reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a zapomniałam.. bo chciałam już wcześniej..

chciałam podziękować

dla Mumy za to że podzieliła się i przekazała nam tu swoją listę wyprawkową.. bez tej listy nie wiem czy byłabym w stanie wynaleźć w necie info co kupić dla Malucha na początek, dzięki kochana :***

dla Gatto za to że skopiowała tą listę i zamieściła na 'bocianie', bez tego nie byłabym w stanie odnaleźć listy na forum w gąszczu tych wszystkich wpisów, dzięki kochana :***

i dla Was wszystkich, bo zawsze wspieracie słowem.. czy tu na forum czy sms'em.. dzięki kochane :***

reklama
eeee po prostu tak czasami mam, ja tam się nigdzie nie wybieram.. :happy2:

jak se tak prasowałam.. przypomniało mi się że jeszcze zapomniałam o jednej osobie - Alex___ - Tobie dziękuję za wprowadzenie mnie w zakupowy szał dla Maleństwa :***

okres płaczliwy mi przeszedł, teraz się sentymentalny zaczął ;-)

jak bym za mocno smęciła to powiedzcie ;-):tak:

ha ha ha ha!!!!!!!!!Ani@k,rozwaliłaś mnie na łopatki:-D:-D....ps.zaproszenie przyjete,ładna laseczka z Ciebie:)
A ja byłąm z tą moją kuzynka na pazurkach u tej Pauliny,super jej zrobiła,jest bardzo zadowolona:)
A,ja z Pauliną umówiłam sie na poniedziałek na 10 rano,na pazurki i oczywiście HENNĘ!!!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Ani@k -Ty się nie żegnaj zbytnio bo teraz masz raportować co tam słychać u Ciebie a potem co tam słychać u Was :tak::tak: Nie odzwyczajaj się zbytnio;-) Jakbyś czegokolwiek potrzebowała w szpitalu to do mnie możesz smsować 24h :tak:**

Ja uciekam już na obiadek , jutro eM ma wolne więc trochę odpocznie bo śmieje się , że po tych wakacjach to by mu się urlop przydał :-D
Buziaki !!

Ani@k wlasnie to tak zabrzmialo. My tez sie cieszymy,ze Ciebie tutaj mamy:tak:

Alex- kciukasy, aby Dzieciaki nie tesknily za bardzo i byly dumne z pracujacej mamy, ktora wszystko ogarnia

Muma i Kok.o rozkoszujcie sie macierzynstwem w domu, bo chyba nie kazdy moze dostapic takiego "luxusu" Ja juz sie zastanawiam jak to mogloby byc

Kochane, chyba sie zdecyduje na terapie niekonwencjonalna, tzn.akupunktura, ziola chinskie itd. jesli nie wyjdzie z ostatnia IUI...a nawet jesliby wyszlo, to tez sie zglosze do takiego lekarza bo to pomaga w utrzymaniu ciazy:tak: Pali licho kase, bo kasa chorych tego nie refunduje.

Juz dostalam odpowiedz od lekarki ginekolog, ktora tez sie zajmuje leczeniem nieplodnosci za pomoca tych metod. Po wywiadzie i zapoznaniu sie z wynikami decyduje o metodzie:akupunktura, ziola czy plan odzywiania.

Kurcze, cos musze zaczac robic, bo jesli mnie zakwalifikuja do IVF to i tak sie czeka pare miesiecy, to wtedy moge wykorzystac ten czas sensownie. Z reszta wiem, ze wiele lepsze wyniki podczas terapii IVF wystepuja, gdy sie je rownolegle prowadzi(wyczytalam a w madrych ksiazkach medycznych i na na profesjonalnej stronie z tematyka medyczna)

reklama
na dziś prasowanko skonczone.. zaczęłam na stojąco skończyłam na siedząco.. brzuch już napięty więc daję spokój na dziś.. w sumie ciuszki do szpitala już wyprasowane więc i torba się zacznie napełniać :tak:
zdjęcie pokoiku wstawię w poniedziałek, bo pani szyjąca dla mnie firankę dopiero w poniedziałek mi ją skończy więc jak już wszystko będzie na swoim miejscu - pstrykam fotę :happy2:

się z eMem zdziwiliśmy.. bo wychodzi na to że Synek ma chyba więcej ciuszków niż my razem wzięci :-D:biggrin2: tak zaszalałam.. a jeszcze od 22 sierpnia będą w lidlu jakieś dresiki, spodenki, bodziaki więc wstąpię i może coś jeszcze dokupię???

Muma a Ty po cesarce masz poziomą czy pionową krechę??? czytałam że pionowe robiono kiedyś.. teraz poziomy ślad po cc ma o tyle łagodniejszy charakter, że kobieta może rodzić i rodzić.. że po pionowej wchodziły w grę dwa porody a po poziomej może ich być więcej.. :sorry2: ale jak to jest w praktyce..
Kasica ale ja bardzo serio mówię :tak:
Aleksis oby plan zaowocował II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry