reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,
a nie ma opcji wynajecia jakiegos taniego pokoiku?Szkoda cyklu troche. Przeciez zrozumieja

Anuszka a nie myslalas najpierw o inseminacji jesli Twoje hormony sa w normie, masz owulacje i spermiogram jest dobry? to zawsze jest pierwszy krok, chyba ze specjlalista wykluczyl te mozliwosc

reklama
Aleksis,...........a,może nie przyjdzie @ tym razem,co??!!!:-):-)
Anuszka,ja też chyba najpierw z iui spróbowała.....tak jak Aleksis "mówi".......my też najpierw do iui chcemy podejść,spróbować itd....

my jedziemy do nich do domku 'letniskowego', więc bez sensu będzie wynajmowanie ...

myslałam o IuI ale ktoś mi tu gdzieś kiedyś powiedział, że to chyba strata czasu i kasy ...

no właśnie ja mam jakies zaburzenia hormonalne, problemy z owu,tarczycą-wahania tsh, insulinemie, na usg obraz odpowiadający PCO ... i nie wiadomo jeszcze tak naprawdę co ... nasienie podobno słabe ... opinia kliku lekarzy gin chociaż androlog stwierdził że sa ok ...

Hej Dziewczynki :-)

Dziś na chwilkę bo przede mną 10 prań, sprzątanie itp :-D

Ale było fajnie ...:happy::happy::happy: Piękna pogoda, luzik totalny, dobre jedzonko w knajpkach, Oluś grzeczny i dużo śpiący (też w dzień :tak:;-)). Ech...Za krótko, za rok przynajmniej na 10 dni pojedziemy, kto wie może nawet do tego samego pensjonatu bo naprawdę nam się podobało.
Zjarani nie jesteśmy choć moglibyśmy ale filtry na szczęście nas ochroniły;-) Woda w morzu 21 stopni , już nie pamiętam kiedy była taka:happy2:
Aaa no i Wolfik przeżył ten czas bardzo dobrze z wujkiem sąsiadem:tak:

Trochę Was podczytywałam, zbyt wiele też nie pisałyście:-p

Ani@k &&&&&&&&&&&
już dla Ciebie bo to juz teraz lada moment dasz nam znać, aaaaa już się nie mogę doczekać :tak:

kok.o - gratulacje dla Zębatki małej :-) Na wczasach był chłopiec chyba miał z 1.5 roku i miał tylko 2 ząbki, śmiesznie wyglądał obok naszego kurdupelka piranii (to nowa ksywa Olka bo strasznie gryzie:-D)

Staraczki - &&&&&&&&&&&&&& czekamy tu z niecierpliwością na nowe II, które rozpoczną jesienną serię:tak::tak:

anuszka - ja też bym coś wynajęła, w ostateczności możecie chyba skoczyć na parę godzin na wycieczkę jakąś sami ?;-)

kasica - fajnie , że urlop Wam też się udał, teraz już tylko pozytywne myśli poproszę :tak:

Aleksis - a zdjęć z jachtu jak nie było tak nie ma ;-), buziaki ***

Oj ale mi się nie chce wracać do rzeczywistości:nerd: Fajnie, że nie idę do pracy :-p

Miłego dnia !!!:-)

nie no myślę ze jakiś wypad samotny nam się uda ... :blink:
ale to nie to samo ...
chociaz kto wie ... moze taki spontan w lesie, w krzakach, w strachu że ktos nas przyłapie :D

hej

Muma, KAsica super że urlopiki się udały :tak:
Muma trzymaj, trzymaj :tak: tego nigdy za wiele.. a czym bliżej tym bardziej się.. stresować zaczynam:zawstydzona/y:
Magik powiedział że najprawdopodobniej na cesarkę będziemy się szykować, bo ponoć moja szyjka ma taką budowę że być może ciężko będzie się Dziecku przedostać.. mówi jednak że nie wyklucza sn.. że w każdej chwili kiedy sn nie wyjdzie - można rozpocząć cc.. no i sobie tak rozmyślam..
Aleksis może akurat tym razem @ się nie zjawi - ja tam trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anuszka idzcie na żywioł i 'starajcie' się przy znajomych :-) jak zobaczą Was w akcji sami sobie gdzieś pójdą i będziecie mieli wygodę :tak: ;-)
Kasica a gdzie Twoje pięknie pisane posty????? trudno oko teraz przyzwyczaić :-p;-):tak:
Gatto u Was nadal upalnie????
Alex__ weź w pracy na forum się zaloguj.. no niech Cię wir pracy nie pożera aż tak mocno!!!!;-)
Kok.o a Ty czemu się nie odzywasz??????? chyba padasz po marudzeniu Ewci z okazji wyrzynających się zębów.. :sorry2:
Zuza, Szyszka chyba w rozjazdach.. jakieś spotkanko chyba będą miały.. coś mi się o uszy obiło.. (fotki pstrykajcie)

aaaa Kasica!!!!!!!!!!!!! foty miałaś pokazać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie obijaj się, w końcu jeszcze wolne masz - do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani@k ja tam pracująco, żadne wyjazdy jeszcze, z Zuza może w piątek się coś uda wykombinować, ale nie wiem,jak to wyjdzie...:sorry2: Latam i ogarniam sprawy ślubne, a to dzis kwiaciarnia i bukiet zamawiałam na ślub +butonierkę +kwiaty na stół...
W środę do kościoła o ile Proboszcz nas przyjmie na ostatnie ustalenia co do ślubu...jak ten czas zapitala:szok:

właśnie Kasica dawaj foty!!

lece na kolacyjke, eM szykuje to ja świecę zapalam, hehe

Witam Was,

Muma
-czesc Kochana. Ciesze sie, ze wakacje sie udaly. Pewnie przydaloby sie jeszcze pare tygodni laby;-)

Ani@k, Kok.o, Gatto
- malo sie udzielacie cos...Pogoda i obowiazki nie pozwalaja
Ja sama malo pisuje, bo czesto bywalam poza domem i jakos czasu nie bylo

Piekna mam nadzieje, ze zadowolona z sukni jestes i do terminu slubu bedzie sie ladnie ukladac na brzuszku

Anuszka
napisz kiedy wyniki i konsultacja z lekarzem. Jesli chcesz podeslij nam wyniki, jakie masz do tej pory...Dr Muma &Co. luknie i moze sie cos wymysli

Aaronka co u Ciebie?
Kasica jak nastroj dzis mimo @?Ok w miare? Kiedy macie ten termin u lekarza?

Zuzanka na wyjazdach, fajnie sie masz

Ja mam dzis 26 dc i lada chwila @przylezie jak zwykle. Mam nadzieje tylko, ze zdaze sie wybrac do kliniki na badanie przed sobota, bo to muis byc przed 3dc

U mnie ochlodzenie lekkie, ale tak mi pasuje.

Brak tu naszej Pogodynki Cateriny z jej relacjami ze Wschodu:tak:

Na razie, pa pa

reklama
Aleee tu cisza :baffled:
Chyba jeszcze wakacyjna, mam nadzieję.

Ani@k jeśli lekarz planuje cc to Ty też je zaplanuj, naprawdę łatwiej przetrwać później niż wtedy kiedy ma się cc 'z biegu' , że nie wspomnę po kilku godzinach porodu. Zresztą dziewczyny to potwierdzą.

Szyszunia - Wielki Dzień nr1 coraz bliżej:-) Będziemy tu mieć niezłe picie, narodziny Synka Ani i Wasze weselisko nonono:tak: Mam nadzieję, że nie będę sama piła he?;-):-D

Oluś chce cały dzień stać, wszędzie, w łóżeczku, na kanapie, na podłodze. Tylko patrzeć jak zacznie łazić, raczkowanie w ogóle go nie kręci, korzysta kiedy naprawdę musi:-D

Aleksis jest hurra !!! Już tak nie gadaj, że przylezie, do mnie przylazła i wystarczy, biorę to na siebie :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

alex - jak znajdziesz chwilkę to napisz jak tam układacie sobie dzień kiedy Ty pracujesz. Czy przypadkiem dzieci nie śpią w dzień żeby z Tobą szaleć w nocy ?:-p

Jakieś foty z wakacji wrzucę dziś/jutro na fb.
Lecę po kawkę, miłego dnia !!!

Ostatnia edycja:
Do góry