reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto rozkłada się, rozkłada ta rogówka...
Ja też nie jestem wyspana jak śpię z małym, ale jak mam w cale nie spać, wolę z nim. Na wyjezdzie też z nim będziemy spać, bo nie mamy łóżeczka turystycznego.:tak::tak:

Ani@k łóżeczko kupiłam w necie. W łodzi duuuużo droższe są.:baffled:

Szyszka gratulejszyn, super! Ja się cieszę... Mieszko Mieszko nasz koleżko....:-D

Muma no to słońca Ci (nam) życzę....hihihihihihihih Dojeżdżam w niedzielę...

A ja dziś kocioł i w pracy i po pracy. W domu jeszcze mi szybę wymieniali w oknie, bo pęknięta była u Tima w pokoju. Potem jeszcze carefour i biedrona, zakupy małe, potem wybieranie z szafy co zabrać, potem pranie tego i aktualizacja fotek i pamiętnika na twardzielu, co by nie było jaj jakby komp zwariował i aktualizacja tu na forum. Jutro pewnie już nie będę zaglądać, bo będę skołowana i będę się pakować,prasować,a z pracy wracam koło 16ej dopiero, jeszcze powyłączać wszystko w salonie i zamknąć na 4 spusty. :rofl2:

Ale się cieszę...

Ostatnia edycja:
reklama
Raczej będę zaglądać, bo w końcu wieczorami i tak będę w domu, bo Tim już o 20.00 lula, chyba, że mu się coś odmieni. Mój pojechał do mojego brata, po kołki do drzew (jest to 2 min drogi autem) i nie wraca już godzinę.
Jenyyyy!

SZyszka,gratuluję synusia:)............"Mieszko,Mieszko,nasz koleżko";-)
Ja,juz nas spakowałam na wakacje:tak:.Dziś byłam u zony kuzyna,robiła mi paznokcie!!!!wiecie co mi zrobiła??Cudooo!!serio!!!jakąs metodą "kombo"(ja kompletnie się nie znam na tym!)..połączenie żelu i akrylu,na formie paznokcie mi przedłużyła,nadała piekny kształt "migdałka"...zrobiła mi french,a końcówka malinowo-pomarańczowa!!+cudowne zdobienia!!!!.........na stopach,na tym dużym palcu zmieniła mi wzorek z kolorem takim jak u rak,więc super to wygląda:tak:!!Henna zrobion,jestem zadowolona!!zaraz spać,bo rano pobudka!!!:-)
Muma,to od jutra "razem" wypoczywamy,no nie??!!:-):-):-)

hej!!!!!!!!ja juz na nogach,piję kawkę,śniadanko i po 7 w drogę:-):-)!!!
Za tydzień się "spotkamy";-)!!
Muma,wypoczywaj,opalaj itd,itp!!!!!!:tak:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!PAAAAAAAAAAAAAA!!

Hej.
No mój mały goowniarz wstał dziś o 5.30 i rozrabiał, wygłupy mu w głowie. No tak to jeszcze nie było. Nie wiem co mam zrobić, żeby później chodził spać. Może nad morzem mu się z powrotem przestawi, bo nie zamierzam od 18.00 siedzieć w pokoju, faken. :baffled:
Idę do pracy.

Ahoy!

Alex to w 100% robota ręczna! Dziękujemy, dziękujemy:-)
Gatto będzie tylko jeden bobuch:tak:
Kasica i Muma udanego wyjazdu, i szerokości na trasie! Wypocznijcie:-)

Ja jeszcze w lozku, ale juz pora wstać, Pepa już po spacerze, Mieszko tez sie chyba obudził bo kopie, czas na śniadanie, i odebrać torty, az dwa i ciag dalszy gotowania na Panieński:)
Miłego dnia babeczki

reklama
elooo
ja zaraz wyjezdzam do rodzinki...ale jutro wracam;-) zycze wyjezdzajacym na urlopy duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo pogodnych dni, nie za goracych,coby sie żyć dało;-) wypoczywajcie i rwlaksujcie sie:-)
alex ja tez wlasnie poszukuje czegoś do picia, na razie kubek doidy chyba kupie, a na podróze/spacery...hmmm... albo jakiw wlasnie bidon z rurką, albo kubek niekapek ale z takim brzegiem,zeby piła jak z normalnego...

dobra laski, pozdrowionka i udanego weekendu:-)

Do góry