reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam się i ja :)

hehe do obiadu wczoraj miałam pomidorową i placki z cukinii ale obrałam ziemniaki wczoraj bo taką chęć miałam na ziemniaczane :-)i dzisiaj będę robić :tak:

katiuszka ja nie widzę u Ciebie rozmiaru 46 :angry::no: miałaś bardzo ładną sukienkę :tak: ja teraz szukam na chrzciny 8 września i mam wesele 14 ale na wesele już mam pomysł i sukienkę ;-)gorzej z chrzcinami :-(

pogoda u Nas pod psem ale mi nie przeszkadza ,zaraz się zbieram po ogórki na bazarek bo zamawiałam 30 kg i będę robić w słoiki kiszone :tak:

reklama
Zuzanka łomatko! 30kg??? Kiedy Ty to przerobisz???? A jeszcze kiedy Ty to zjesz???? No chyba, że chcesz wysłać nam po słoiczku:-):-D Chyba ktoś Ci to przywiezie,czy sama zataszczysz?

zuzanko,to 14 wrzesnia razem hulać będziemy na weselu:)...my tego samego dnia też mamy wesele u mojej kuzynki:)
tere fere,robie ciasto z drożdzami....czekam,az troszkę mi podrośnie,dodaje resztę składników,mieszam to,scieram do tego kilka jabłek i smażę na tłuszczu takie małe placuszki,potem na ręczniku papierowym odsiąkam z tłuszczu i posypuję cukrem pudrem...pychotka:)

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki:-)
Ja cos ostatnio ogarnąć sie nie mogę:zawstydzona/y:
Mam maratony w pracy i jeszcze psem i mieszkaniem mojej sis sie opiekuję i czasu mi braknie:-(

Ani@k Patryczek śliczniuchny :-**

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuza i kasica
my też 14 na weselu balujemy :tak:

Dla ciężarówki i mamusiek tysiąc buziaków :-***

No i dla staraczek też :tak: Bociany widziałam i kaktusy kwitną ta na pewno jakis znak :tak:

Pozdrowienia z deszczowego wschodu :baffled:

hej Babeczki:-)
eee z tym rozmiarem 46 to przecież i ja wiedziałam, że jakaś przesada:tak:no ale taki na mnie pasował, a że jakaś chora numeracja to już inna sprawa. Ale fakt jest taki, że zostało mi spooooro po ciąży i jakoś nie chce zejść. Sukienka też nie mój fason, ale o takim, w którym dobrze się czułam, to na razie mogę zapomnieć. Ahaa i chcę zaznaczyć, że pod sukienką nie było usztywniającej halki:-p ona tak stoi na moich wielkich biodrach:dry:ogólnie to mnie wnerwia moja część ciała od cycków do bioder, reszta może być:baffled: noo ale może się kiedyś doczekam tego, że ten tłuszczyk gdzies sobie pójdzie;-)nie chce któraś? odda gratis...a nawet dopłacę:-D
tere fere a Ty nie masz konta na Facebooku??? no bój się Boga Kobito!!!! to Ty nie żyjesz!!!!:-D:-D pamiętacie taki kabaret, nie wiem, który to, ale mieli taki skecz, że jak Cię nie ma na Naszej Klasie albo na FB, to nie zyjesz:-D aaa to chyba Paranienormalni z Mariolką:-D Współczuję nocnych pobudek:baffled: u nas co noc to samo. Dziąsła już podpuchnięte, chyba lekko białawe, mam nadzieję, że już niedługo mu wyjdą i będzie spokój choć na chwilkę. A Julek też się budzi jeszcze na jedzenie, ale tylko raz, tak gdzies między 4-5 rano, więc nie jest źle.

Hehehe widzę, że pomidorówka gości w każdym domu...dobrze, ze Ani@k nie ma, bo ona nie znosi;-)
łomatuchnooo zuzanko możesz otworzyć przetwórnię ogórków:szok::-D mój M. też uwielbia wszystko co ogórkowe, ale ja nie robię wcale. Tutaj nikt nie bawi się w przetwory, ale kiedyyyyyś w Polsce pewnie będę robić, nooo ale nie na taką skalę. Podziwiam!!! serio!!!
kasica no właśnie kiedyś sie zastanawiałąm nad różnicą między plackami po zbójnicu, myśliwsku czy po węgiersku. Ahha jeszcze raz widziałam po cygańsku:baffled: jak dla mnie to jedno i to samo. Ale fakt, wszystkie dobre:-D
Uciekam na śniadanie, małego do spania ułożyć, pranie rozwiesić i milion innych rzeczy mam zrobić, a pewnie skończy się na tym, ze młody zaśnie, ja zjem i na kompie przesiedzę, aż się obudzi hehehe
Miłego dnia!!!!

dziewczyny,to 14 września dużo z nas będzie ruszało nóżką na parkiecie,no nie?!!:tak:....my to wesele mamy już o godzinie 13 w kościele jest!!więc duuuużżżo godzin zabawy przed nami będzie:tak:,w piatek juz jedziemy,bo to na Górnym śląsku,więc około 200 km.trzeba jechać!

ale jaja!!! i ja sobie przypomniałam, że mamy zaproszenie na wesele właśnie 14 września!!!:tak: no ale nie idziemy, bo musielibyśmy znowu lecieć do Polski, a poza tym i tak by nie miał mi kto z dzieckiem zostac, choćby w nocy:crazy: więc bez sensu taka imprezka...co nei zmienia faktu, że poszłabym pohulać i pojeść:tak::-D
Mały zasnął, ale po takich cyrkach, że już nie mam sił:crazy: śpiący taki, że ledwo na ślepaki patrzy, ziewa, trze oczy, a nie zaśnie, na rękach się pręży, wygina, w łóżeczku taki ryk, że chyba wszyscy w okolicy słyszeli jak się drze:baffled: ufffff ciężko....

reklama
Zuza to nie jest dużo? Jak Ty to dzwigniesz kobieto? Chyba strongmenka jesteś:biggrin2:

kasica fenks:tak:znajdę jakiś przepis i chyba tez zrobię jak Timek mi pozwoli, bo dziś jest niedobry.

katiuszka no nie mam konta ani tu, ani tu. Tzn występuję "in koguto" z mężem na NK, a na fejsie eM ma konto. Ja nie mam ze względu na dosyć sporą liczbę ciekawskich znajomych (klientek), którzy by wścibiali nos i wiedzieli o wszystkim, a ja bym nie chciała. Ale myślę, żeby założyć po prostu z fotkami neutralnymi, co by nie było o czym gadać.

Do góry