reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hehe no dokładnie, chociaż Wiliam jak był dzieckiem też był słodziak, potem taki wielki chomik się z niego zrobił :-D

A Timuś ma apetyt bo to się im tak zmienia wszystko, mój dzisiaj do cyca powrócił, wisiał na nim cały dzień:eek::-)

u mnie za specjalnego heroda robila tesciowa :-D:-D

czesc i czolem!!! ide se kawunie strzelic, kto sie dolacza???

elooo
ja sie dolączam:-)
hehe wczoraj cały dzien relacje na zywo spod szpitala, trabili w kółko o tym,ze ksieżna WŁAŚNIE RODZI, a ja przed oczami miałam scenke z księżną w rozkraku, spoconą, wymeczona i prącą z efektami dżwiękowymi:-) No i jakoś tak dziwnie zestawiało mi sie to z imprezą pod szpitalem;-):-)

dobra, ide,bo Młoda wycisnęła właśnie kupala;-):-D

Hej hej,

U nas dziś ciąg dalszy marudzenia, już odliczam dni do wakacji, będziemy wszyscy się nim zajmować, poza tym jak jesteśmy poza domem to Olek zawsze jest grzeczny bo jest dużo ciekawych rzeczy dookoła:happy:
Ja dopiero idę po kawę bo nawet nie miałam czasu zrobić.

alex
- no pokaż małą elegantkę :happy:

Ani@k cały czas u Mamy ??

Miłego dnia !!!:-)

hej, a ja wlasnie załapałam w***** bo kolega zjadł mi cale śniadanie, myśląc ze to jego a dokładniej żółty serek!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
eM polozyl w lodówce na jego pólke a ten nie zastanawiajac sie zjadł mi, ehh
nawet się nie kwapi żeby pójść odkupić:angry: faceci:wściekła/y::no:

Szyszunia - no dokładnie, faceci...

Wiecie, teraz jak mam Olka to widzę różnicę między dzidziusiem a dzidzią płci żeńskiej i chyba powinnam mieć synka w młodości a teraz grzeczną niunię :-p:-D

Kurna fajka! Gattinka mi spadla z lozka!! No jaka ja nieodpowiedzialna jestem!! spala, a ja poszlam prasowac do drugiego pokoju i potem tylko uslyszalam placz! Szlak! Ide o 17 do lekarza.

reklama

Gatto
spokojnie, jeśli nie wymiotuje i nie płacze cały czas to na pewno nic się nie stało . Ale będziesz spokojniejsza po wizycie :tak: Już jak się turlają to koniec spokoju...

Do góry