reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej!!
Ani@k,"zero"migania,tylko jest JEDNO ALE.......JAK TO SIE ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:,przecież ja pojęcia nie mam bladego hi hi hi!!!!masakra jakaś!!
kok.o,nie,nie będziesz zazdrosna;-),oczy mam zielono-szare,z przewaga zielonego,więc to by cie nie satysfakcjonował,co??!;-)
Ja juz po pracy i w końcu mam URLOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!u nas dziś juz grzeje,że szok!!super!!!!!Ja,zjem obiadek i jadę na pazurki i HENNĘ:p)

reklama
Kasica jeżeli masz zdjęcie zapisane na swoim kopmuterze to w 'szybkiej odpowiedzi' klikasz ikonkę 'insert image' (ta z drzewkiem w kwadracie) wybierasz wtedy: from computer -->wybierz pliki-->szukasz swojego zapisanego zdjęcia klikasz je i już! :happy:
Jeżeli natomiast chcesz wysłać swoje zdjęcie w prywatnej wiadomości musisz mieć je zapisane gdzieś w necie.. np. na jakimś profilu społecznościowym.. bo tam trzeba podać link do zdjęcia.. ale to bardziej skomplikowane jest.. :sorry2:

Hejka,

Urlopowiczkom (i sobie) życzę pięknej pogody i odpoczynku !!! :tak::tak::tak:

Staraczkom II z tych gorących nocy ! &&&&&&&&&&&&&&&&:-):tak::tak::tak:

Mamusiom spokojnych dzieciaków i dużo miłego cienia :tak::tak::tak:

Ani@k żeby się trzymała :tak::tak::tak:***

Szyszuni - uściski dla Ciebie i ślicznego Szyszaka :tak::tak::tak:

Powracam w niedzielę 11go , będę podczytywać, może czasem coś skrobnę,

BUziaki wielkie dla wszystkich !!!:-):-):-)

reklama
Szyszka - gratulacje! fajnie mieć Syna, z doświadczenia mówię:tak:wiesz, kolejki, samoloty, dinozaury

Kasica - prześlij mi na mejla zdjęcie, a ja je wrzucę:-p

Muma - 25stopni Wam życzę przez cały pobyt i jednej malej chmurki dla Olusia coby się chlopak nie spiekł

Do góry