reklama
hej babki, ja zdycham z upalow. Juz mi sie mozg calkiem ugotowal :-(
Aleksis u nas tutaj sa super zajefajne parawany. Do wyboru, do koloru, w roznych stylach. Ja zawsze marzylam o parawanie, ale jakos na kazdym mieszkaniu mi nie pasuje Tu wrzucam, zeby przyblizyc o mi chodzi :-) Paraventi Maisons du monde Legni dipinti, Legni chiari, Legni scuri, Esotico, Chic classico, Industriale & loft
Aleksis u nas tutaj sa super zajefajne parawany. Do wyboru, do koloru, w roznych stylach. Ja zawsze marzylam o parawanie, ale jakos na kazdym mieszkaniu mi nie pasuje Tu wrzucam, zeby przyblizyc o mi chodzi :-) Paraventi Maisons du monde Legni dipinti, Legni chiari, Legni scuri, Esotico, Chic classico, Industriale & loft
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej dziewczyny
mój M wrzucił wszystkie zdjęcia na swój komp służbowy i codziennie zabiera go do pracy nawet nie mogę zdjęć wrzucić
katiuszka ciesz się pogodą w Pl bo jak wrócisz do Londynu to znowu będziesz narzekać ,że plucha
Aleksis jak na urlopie opowiadaj ;-)
Gatto ile u Was tempka wskazuje?
szyszka wszystko już masz do ślubu i na wesele wszystko już zorganizowane?
mój M wrzucił wszystkie zdjęcia na swój komp służbowy i codziennie zabiera go do pracy nawet nie mogę zdjęć wrzucić
katiuszka ciesz się pogodą w Pl bo jak wrócisz do Londynu to znowu będziesz narzekać ,że plucha
Aleksis jak na urlopie opowiadaj ;-)
Gatto ile u Was tempka wskazuje?
szyszka wszystko już masz do ślubu i na wesele wszystko już zorganizowane?
co za potworny upał..najlepiej leżeć i się nie ruszać coby nie wydzielać ciepła....nie wiem dlaczeo cały czas mi chodzi po głowie Lokomotywa Tuwima...
Pocieszam się, ze jeszcze tylko dzisiaj i jutro..
ale żyby nie narzekać, znalazłam jeden plus: pranie schnie błyskawicznie..
Gatto super te parawany...podobają mi się te stylizowane na lata 20..
alex :************ za ten Kraków
Pocieszam się, ze jeszcze tylko dzisiaj i jutro..
ale żyby nie narzekać, znalazłam jeden plus: pranie schnie błyskawicznie..
Gatto super te parawany...podobają mi się te stylizowane na lata 20..
alex :************ za ten Kraków
Ostatnia edycja:
Ani@k
Fanka BB :)
hejj
ja ostatnio mam płaczliwe dni.. czasami bez powodu.. czasami jest powód..
Synek mnie pociesza kopniakami i rozciąganiami a ja taki mazgaj, aż się sama siebie wstydzę
pytałam magika czy po odstawieniu clexane mam opuchnięte nogi, powiedział że raczej przez te upały.. w nocy się rozpływam..dosłownie rozpływam (nie nad eMem;-) tylko z gorąca)
idę wstawić jakąś pralkę.. niech pralka chociaż coś robi.. bo mi nie chce się nic..
przez te upały ;-)
dobrze że jest na co zgonić..
Aaronka dzięki :***
ja ostatnio mam płaczliwe dni.. czasami bez powodu.. czasami jest powód..
Synek mnie pociesza kopniakami i rozciąganiami a ja taki mazgaj, aż się sama siebie wstydzę
pytałam magika czy po odstawieniu clexane mam opuchnięte nogi, powiedział że raczej przez te upały.. w nocy się rozpływam..dosłownie rozpływam (nie nad eMem;-) tylko z gorąca)
idę wstawić jakąś pralkę.. niech pralka chociaż coś robi.. bo mi nie chce się nic..
przez te upały ;-)
dobrze że jest na co zgonić..
Aaronka dzięki :***
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Zuzu nooo można tak powiedzieć, od 15/08 się zacznie co dzień coś, bo niektórych spraw wczesnej nie da sie załatwić.na
Planuje od ok 21/08 na L4 pójść by na spokojnie ogarnąć tematy, Łukasz mi pomaga, ale wiadomo jak to po pracy po 16, mało czasu na wszystko, wiec wtedy i odpocznę i podziałam z tematami.
Planuje od ok 21/08 na L4 pójść by na spokojnie ogarnąć tematy, Łukasz mi pomaga, ale wiadomo jak to po pracy po 16, mało czasu na wszystko, wiec wtedy i odpocznę i podziałam z tematami.
reklama