reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Manioleczku... Wczoraj przestalam plamic zupelnie i dzis 2 godz temu zaczelam znowu ale to juz nawet nie plamienie tylko takie prawie niewidoczne brazowe brudzenie . Juz sama nie wiem co mi jest... mam straszne mdlosci i bole piersi i boje sie ze to jakies sprawki hormonalne... Od czasu do czasu czuje klucie w jajniku ale nie jakies silne powalajace..I na dodatek dzis zaczal mnie bolec krzyz... Woalabym miec normalna nawet bolesna iofita @ niz sie marwic ...

Lapisku OGROMNE GRATULACJE - PANI MAGISTER!!!

reklama
No dobra, ale ja sikam co 20 min wiec test jest niewiarygodny...Musialabym rano...Poza tym znowu sie rozczarowac... To tylko glupie hormony szaleja albo jakies chorobsko sie zaczyna bo dzis caly dzien mam zawroty glowy...

Majeczko, a czujesz się na choróbsko?? Ja bym poczekała do jutra i rano zrobiłabym teścik. A jak Twoje cykle?? Zawsze masz regularne?? @ zawsze taki sam?? i dlaczego od razu jakies zmiany hormonalne??? Nie myśl tyle, tylko zrób teścik z rana ;)

Kajdus tak pomyslalam ze to zmiany hormonalne bo to pierwszy cykl od listopada bez Duphastonu ik bez CLO.. Poprzednie @ byly 30dc zaczynaly sie plamieniem a potem jeden dzien strasznie mocno i obficie krwawilam... Ale ogolnie to ok 4-5 dni krwawienia.. Ten cykl zaczal siew 28dc niby normalnie bez wczesniejszego plamienia ale nastepnego dnia bylo kilak plamek tylko w wczoraj tylko rano a potem nic koniec plamien zawet na noc sie nie zabezpieczlam. Ale dzis rano zachcialo mi sie sprawdzac jak wyglada szyjka macicy ( chociaz i tak sie na tym nie znam :-) i znowu pojawila sie kilka plamek W porzednich cyklach tez bolaly mnie piersi ale po @ bol ustepowal A teraz bole glowy mdlosci bol i napiecie w piersiach i @ taka dziwaczna. Do tego mam zawroty glowy.. Nie czuje sie na grypsko bo to przechodzilam w zeszlym tyg boje sie ze ton prolaktyna albo cos w tym rodzaju - chociaz caly czas biore Norprolac. Moze to jakies cysty , torbiele albo infekcja..?

Majeczko trzymam mocno kciuki i jutro testuj  :) ja przy torbielach miałam b. obfite @ Czyżby sprawdziło się, że trzeba być chorym aby zafasolkować - pamiętam Inez udało się w cyklu w którym była chora :)

ja wcinam kromala z dżemem  ;D a co tam że późno tak mnie jakoś naszło  :)

spokojnej nocki  :) i jupi jutro piątek i weekend :)

dzieki Maniolku ale tak sobie mysle ze poczekam jeszcze bo np Mihir tez tez nie wychodzil dlugo . moje cykle maja zwykle 30dni wiec zrobie sobie w przyszlym tyg bo mam imprezke wiec na wszelki wypadek..:-) O ile mnie wczesniej porzadnie nie zaleje bo po tym sparwdzaniu szyjki mam pobolewania podbrzusza..;-)

I smacznego ! Ja tez wcinam srednio co 4 godz.. cos malego..:-D

reklama
Do góry