reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere no Fala jest super a ceny biletów to już rewelacja :-D Po powrocie z wakacji chcemy ze znajomymi wybrać się do aquaparku do Kutna, jest nowy - mniej więcej to co na Fali a pobyt całodzienny dla naszej czwórki to 70 zł (na Fali to jakieś 1.5 h...)

Póki co uciekam , już mi się kawka kończy:-p

reklama
elooo
melduje sie z drugą kawką:-) ale fajnie widze weekendy pospędzane, w wodzie:-), niektórzy jeszcze sie moczą;-):-)
eeeech eM od przyszłego tyg,ma urlop to moze tez cos wymyslimy, z naszą foką gdzies pomoczymy pieluchy;-):-)
tere fere wow!! 9 kg i 4 m-ce to chyba przegięcie:szok: kurcze, moja teraz prawie 7 kg waży i doczołgała sie jakoś pod 25centyl, z 10-go. pewnie przez te kaszki troszke ciałka nabrała;-).
A od wczoraj wprowadzam metode BLW, hehe czyli pod szumna nazwą dawanie dzieciowi po prostu normalnego jedzenia. Znaczy na poczatku warzywa (na parze) i owoce. Tylko ja te papki słoikowe tez bede dawać od czasu do czasu. Jakoś wole,zeby troche warzyw zjadła, dla spokojności mojego sumienia,;-) bo na poczatku BLW to cale jedzenie jest wszedzie tylko nie w paszczy;-):-)

a, i mamy postęp w końcu, Młoda przewraca sie z pleców na brzuch. tak jej sie to spodobało,ze nie da jeje sie powstrzymać i po jedzeniu tez sie przewala...a potem wiadomo,trza sprzatać te rzygi;-):-)

Ostatnia edycja:
Muma, no fakt. Fala ma swoją cenę, ale kurde Uniejów to już szkoda gadać. 2 stówki na 3 osoby pykają na cały dzień, a ludzi to już lepiej nic nie mówić.A o Kutnie nie wiedziałam.:-p

koko no ja tez będę tak robić, tylko może poczekam na jakiegoś zęba. Nie wiem.:dry: Jak te warzywa mu dać, jak on ma tylko gołe dziąsła?
No mój na razie turla się z pleców na brzuch i nadal nie przypomniał sobie jak robił to z brzucha na plecy. No i tak się bawimy.:-p On hyc na brzuch na macie, ja go z powrotem bo dłużej niż kilka minut nie wytrzymuje i jęczy, no to on znowu hyc i ja go hyc:-D i tak godzinka mija, potem Tim jest tak styrany, że kima w ciągu minuty.:-) Właśnie znów śpi przeciorany przeze mnie.

Szyszka, fajnie nie? A poczekaj jak będzie Cię kopał na przewijaku, gdy będziesz się z nim wygłupiać. Ja z moim tańczę, on leży, ja go trzymam za łapki i nimi macham w rytm muzyki, zwykle jest to coś do ucha (sexualna, cze cze re re cze, czy takie tam),:-D a on nóżkami zaiwania w mój brzuch.:-D No i mam siniaki. Dobrze, że jednak mam ten kostium jednoczęściowy na wyjazd, bo dziwnie to wygląda.

tere fere moja mloda robi to samo, ona na brzuchol, ja ja w druga strone i tak sie przewalamy, czasem rzygi tez trza sprzatac:tak: i tez lobuziara mnie kopie na przewijaku, zebym od tego chudla to bylo dobrze, ale gdzie tam!!

Kok.o kurde ja tej metody nawet nie znam:eek: chyba sie musze doksztalcic:cool:

Muma ale masz fajnie, ze mozesz juz z Olusiem do acquaparku:-D

Ostatnia edycja:
Gatto hehehehe chudła hehehe.:-D Ja myślę ciągle, żebym ja od tego chudła, heheheh:-D Bo to prawie jak silny masaż brzucha na cellulit hehehe,:-D ale też nie chudnę...

koko o super, poczytam co tam dziewczyny piszą, bo podoba mi się takie jedzenie. Ma wybór i z chęcią zajada pewnie.:-)

Młody tak się ściorał, że jeszcze śpi. Ja sobie ściągam muzę na urlopik. Chyba jezdem piratka:szok::eek:

reklama
heheheheheh no to tak samo myślimy dlatego ciągle nas mylą na forach....hihihihi:-D

Muszę Wam powiedzieć, że ostatnio mój syn dziwnie się zachowuje.:dry:
Mianowicie wczoraj i przedwczoraj bardzo mało jadł.:hmm: Po 50ml 60ml raz zjadł 80ml max. Zaczęłam się martwić, że może chory, no ale radosny jest bardzo, gorączki nie ma, pić też za bardzo nie chce, troszkę banana zjadł, ale ciutkę:huh::oo2:. Już nie miałam sił, ale nic. Mówię sobie, pójdę do pediatry i zamelduję...:unsure:
A tu dzisiaj od rana 180ml, nigdy, przenigdy tyle nie zjadł,(może więcej by zjadł, ale tyle tylko zrobiłam) w południe 180ml, po południu pół słoiczka zupy i 120ml mleka, no i teraz wtrąbił 190ml i nadal się oglądał.:surprised::surprised::surprised::rofl::rofl::rofl: Szok normalnie! Nadrobił facet!

Ostatnia edycja:
Do góry