reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej

Urlopowiczki!!!!!!!!!!!!! udanego wypoczynku, pogody i świetnej zabawy :tak:
Kok.o udanego pobytu u rodzinki :tak:
Zuza jak już ochłoniesz to zdaj relację z pobytu.. choć z tego co wiem końca urlopu jeszcze nie widać:happy:

ja dziś trochę porzadku w domku zrobię, jutro mam koleżankę z anglii więc pewnie mnie na forum nie będzie..

miłego weekendu Dziewczynki :happy:

reklama
Hej,
Podroz dluuuga, masakra korki i wypadki..
Tere fere na zjezdzie z A1 przed Kowalem 2,5 godziny zeszlo !! Jakis horror .

Pensjonat super, pogoda piekna, Olus grzeczny (eM i Jula tez ;-) Karwia zapchana ludziskami ;-)

Bede zagladac , buziaki wakacyjne !! :-):-)

cześć dziewczyny :-):-)

Muma,tere fere,kasica
udanego wypoczynku kobitki :tak:

Ani@k jestem i się melduję ;-)

jakoś nie mogę się ogarnąć po powrocie :szok::-p w piątek jak wróciliśmy to wieczorem mieliśmy imprezkę przywitalną od przyjaciół ,wczoraj cały dzień z przyjaciółką spędziłam w ogrodzie w basenie ;-)no a dzisiaj w domu się krzątam i nie wiem od czego zacząć ,torby swojej nie rozpakowałam bo w sobotę wyjeżdżam do siostry na dolny śląsk i tylko przepakuje parę rzeczy ;-)

Muma miałaś rację tylko jeden dzień po powrocie mam wrażenie ,że w domu jest czysto i fajnie a teraz jak chodzę to wszędzie widzę kurz ,oklapłe muchy na parapecie i koty na podłodze :eek:

Ani@k Ty już coraz bliżej do rozsypania się:-) :*
Gatto masz rację od początku wiedziałam ,że szyszka bobucha z jajcorami nosi "a nie mówiłam" ;-);-);-)to co mi obiecałaś ,że jak się okaże ,że to chłopak? :rofl2::rofl2::rofl2:

wrzucę kilka zdjęć to sobie obejrzycie i zdam relację jak było :** ale to na spokojnie wieczorem bo zaraz gości mam ,siostrę z mężęm i córą

Miłej niedzieli :***

Fenks dziewczynki!

Muma ja wyjechałam o 4.00 w nocy iani chwili nie stali smy w korku. Byłam mile zaskoczona. Tymek zniósł podróż bez problemu. No może jeden maleńki. Miał już dość za autostradą do Gdańska i stanęliśmy na 5 min. Poprzytulał się i już było dobrze.

Na miejscu okazało się, że mamy o wiele lepszy standard niż był zapowiedziany,bo babka się pomyliła i zapisała nas na ekstra domki. No i super.

Bliskie spotkanie z plażą było dla Tymka niesamowitym przeżyciem. Nóżkami grzebał w piasku i tak się cieszył, że hej. Spał dziś chyba ze 4, czy 5 razy. Wszędzie gdzie się da.

Wieczorem tylko biedny męczyl się długo i marudził,aż mi go szkoda było. Bidulek. Zobaczymy jak jutro będzie.

Na razie brak nam organizacji,ale jakoś pójdzie.
Do tego chrześnica męża wyje ciągle i przy każdej okazji. Do tego tak głośno i długo, że my chodzimy podenerwowani nie wspominając o Tymku. Kurde, podziwiam szwagierkę, ale z drugiej strony co ma biedna zrobić.

Hellol,

Urlopowiczkom zycze wspanialego wypoczynku, grzecznych emkow i abyscie wrociliy wypoczete i radosne i opalone
Zuza-witam serdecznie. Urlop widze byl udany
Ani@k, Piekna jak znosicie te upaly?
U mnie w domu jest 30 stopni:szok:

Tez bym znowu pojechala nad morze, w sumie mam niedaleko

cześć Babole,
witam się po pierwszym dniu na etacie - przeżyłam:-D
co tu taka cisza? trzy wyjechały, a reszta gdzie?

Aleksis, Zuza - fotorelację poprosimy!

Ania - jak tam Wy? buzia w brzuchol

uściski dla wszystkich, za staraczki &&&&&&&&

lecę spać, bo nie wiem jak Martula w nocy, a trzeba jutro mysleć:-D

Aleksis czuje zmęczenie przez te upały, ale daje rade ;) W pracy brak klimy, ale daje nie narzekam.
Zuzu witaj, uciekasz do JG zaraz?
Aaa w sob miałam panieński, poniżej kilka fotek :)
Zobacz załącznik 575925 DSC_6357.jpgZobacz załącznik 575927Zobacz załącznik 575928Zobacz załącznik 575929DSC_6492.jpgZobacz załącznik 575931

Załączniki

• DSC_6357.jpg
    DSC_6357.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_6492.jpg
    DSC_6492.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry