozłożone wesołe miasteczko
tylko, że ja kasy nawet nie miałam, żeby wejść, nie mówiąc już o jakiś przejazdach na pędzących filiżankach - na przykład. Miałam iść jeszcze raz po popołudniowym mleku, ale młody padł. Ciekawe o której zaśnie wieczorem, jak się teraz wyśpi
no trudno...