reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Moje wyniki będą dopiero we wrześniu. Dziwna sprawa. Byłam w szpitalu, zapisali mnie na 26.08 na badania hormonów II fazy i dopiero po tym będą wyniki w ciągu 14 dni.
Napewno się pochwale i poproszę panie doktorki o poradę :-D:-D:-D

A my też w drodze na długi weekend na podlasie. będzie fajowo. Spotkanie ze znajomymi z młodych lat.

reklama
hej!!witam się z kawką w piękny,słoneczny dzień!!!
Dzis po południu z Adasiem,moim szwagrem i moja siostrzenica na basen jedziemy sobie:-)
W piatek mamy gości,przyjezdza siostra mojej mamy,moje 2 kuzynki z dziećmi,więc wesoło będzie;-),zostaną do wtorku u nas.
anuszka...strasznie,długo masz czekać na te wyniki!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

Ahoj kobitki:-)
Przywituję się z Wami Buziakami :-***
Strasznie ale to strasznie tęskniłam za Wami:tak:
U nas powoli zycie wraca do normy może i celowo sie nie staramy ale i nie zabezpieczamy :tak:

Bardzo proszę o telegraficzny skrut wiadomości co sie tu działo podczas mojej nieobecności:tak:
Normalnie nawet nie czuje jak mi sie rymuje :-D

Ani@k brzuchol jak ta lala .Pogłasiaj dzidzię od ciotki ze wschodu :-**

Aleksis mam nadzieję że @ nie nadejdzie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milion buziaków :-*** dla mamusiek i staraczek i ciężarówek.

Pozdrowienia z chłodnego wschodu :-)

Caterina milo ze wróciłaś...
Trzymam kciuki za staranka.
Brakowało nam relacji pogodowych ze wschodu:-D
;-)
Ślub za pasem, praca wre, wiec za mało czasu na wszystko. Myślę żeby uciec na m-c na L4, może czas zwolnic i odpocząć, bo cały czas aktywnie spędzam czas...;-)
Jeszcze wczoraj 13-sty, jak nie wierze w takie przesady to od wczoraj chyba zacznę...
eM zablokował sobie telefon na kartę, nie może znaleźć PUK-a, dostaliśmy telefon ze nasz dj na weselu nie może u nas zagrać, i jeszcze wczoraj w kuchni spadła nam półka :no::wściekła/y:piękny dzień...
Na szczęście z półką nikt nie ucierpiał, nawet piesek bo tam urzędował, a z dj nowym dziś się spotykamy, mam nadzieje ze podoła naszym oczekiwaniom...i poprowadzi wesele jak się należy!
Lece troszkę popracować i zjeść śniadanko.
Któraś na kawkę/herbatkę?

Zuzu juz uciekasz z zachodu PL?
Ania jak samopoczucie, jesteś gotowa?
Muma jak bobaski Twoje?
Gatto a Ty gdzie?

Ostatnia edycja:
Caterina ahoj!!!! Kope lat! Ciesze sie, ze wrocilas. Uff

A ja witam sie z @ jak mozna bylo przypuszczac... Tydzien temu mialam mocne skurcze w macicy, tak na moment...Moze tam sie cos zaczelo rozwijac ale nie wyszlo. W pt ide znowu na badanie USG i jesli bedzie ok, jedziemy od nowa, tzn. 7-ma IUI. Wiedzialam, ze tak bedzie, ale sie ciesze, ze 3dc nie wypadl w sob czy niedz.

Ja juz po kawce, czekam na Kolezanki -dolaczycie sie?

Katiuszka-czesc!

Aleksis,bardzo mi przykro kochana:-:)-(.......ale przecież szansa jest cały czas no nie?!!!:tak:i trzeba korzystać!!!
Dziewczyny z Wrocławia(lub okolic i nie tylko).....słyszałyście może cos ,może byłyście u dr.Polaka???ostatnio androlog wspominał nam o nim,że jest,dobry w tym co robi,zajmuje sie iui i in vitro.czytałąm opinie na necie,są dobre,ale i też są gorsze,jak ze wszystkim tak przecież jest.......i zastanawiamy się,czy aby do niego nie jechać,bo tez zastanawialiśmy się nad Invimedem......
Ja ,z moją dalsza kuzynką na 11 jedziemy na paznokcie,do tej Pauliny co mi robi,jadę z ta Moniką,bo ona nie wie gdzie,nie zna tej kosmetyczki itd..więc poprosiła mnie i jadę z nią:tak:
Caterina.....DZIEŃ DOBRYYYYYYYY:tak:witam,witam!!!

Hej Dziewczynki,

Aleksis :-:)-( Wielkie buziaki dla Ciebie i już trzymam kciuki za szczęśliwą siódemkę - no innego wyjścia nie ma, musi się udać !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Caterina :-):-):-) Witaj z powrotem kochana, u nas wszystko oki, jesteśmy po tygodniowych wakacjach nad morzem , Oli już stoi , powoli łazi przy meblach , rozrabia za pięciu. Julka szykuje się do gimnazjum
Ale fajnie, że jesteś, nareszcie będzie wiadomo jak się ubrać :tak::-D

Szyszunia -
ale mieliście 13stkę, masakra jakaś. Od razu o psiaku pomyślałam jak o półce pisałaś, dobrze, że jemu nic się nie stało :nerd: Teraz już tylko może być lepiej, zawsze nie ma tego złego ... (myślę o dj`u)

alex - trzymaj się kobitko, baaardzo współczuję, choc pamiętam jeszcze jak odpoczywałam w pracy po powrocie od Julki:tak:

aaronka - no pozazdrościć urlopu takiego , oby to była złota polska jesień to na pewno będzie super, przynajmniej bez tych radosnych tłumów wszędzie:cool2:

kok.o jeszcze troszkę i się uspokoi, a potem chwila moment i górne jedyny ruszą:baffled::happy2: &&&&&&&&&&

Ani@k - Ty to powinnaś raportować codziennie:tak: A fotki łóżeczka i kącika dzidziusiowego gdzie som ???;-):-) ***

katiuszka - welcome back:tak::-):-) Będzie dobrze, przetrwamy kryzysy naszych łobuziaków i damy radę !!:-) Wpadaj koniecznie częściej tu do nas:tak:
anuszka - no masakra długo te wyniki .. &&&&&&& żeby były OK:happy2:

kasica -super, że masz dobry humor, udanej zabawy na basenie:tak:

My zaraz na pocztę lecimy (jakieś 4 km w tą i z powrotem) . Wiecie, schudłam prawie 3kg (przez miesiąc), a tylko odstawiłam pieczywo no i prawie słodycze. Z piwka Radler jakoś nie mogę zrezygnować co jakiś czas:-p:-D

MIŁEGO DNIA !!! :-):-):-)

hej

caterina witaj kochana ,brakowała Nam Ciebie ,dalej walczymy razem :tak: ja już po urlopie siedzę u sis do końca tygodnia i wracam w poniedziałek do domu;-) i wracam do normalności :tak:u Nas na zachodzie zimny wiatr wieje ale 25 stopni pokazuje termometr .

Muma no to gratki wielkie ,3 kg bardzo dużo jak tylko z takimi małymi wyrzeczeniami ;-)ja mam nadzieję,że stoję :dry:po urlopie jak się ważyłam to stała teraz u siostry to nawet nie wiem :baffled:Julka już obkupiona do szkoły ?

Aleksis tulam :**** no i ta siódemka będzie szczęśliwa :****&&&&&&&&&&&&&

katiuszka no ciężko wrócić do codzienności ? mam nadzieję,że dojdziecie do siebie i uda Wam się z założeniem biznesu jakiegoś fajnego.

Gatto?????

alex_ dziękuję

anuszka to faktycznie długo jakoś czekasz na wyniki :confused:

kawka.

cześć Babeczki :happy2:

pamiętam jak Muma kiedyś napisała że pierze i prasuje się jak już chodzić nie można.. ja właśnie od poniedziałku jestem tego najlepszym przykładem ;-):tak: (rekord na dzień: kilka pieluszek tetrowych + 3 dowolne ciuszki:dry:)
Szyszka.. moja rada popierz i poprasuj wszystko co masz najlepiej i najpóźniej w 30 tc :tak: później leż i pachnij!!!!!!!!!!!!!!!

W sumie moja wina bo odkładałam wszystko na później i teraz mam za swoje :-p:biggrin2: nie było by dramatu.. ale moje napuchnięte stopy dodatkowo stają się fioletowe :surprised: i muszę często odpoczywać..

dobra koniec narzekania..

Caterina nawet nie wiesz jak się cieszę że wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! codziennie miałam nadzieję że się odezwiesz.. aż w końcu się doczekałam :tak: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :***
Muma :*** jak się uporam z prasowaniem (dziś zamierzam wyprasować chyba wszystko) to pstryknę fotę :tak: a raporty.. może i by były.. ale czasami to w ogóle nie mam chęci włączać laptoka :zawstydzona/y:
Aaronka mnie chyba też już stresior przechodzi.. teraz się skupiam na tym aby wszystko na ostatni guzik zapiąć..
Zuza, Szyszka bawcie się superowo na spotkanku :tak:
Szyszka eeee tam 13-sty.. czasami po prostu trafia się taki dzień..
Katiuszka oooo kilka dni na ojcowiźnie i już tęsknota za krajem.. moja koleżanka która mieszka pod Londynem ma tak samo..
Tere F. pewnie jeszcze na urlopie..
Aleksis ściskam mocno i jak Muma - trzymam kciuki za szczęsliwą 7 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasica podaj mi na pryw. adres na fb.. bo ciekawość mnie zżera!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Kok.o tak myślałam że Ewa ma teraz cięższe dni.. ach te zębiska :no: że też z nimi tyle trzeba wycierpieć!!!!
Alex__ :*** chyba jednak nie będę miała takiego porodu jak Ty.. w poniedziałek mam magika.. porozmawiam z nim jeszcze na temat tej mojej szyjki.. bo skoro wspominał o cc.. achhhhhhhh....
Anuszka ja na niektóre wyniki też długo czekałam.. miałaś pewnie robiony zestaw full wypas.. na niektóre z zakresu zespołu fosfolipidowego czekałam długo.. więc spokojnie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby wszystko było w swoich normach!!!

ja mam dziś w domu eMa.. ma dzień wolny od pracy, już coś wspominał o jakichś zakupach, więc może mnie później nie bbyć.. a jak nie wybierzemy się na zakupy to będę prasować i w przerwach będę zaglądać :tak:

miłego dnia Babeczki!!!!!

reklama
elooo:-)
melduje,ze zyje i nawet pospałam!:-) dzieciowi wczoraj drugi zab sie przebił i juz chyba jej tak nie boli, bo spała normalnie , tzn budziła sie 4x na jedzenie...ale u nas to normalnie;-):-). no i w dzien juz nie jęczy i nie kwęka tak bez przerwy.
aleksis heh:-:)-(, trzymaj sie kobietko kochana, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wielgachne niezmiennie trzymam za powodzenie tym razem:tak:
Muma gratulacje!!!:-) kurcze,ja tez słodyczy nie potrafie sobie odmówic, i karmi tez nie;-):-). Ale nie mam wyrzutow sumienia bo biegam 4x w tyg. I zarejestrowałam sie na bieg 5km, startuje we wrzesniu:-)
caterina WITAMY!!!!!!!:-) ciesze sie baaardzo ze wróciłaś:tak::tak:Mam nadzieje ze w zyciu to co sie pogmatwało juz sie naprostuje i wytrwale bedziecie pracować nad II:tak: :confused:
zuzol kochany to korzystaj jeszcze z tych kilku dni, wypoczywaj, procentuj z sis co wieczór i baw sie dobrze:-)
katiuszka kurcze, wyobrazam sobie co czujecie...pewnie tak samo mialabym depreche...myslcie myslcie intensywnie nad powrotem, w koncu chata zbudowana czeka;-). A jesli nie własny biznes to moze tak przejsciowo na jakis etat da sie zahaczyc gdzies? :sorry2:tak na przetrwanie, dopóki swojego czegoś noe otworzycie?
anuszka kurcze co tak długo na wyniki trzeba czekac????:szok: dziwne.... i to bardzo nawet:baffled:
aaronka dzieki:happy2:
Ani@k no właśnie, Ty to powinnas codziennie sie meldować, zebysmy wiedziały czy jeszcze w domu czy na porodówke juz Cie wiozą:-) A z zębami fakt , tyyyyyyyyyyle trza sie wycierpiec, za niemowlaka, potem dziury trza łatać a potem to sztuczne trzeba dopasowywać ;-):-D Ale nie pierzesz chyba recznie, co?:confused:
A jeszcze o cc, jesli lekarz sugeruje to raczej nastaw sie na cc:tak:. Jesli okaże sie ze ta Twoja szyjka nie nadaje sie na sn no to nie ma co nawet zaczynac sn, nameczysz sie bez sensu a i tak skonczy sie cc. tak mysle..

Ostatnia edycja:
Do góry