reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto "dobry" androlog we wrocku,zobaczył Adama wyniki i powiedział,ze jest wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...z tymy samymi wynikami 2 mc.pózniej pojechalismy do Warszawy i androlog badajac Adama,od razu powiedział,ze jest stan zapalny,nawet nie musiał patrzeć na wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...więc androlog,a androlog robi różnicę!!:crazy:...wole jechac pół dnia i mieć trafna diagnozę ,niz leczyc się "pod nosem"..u androloga,który pojęcia nie ma co z czym!!!!!!!!!!!!!!
A ogólnie we wrocku andrologów to jak na "lekarstwo"..bida!:(

reklama
kasica, Pewnie to był post do mnie...rozumiem.

Gatto sama się nad tym zastanawiałam, może żeby zapaszek w domku był? Np cudnie pachnąca pomarańcza na Boże Narodzenie...hmmm... No i przeczytałam obsługę tego, a to jest, żeby spryskiwać np sałatę. Taki gadżet sobie...hihihihi No ja prawie co dziennie jem sałatę lodową z cytryną i kurczakiem, więc taki śmieszny dinks nawet użyję...hihiihi

Ostatnia edycja:
hej

Ani@ka może to głupie, ale każdą tablete konsultuje z ginem, to moja pierwsza ciaza, wole byc poinformowana i spokojna;-)
Juz mam dosc tych akcji dot. du.py, ale jest lepiej:tak:
ja robię tak samo :tak: tzn. akurat problemów du.pnych nie mam ale jeżeli chodzi o jakiekolwiek tabsy - wolę trzy razy spytać :tak:

Ani@k fajnie,ze u Was wszystko ok:tak::biggrin2: ooojj pamietam to wygramolanie sie z auta:-D i na parkingach eM musiał pamietac, zeby po mojej stronie wiecej niz zawsze miejsca do wysiadania zostawiać:-D
noo.. i jak wysiadam to najpierw nogi.. potem brzuch a potem nie pamiętam głowa chyba i ręce na końcu :-D:biggrin2:

Ani@k - Obleiks ?? :-D No bez przesady, jakoś dojdziesz do siebie ;-):biggrin2: 34 tydzień, zostało samo najlepsze:rofl2::biggrin2:
najlepsze?????? no właściwie tak ;-) nie ma to jak 8 miesiąc ciąży :tak:

Ani@k jak sie czujesz?
Szyszka szalej ile wlezie :tak: bo gdzieś za 10 tygodni dowiesz się jak się czuję ;-):tak: drugi trymestr jest świetny, trzeci też.. aaaa i powiem że moje sposoby na brak zgagi zawodzą i pepsi nie za bardzo pomaga ;-):tak: ale ogólnie jest naprawdę ok!!!! :tak:

Ania - by tak Pani uaktualniła zdjęcie na kółku, hę?
obiecuję ale najpierw muszę se pstryknąć jakąś taką sweet focię ;-) jutro moze w plener ruszymy więc..
uuuuuu Martyśka dziś będzie ślicznie wystrojona, Mamusia chyba bardziej i jeszcze zmiana koloru... i Ty na moje foty czekasz?????? to ja czekam na Wasze :tak:
Tere Fere ja widziałam kiedyś w tv tą babkę która obszydełkowywuje wielkie gabaryty... fajny pomysł :tak: super że imprezka urodzinowa się udała.. ja ostatnio 30-tkę wyprawiałam na większą liczbę ludzi teraz tylko dla najbliższych (eM, Mama, Siostra i jej dzieci) na 40-tkę zaszaleję, a co!
Kasica udanego grilla :tak: i oby naprawa nie wyszłą tak drogo jak brzmią zapowiedzi..

a ja dzis wracając z naprawdę małego spaceru poczułam ciężkość i ból brzucha, zaczęłam stąpać jak gejsza ledwo do domu doszłam.. trochę się wystraszyłam, posiedziałam i poleżałam i przeszło.. już się chyba na takie eskapady nie nadaję :sorry2: i tak sobie z Synusiem pomyśleliśmy że teraz odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek ;-)

Tere F. a opowiedz trochę o tym rozpylaczu bo ja też nie wiem co jest pięć..

Ani@k spróbuj na zgagę Maalox, na prawdę jest zajebisty. Dwa łyczki i mija dolegliwość. Pytałam ginki można w ciąży. A nawet fajnie to w lodówce trzymać i takie zimne łyknąć. A o tym rozpylaczu napisałam post wyżej, no takie śmieszne to ustrojstwo:-). Tu masz wgląd:
http://www.tchibo.pl/rozpylacz-do-cytrusow-p400035002.html

Do herbaty można psiknąć, do coli, do drinka, jabłko żeby nie ściemniało...do surówki z czerw kapusty...

Ostatnia edycja:
Tere no włąśnie doczytałam.. w lidlu tak pryskają warzywa..

a właśnie ze nie tak.. otworzyl mi sie link z foto.. fajne to urządzonko :tak:

Ostatnia edycja:
Ani@k no mnie na szczęście wtedy tylko jednorazowo zgaga męczyła, może przez 1h, a od tamtej pory nic a nic!:tak:
tere fere fajny ten rozpylacz;-)

robię update 13 grobów na cmentarzu:-D:-D:-D

kurcze mam wielka ochote na pierogi ruskie, mam taka smaczna knajpkę gdzie pyszne podają i nie wiem czy sie skusić, tylko autko musiałabym odpalić, bo jak się najem to będę się musiała toczyć jak kula:-D

tere fere,jeju!!!!!!!!!!!!!!tak,o tym andrologu to było do Ciebie:sorry2:,jakos zamotałąm sie,że hej!!:tak::tak:!!!!Ja ,zmykam na dworek:p):p),bo mężus już woła na grillka i piweczko;-),więc uciekam !!
MIŁEGO WEEKENDU!!!
acha....moja siostra była ostatnio na usg...dr.powiedział,że duża kobietka sie szykuje do porodu!!!!:p):p)duża jest i sporo waży!!Ale wszystko w porzadku jest,moja siostra super się czuje,smiga po sklepach,szykuję wyprawkę ,wszystko jest oki!!!!!!!!!!!!:tak:..nawet jestem w szoku......bo na upały nie narzeka!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Ostatnia edycja:
hehe Kasica a może Ty sobie dziabnęłaś piwko przed tym jak Adam wołał, co??? :-D;-):-)
Szyszka ja też miałam takie pojedyncze dni z chwilową zgagą.. od kilku dni jest inaczej...

aaa i po wypiciu pepsi zgaga przeszła.. więc zwracam honor dla pepsi z puszki ;-):-)

reklama
Ani@k no to zdrówko, tez teraz piję:-)
Piję z takiej słomki sp102.jpgeM mi zapodał:cool2: czy to jakis znak:-D:-D:-D

Załączniki

• sp102.jpg
    sp102.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 20
Do góry