reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere Ty to wariatka jesteś :-D "in koguto":-D:-D:-D alem się uśmiała!!! a konto załóż, pooglądamy zdjęcia chociaż :tak: a póki nie masz, to wyślij mi na priva Twojego meila, to wyślę Ci te same co dałam na FB. No nie ma się serio czym chwalić, ale no coż...innych nie mam.
A weź mi powiedz Twój Tymek pije herbatki, wodę czy soczki??? noo mój za cholerę nie weźmie:no: w Polsce, podczas upałów, nawet dużo wypijał, samej wody nie, ale mieszałam mu soczek z butelki z wodą i pił, natomiast terez nic nie chce. Wiem, że lubi Bobofruty, pił chętnie, to czemu teraz nie chce??? no chyba powinnien pić, nie? a z drugiej strony, jak nie ma zaparć, to może mu nie potrzeba i nie czuje pragnienia???

reklama
Mój gałgan nie chce pić, czasem mu się zdarzy z 80-100ml wypić herbaty rumiankowej, albo rozrzedzonego soku jabłkowego, ale wtedy ogłaszam święto lasu! Tak jak kiedyś pisałyśmy nie muszą dzieci pić jak nie chcą, należy jednak proponować... Przestałam się przejmować już, w końcu zacznie sam się domagać np coca coli...hihihihihih:-D

Katiuszka bardzo ładnie wyglądałaś, na prawdę i w ogóle razem fajnie. Zgadałaś się z chrzestną, żeby mieć sukienki ton w ton??

Mnie się podoba fota z księdzem i Julek sam (tzn jest bardzo dobra, nie można się czepić niczego). Ja lubię zdjęcia z małą głębią ostrości i może dlatego:-) Z resztą pewnie widać po fotach, które Ci wysłałam.
Miało być kilka, ale nie wiedziałabym co wysłać.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,

zauwazyłam że "latamy" miedzy bb a fb, by obejrzeć jakieś fotki.
Stworzyłam na fb grupe Babyboom Bis. Jest to tajna grupa czyli : Tylko członkowie widzą grupę, jej członków oraz dodawaną zawartość.
Widoczna jest na pasku po lewej stronie "czerwone jabłko"

W sumie jest kółko, ale do kółka nie każdy ma dostęp, kasica woli wrzucać zdjęcia na fb
Jest to fajna opcja na dzielenie sie zdjeciami, filmikami (to do katiuszki i Julusia) komentarzami i innymi.

Mogłam zaprosić do niej dziewczyny, ktore mam w znajomych. One mogą zaprosić resztę, ja niestety nie mam takich uprawnień.

Np tere fere bedzie mogła wrzucać zdjęcia do Babyboom Bis na fb i tylko ona i my bedziemy je widziały.

Absolutnie nie miałam na celu tworząc grupę, by rezygnować z babyboom na rzecz fb. Jestem członkiem jednej tajnej grupy i naprawdę uważam że jest to fajna opcja, która pomoże się scalić.

Ostatnia edycja:
Gatto no niby nie, ale przecież wyświetla się fota osoby z którą masz 8 znajomych np. Albo z ciekawości ktoś wejdzie. Po prostu mogę założyć i nie wstawiać fotek np z wakacji, albo osobistych np z chrzcin, ale znowu po co mi wtedy fejs kurna, bez sensu to, że Cię pokazują wszędzie... :baffled: a już w ogóle beznadzieja to oznaczanie na zdjęciach osób, może ktoś sobie nie życzy... Moja kumpela była na imprezie zakrapianej, były wygłupy, a jedna poj..e..b.ana trzeźwa zamieściła fotę z podpisami kto to i się rozeszło. No i nasze klientki oglądały sobie wygłupy imprezowe jednej z dziewczyn. No totalny kwas tej idiotki. Ciekawe czy swoją taką by wstawiła. To mnie wnerwia właśnie.

aaronka a no pomysł nielichy... Muszę któregoś razu zasiąść i założyć tego fejsa, bo podglądam przez eMa, a On się wnerwia czasem:happy:

No mała głębia jest super.

tere fere własnie nikt tego nie widzi oprócz osób ktore są w grupie i mimo, że na przykład umieszcze zdjęcie a Ty skomentujesz to nigdzie sie ta wiadomość nie wyświetla tylko pod tym zdjęciem. I nie ma żadnej informacji na ten temat, że ono zostało umieszczone a tym samym skomentowane.

I nikt tam nie może wejść.

tere fere stworz sobie konto (bez zdjecia) i napisz wiadomosc ktos Ty, dodam Cie do grupy, zobaczysz jak to działa., ok?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry