cześć Babeczki
pamiętam jak
Muma kiedyś napisała że pierze i prasuje się jak już chodzić nie można.. ja właśnie od poniedziałku jestem tego najlepszym przykładem ;-)
(rekord na dzień: kilka pieluszek tetrowych + 3 dowolne ciuszki
)
Szyszka.. moja rada popierz i poprasuj wszystko co masz najlepiej i najpóźniej w 30 tc
później leż i pachnij!!!!!!!!!!!!!!!
W sumie moja wina bo odkładałam wszystko na później i teraz mam za swoje
nie było by dramatu.. ale moje napuchnięte stopy dodatkowo stają się fioletowe
i muszę często odpoczywać..
dobra koniec narzekania..
Caterina nawet nie wiesz jak się cieszę że wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! codziennie miałam nadzieję że się odezwiesz.. aż w końcu się doczekałam
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :***
Muma :*** jak się uporam z prasowaniem (dziś zamierzam wyprasować chyba wszystko) to pstryknę fotę
a raporty.. może i by były.. ale czasami to w ogóle nie mam chęci włączać laptoka
Aaronka mnie chyba też już stresior przechodzi.. teraz się skupiam na tym aby wszystko na ostatni guzik zapiąć..
Zuza,
Szyszka bawcie się superowo na spotkanku
Szyszka eeee tam 13-sty.. czasami po prostu trafia się taki dzień..
Katiuszka oooo kilka dni na ojcowiźnie i już tęsknota za krajem.. moja koleżanka która mieszka pod Londynem ma tak samo..
Tere F. pewnie jeszcze na urlopie..
Aleksis ściskam mocno i jak Muma - trzymam kciuki za szczęsliwą 7 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasica podaj mi na pryw. adres na fb.. bo ciekawość mnie zżera!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Kok.o tak myślałam że Ewa ma teraz cięższe dni.. ach te zębiska
że też z nimi tyle trzeba wycierpieć!!!!
Alex__ :*** chyba jednak nie będę miała takiego porodu jak Ty.. w poniedziałek mam magika.. porozmawiam z nim jeszcze na temat tej mojej szyjki.. bo skoro wspominał o cc.. achhhhhhhh....
Anuszka ja na niektóre wyniki też długo czekałam.. miałaś pewnie robiony zestaw full wypas.. na niektóre z zakresu zespołu fosfolipidowego czekałam długo.. więc spokojnie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby wszystko było w swoich normach!!!
ja mam dziś w domu eMa.. ma dzień wolny od pracy, już coś wspominał o jakichś zakupach, więc może mnie później nie bbyć.. a jak nie wybierzemy się na zakupy to będę prasować i w przerwach będę zaglądać
miłego dnia Babeczki!!!!!