reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Pieknaszyszunia ale gapa ze mnie. sorry, nie pogratulowalam Ci Synusia. Mieszko bedzie-fajnie, mi sie podoba, tak po staropolsku.
Slicznie wygladalas, z reszta wszystkie kobietki byly piekne i takie wystrojone. A ciuszki sweet bardzo sa

Aleksis spokojnie, to wina upałów :-)
Wczoraj się uśmiałam z babci 80-letniej bo sprawdzała pochodzenie imienia Mieszko, i była taka zachwycona ze to z dynastii piastowskiej:-D później mówi ale przejrzałam kalendarz z imieninami i nie ma takiego:-D, ahh ta babcia ;-) chyba ominęła 1 styczen:-D
Idę na śniadanko, któraś dołączy?

hej

wątek na drugiej stronie?????:szok:

Aleksis upały są okrutne!!!!!!!! ale nie narzekam:happy:
Szyszka dwie z panien będących na imprezie wydają mi się Twoimi siostrami.. tzn. podobne są do Ciebie :tak:
ciuszki świetne, zwłaszcza te z samochodzikami:tak:
Anuszka to Ty w ukryciu na Zuzę czekałaś???
Zuza a no na wylocie się znalazłam.. mam nadzieję że pokażesz foty z kraju wiecznego słońca :tak: zresztą idę na kółko.. może tam coś jest..

pozdrawiam wszystkie :happy:

ps a Katiuszka kiedy wraca do uk???? 13 sierpnia chyba Aaronka kiedyś mówiła..

hej Dziewczyny,

Szyszunia gratulacje!!!!!! Mieszko super imię:) zdjęcia z panieńskiego super!!!! Zresztą fajnie obrobione:) mieliście jakiegoś fotografa???

alex :***************

Ania, ostatnio jak rozmawiałam z katiuszką to deklarowała 13 sierpnia:)

Zuzanka witaj, wypoczęta :)

Ani@k
no coś ty. tak zajrzałam i napisałam jak zobaczyłam że wróciła poprostu, bo tu dużo mam a ja nie w temacie :-D

hellooooo:-)
Melduję, że żyjemy:tak:gorąc niesamowity, ale jakoś dajemy radę. Czytam Was codziennie, ale mam takiego głupiego kompa od szwagra, że na nim coś napisać, to od razu mi się odechciewa:eek: Pytałyście kiedy wracamy...aaronka troszkę pomyliłaś daty:-psierpień się zgadza, ale nie 13, a 11:tak:czyli w najbliższą niedzielę:baffled: Po powrocie opiszę mniej więcej jak było.
ani@k, szyszunia trzymajcie się jakoś!!!!! nawet nie chcę myśleć jak Wy się musicie czuć w te upały:szok: byle do piątku, potem ochłodzenie!!!
tere fere, Muma uropujcie się Dziewczynki!!! niech pogoda i nastroje wczasowe dopisują!!!
kok.o, alex jak Wasze dzieciaczki znoszą te upały? Julek kiepsko, spocony jak mysz:baffled:
anuszka witaj ponownie!!!!
Gatto jak tam Twoja Kluseczka? jak idzie rozszerzanie dietki? bo u nas super!!! szczegóły po powrocie;-)
Aleksis mam nadzieję, że naładowałaś akumulatory podczas wakacji i masz dużo nowej siły i energii do "walki":tak:
zuzanka u Ciebie to samo, Ty to zawsze jesteś optymistka i pozytywnie nastawiona do wszystkiego, a po urlopie to już w ogóle pewnie rozpiera Cię energia. Zaraz zajrzę na Kółko, może są jakieś nowe fotki.
Kochane, jak którąś pominęłam, to bardzo przepraszam, ale dosłownie padam na pysk:eek: Trzymajcie się cieplutko;-) i do szybkiego napisania!!!!:-)

Katiuszka kope lat:-D mam nadzieje, ze mimo upalow wypoczywasz i nie zalujesz pobytu w PL
terefere, Muma, kasica wypoczywajcie Kochane i wracajcie do nas opalone i usmiechniete
Pieknaszyszunia ja widze,ze Ty profesjonalnie podchodzisz to wszystkiego. Cosik mi mi sie zdaje, ze Twoja branza ma cos w spolnego z reklama, grafika, marketingem, a moze sztuka?myle sie?

Dziewczyny szukam pomocy-ta moja przyjaciolka ma taka otwarta wneke na poddaszu w kuchni, nie znalazlam nic, jak to zaslonic pomijajac kawalek materialu. Tak glupio to wyglada bo i potem beda staly napoje i ten caly kram jak odkurzac, deska do prasowania-niezbyt ciekawy widok. Poprzednicy mieli wlasnie zaslonke z materialu, ale to troche nie teges wygladalo

Ani@k, Alex, Aaronka
,Zuza co u Was?
A kok.o to gdzie? Nie wrocila jeszcze?Gatto jak tam?

Ja mam do czwartku wolne, nie wiem co bede robic.Chyba zaczne sie uczyc szyc na maszynie:-D

reklama
Do góry