reklama
kok.o
Fanka BB :)
katiuszka jak otworzyłam brokuła to mnie odrzuciło;-):-) a dyni z jabłkiem nie widziałam...ale poszukamdzieki:-)
kok.o
heh aaronka, nooo... mnie, jaroszce w dodatku;-)
dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ania urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Synek ur.sie o 11:55, wazy 3200, 53cm, poród sn.
zdjec jeszcze nie ma
dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ania urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Synek ur.sie o 11:55, wazy 3200, 53cm, poród sn.
zdjec jeszcze nie ma
katiuszka79
o jaaaa!!!! tak coś czułam!!!!
Anulka!!!! wielkie gratulacje!!!! zuch dziewczyna!!!! życzę dużo zdrówka dla synusia a dla Ciebie szybkiego powrotu do formy!!!! Julus wita nowego kolegę!!!:-)
kok.o szukaj tego w deserkach, chyba Bobovity
aaronka tak, mam te same czopki, czytałam teraz w necie, że nawet powinno je się stosować dłużej, bo to homeopatia i jednorazowa dawka działa doraźnie. No nic...w kryzysowych sytuacjach będziemy się nim ratować.
Anulka!!!! wielkie gratulacje!!!! zuch dziewczyna!!!! życzę dużo zdrówka dla synusia a dla Ciebie szybkiego powrotu do formy!!!! Julus wita nowego kolegę!!!:-)
kok.o szukaj tego w deserkach, chyba Bobovity
aaronka tak, mam te same czopki, czytałam teraz w necie, że nawet powinno je się stosować dłużej, bo to homeopatia i jednorazowa dawka działa doraźnie. No nic...w kryzysowych sytuacjach będziemy się nim ratować.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ania Gratuluję kochana :****
Ale fajnie cieszę się strasznie
Ale fajnie cieszę się strasznie
alex___
jeee! Ania Kochana! Gratulacje! aż mi się łza zakręciła, wycałuj Synusia od stópek po czubek główki, a Ty wypoczywaj ile wlezie i wracaj tu do nas chwalić się Cudem
reklama