reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o dziecko plci zenskiej....Lopop oczywiscie :tak:

Ani@k no chyba o nas zapomniala, bo na lipcowkach pisze...

reklama
katiuszka chłopaki pili, a Julek zmęczony...hihihihihi:-D

Szyszka
ja wczoraj dybałam w pracy do 15ej, a potem poleciałam w gary, bo teściówka zajęła mi się młodym:-p
Urodzinki się udały. Goście dopisali, jedzonko dobre wyszło.
A co Ci dał farmaceuta?:baffled: Ciekawe jak znaleźli Twój numer...

Muma uuuuuuuu to my z Tobą przed kompem będziemy chyba pić! Hehehehehe :-D

koko biegaj biegaj, może kiedyś do mnie w odwiedziny przybiegniesz????????:-D

Ja poszłam spać o 2.00, bo zanim wszyscy się zebrali, posprzątałam, umyłam się... ZNów jestem nie wyspana, choć eM spał z małym, ale wiadomo, że długo nie pospałam rano z przyzwyczajenia. Dziś właściwie nie wiem co będę robić, bo wyjątkowo nie poszłam do pracy. Podglądam dziewczyny na moim nowym monitoringu...hehehehehe
Chyba pojezdzimy po sklepach typu Liroy, castorama...,no i jakoś spacer...:-)

tere fere tez o tym nr. telefonu pomyslalam i wpadłam na pomysł z moze do tej kliniki zadzwonili i tam dali, bo podawałam, to najkrótsza droga;-)
U mnie małosolne się od 8 rano kiszą, później na szybkie zakupy poszłam i tez w warzywniaku zakupiłam, 2x maliny, jagody, czereśnie
laugh.gif
i na cmentarz, posprzątaliśmy z 11grobów, pomniki pomyte i teraz leże, obiadek podano i relax
yes2.gif

Ani@k jak sie czujesz?
Muma, Gatto, Alex jak mija sobota?

Miłego weekendu:-)

cześć Babole,
nadaję z łazienki z łbem pomalowanym farbą, więc moje happy hours mają 30minut dzisiaj:-D a na 18 mamy chrzciny Martuli, więc jeszcze prasowanie czeka, a tego nie znoszę:no:

Ania - by tak Pani uaktualniła zdjęcie na kółku, hę?

Kok.o - podziwiam! podziwiam! kłaniam się w pas za te biegi!

Muma - wszystkie zakupy wyjazdowe poczynione?

Szyszka - owocowa sobota? u mnie małosolne też się kiszą, od wczoraj. ooo, a u Ciebie połówka stuknęła!

Tere - imprezowa babka z Ciebie, mi się już nie chce, o 23 to najchętniej już bym komara przycinała

udanego weekendu Wam życzę

Szyszka 11 grobow??? tak duzo masz krewnych zmarlych czy wolontariat cmentarny uprawiasz??:eek:

Oswiadczam wszem i wobec, ze mloda sie przekreca z plecow na brzuch, tylko nie w druga strone i potem jeczy:-)

Alex jak córeczka będzie mieć na drogie imię? (ja mam na drugie Marta;-))
Gatto wielkie brawa dla zuch dziewczynki, pewnie lada chwila a bedzie na obydwa boki przekrecac i wracac:tak:
Gatto mam duża rodzinę!
I to tylko z mojej strony, eMa to w Jeleniej:tak:
Oczywiście dużo rodzinki tez żyje ale nie kwapią sie by sprzątać, tylko postawia świeczkę i postoją i pójdą.
Z grobami to szybko nam poszło bo eM ze mna pojechał i siostra to na 6rąk poszło:)
Dziadkowie mi sie ostatnio snili to musiałam ich odwiedzić, póki tez sie mogę schylać hehe

hej!!!!!!!!!!
My juz po pracy,po obiadku,ja łazienkę wysprzatałam,pranie rozwiesiłam i jeszcze jedno wstawiłam,taka piekna pogoda to wyschnie!!!:-)
Kurcze,jak nie urok,to sraczka.....:-(Adas dała auto do mechanika,wymienić olej,a mechanik dzwoni i mówi,że sa jakies przecieki oleju i jeszcze tam czegos,że naprawa będzie sporo kosztowała:szok:,kurcze porażka jakas no!!!własnie poszedł do niego,bo to u nas we wiosce kolega ma warsztat samochodowy i naprawia auta...ja piernicze...zawsze wydatek byc musi:-(a auto sprawne musimy miec,do pracy,do Warszawy jazdy nasze itd......cóż trzeba będzie zrobić
Tak Gatto,po urlopie chcemy jechac do Invimedu,chcemy podejść do iui...wiadomo najpierw wizyta,pewnie wyniki,zobaczymy co lekzra powie nam na ten temat itd...ale chcemy po urlopie jechac i spróbować......skoro naturalnie nam się nie udaje:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Dzis wieczorkiem sobie grilka robimy;-),piffka się napijemy,pogoda fajna jest!!Jutro Adaś na 18 jedzie do pracy,do 6 rano.Więc jutro dzień leniuchowania,żeby sobie odpoczął.
29 lipca mamy wizyte we Warszawie u androloga.

alex no ogólnie zawsze takie życie prowadziłam, trochę imprezowe, a nie chcę teraz rezygnować z tego. Mały nie przeszkadza mi w tym, bo lubi gości. A jak się koleżanki moje zejdą, to ma go kto nosić i mogę wtedy w kuchni przygotować co nie co, a chłopaki oczywiście popijają...:-)
W co się uberasz na chrzciny? A czemu tak pózno, o 18ej?

Gatto no z moim łobuziakiem jest to samo. Od kilku dni przekręca się z pleców na brzuch no i zapomniał jak to się robi w drugą stronę no i marudzi i stęka, bo mu się ręce rozjeżdżają.:-D

kasica, to nie wiedziałam, że Ty taki kawał na tą wizytę jedziesz? Nie trafiłaś na dobrego we Wrocku?
Miłego grillowania.

My wróciliśmy właśnie z Manu, byliśmy na małych zakupkach i spacerze wokół rynku, stoi jeszcze lokomotywa w ubranku robionym na szydełku. Super wygląda. Strzeliłam fotkę sobie.
A na urodzinki dostałam charmsy pandory i alkohole, a no i taki śmieszny gadżet. Rozpylacz do cytrusów, fajna sprawa! Nie widziałam czegoś takiego.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry