reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto ile Twoja Cristi waży mniej więcej?:confused:
Dziś byłam na tej wiosce i był tam maluszek 10 dni młodszy od mojego i 2,5kg cięższy. Kurna, nie wiem co myśleć. Niby jedzą podobne ilości, ale taka różnica?!:szok: Zaczynam się martwić.

reklama
Tere fere klocek wazy 7 kilosow:-D nie martw sie roznicami wagowymi, waga jest rowniez zalezna od kosca, wiec jak rodzice sa masywni to dziecko tez takie moze byc. My jestesmy drobnego kosca i nasza tez wazy mniej niz jej kuzynka o miesiac mlodsza! ja sie tym wcale nie przejmuje ani nie martwie. Twoj Tim na zabiedzonego tez mi nie wyglada:-):-)

Aha, no taki grubasek niezły się wydawał, no i też o rozmiar większy jakby. Fenks. Pogody Ci nie życzę, bo jest. Popływaj i opal się ładnie.:-)

Powygłupialiśmy się z Timem od rana i teraz kima.

Buon giorno!

Tere fere
mnie tu kiedys Muma przeslala stronke do tych slawnych siatek centylowych i wg nich u mojej mlodej jest wszystko ok:tak: tez sobie moze sprawdz;-) ale tak jak Alex pisala 4 miesiace wazyc 9 kg to cholernie duzo:tak:

Alex milego dnia nad jeziorkiem!!!

Szyszka milej pracy:tak:

Hejka,

Meldujemy się my po rodzinnym weekendzie:tak:

Wczoraj byliśmy na Fali (to taki Aquapark w Łodzi) i było suuuper !!! Oli zachwycony brodzikiem, woda 31 stopni i 22 cm głębokości:-D Reszta rodziny na trochę głębszej wodzie ;-)

Potem pizza i spacer po Piotrkowskiej - cały dzień poza domem, potem jak zasnął to się obudził o 8.30 :tak:

Olek waży teraz 9,2 kg a ma prawie 9 mcy i nie jest wcale chudy to tego klocka małego sobie nie wyobrażam;-)

My zaraz też robimy basen Olkowi i lecimy na dwór bo pogoda piękna !!!:-)

MIŁEGO DNIA !!!

Gatto, no sprawdzam młodego co miesiąc i jest ze wzrostem w miarę ok, a wagą mógłby przytyć z 200g bo jest w dolnej granicy chuda glizda..hihihihi

Muma no to spoko, dzięki.
A swoją drogą uwielbiam falę... :-) chodziłam tam w ciąży, żeby popływać i na jakuzzi.

reklama
Sorki, że nie edytuję, ale młody siedzi mi na kolanach i boję się, że mi skasuje posta, bo pstryka w klawisze ze mną.

Ja wczoraj jechałam koło Uniejowa, koło Spa. Masakra! Kolejka do wejścia 200-300 metrów. Nigdy nie widziałam takiej nawet do Morskiego Oka w Tatrach.:szok:

Do góry