reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Szyszka lo matko!! coz tam za jelopy pracuja????

Kasica ech..... mam nadzieje, ze wreszcie sie wyluzujesz na wymarzonym urlopie, powdychasz pachnacego, rzeskiego gorskiego powietrza i prolaktyna zejdzie ladnie w dol. A wy w koncu zdecydowaliscie sie na to IUI czy nie? bo juz zglupialam:eek:znaczy nie pamietam:zawstydzona/y:

Muma juz widze Olusia taplajacego sie w piachu i morzu:tak::cool2:

reklama
Ps. wlasnie sie dowiedzialam, ze moja trzecia kolezanka jest w ciazy. Wszystkie maja terminy na luty:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:bede latala z wizytami do szpitali co tydzien hihihi

Ps 2 heheheheh, trzeci post pod postem....;-):-p
Lopop urodzila ponad tydzien temu! yyyy widzialam info w innym temacie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hej

melduję się i ja:happy:
troszkę pobyłam u Mamy w czwartek byłam u magika dziś u gina, wszystko u nas w porzadku :tak:
Alex__ :*** (Obleiks 'jakoś' się kula :-) ;-))
Muma Oli - cud miód i orzeszki, super!!!!!!!!!!
Tere Fere spóźnione życzonka urodzinowe - STO LAT (a urlop - myślę że pojedziemy góra na 2, 3 dni pewnie nad morze bo najbliżej.. troszkę mi ciężko siedzieć w aucie więc tylko i wyłącznie krótkie podróże wchodzą w grę :tak:)
Szyszka ale dali ciała w aptece!!!!!!!!!!! cholera, tylko dlaczego zaraz po sprzedaży nie tych leków zainterweniowali???? dobrze że spytałaś gina, jesteś chyba ciut spokojniejsza, co???
Gatto myślę że Lopop powinna się odmeldować jak już wróci ze szpitala.. chyba że całkowicie o nas zapomniała.. z drugiej strony ma teraz na kogo zwracać uwagę :tak:

aaaa i wiecie co???? magik nie kazał już robić zastrzyków <jupi>!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz już tylko witaminki i magnez :-)

Kok.o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odmeldować się należy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani@ka może to głupie, ale każdą tablete konsultuje z ginem, to moja pierwsza ciaza, wole byc poinformowana i spokojna;-)
Juz mam dosc tych akcji dot. du.py, ale jest lepiej:tak:
lece po bób
spokojnej nocy

Jeszcze info dla kasicy i innych naszych babeczek starających...
Zanim trafiłam na 1DZIECKO PO 30-STRCE, pisałam i nadal czasem pisze na Staraczkach styczniowych bo tam zaczęłam przygodę z bb, dzis jedna z dziewczyn napisała coś takiego, może którejś to sie przyda, ja się nie znam, wiec zacytuję:

"Ja dziś przeczytałam na jakimś forum , że laska bardzo długo się starała a później kupiła lubrykant wspomagający płodność i w drugim cyklu stosowania zaszła. Poleciałam więc dziś do SUPERPHARMU ( bo tylko tam i w APTECE+ można go ponoć kupić) no i zobaczymy., Tonący brzytwy się chwyta. Nazywa się CONCEIVE PLUS jest to żel/lubrykant. Może być w tubce lub w z aplikatorami jakimiś. Nie kosztuje mało bo zapłaciłam za 75ml 45 zł ale czego się nie zrobi dla dzidziusia !!
Mitaka to może być dla nas szansa !! Pisze na nim tak :

• Zwiększa przyjemność partnerom
  • Bezpieczny dla plemników, zwiększa ich ruchliwość oraz wydłuża żywotność
  • Posiada zrównoważone pH odpowiednie dla śluzu płodnego kobiety oraz nasienia mężczyzny
  • Zawiera jony wapnia i magnezu
  • Ułatwia naturalne zapłodnienie

Podobno tamtej lasce lekarz polecił bo mieli problemy z ruchliwością plemników.
Z resztą same zobaczcie sobie na stronkę Conceive Plus - lubrykant wspomagający zajście w ciąże

Oczywiście może to być kolejny preparat naciągający na kasę pary pragnące dziecka ale.....
...............Może warto spróbować
cool.gif
"

Ostatnia edycja:
Czesc:biggrin2:
tere fere wszystkiego dobrego, 100 lat i duzo uśmiechu i szczęścia na te reszte lat zycia;-):biggrin2::biggrin2::-p
kasica heh no sama widzisz, nie masz innego wyjscia tylko wyluzować:tak:. Od tego nakręcania sie prolaktyna Ci skacze i widzisz jaki jest efekt:no:. Zreszta my Ci to od zarania dziejów powtarzamy;-) kciuki za następny cykl! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma heh, zaraz i Tobie bedziemy zazdroscic wakacji;-):biggrin2: zuza i Aleksis juz opalają tyłeczki gdzieś na ciepłych plażach..
kurcze, ja w tym roku w domu siedze całe wakacje:-(... a moze coś na szybko się wymyśli? sie zobaczy...
oooomatko lopop!!! cholera jedna nic nie pisała od miesięcy... Gatto ale co urodziła?? znaczy na pewno dziecko, ale co?;-)
Ani@k fajnie,ze u Was wszystko ok:tak::biggrin2: ooojj pamietam to wygramolanie sie z auta:-D i na parkingach eM musiał pamietac, zeby po mojej stronie wiecej niz zawsze miejsca do wysiadania zostawiać:-D
alex heh, no u nas dzis tez były pobudko co 2 godz. Ja sie polozyłam spac o 2.30 a Młoda o 3.30 sie obudziła, po cycu sie tak rozbudziła, ze plakała jak tylko ją odkładałam do łozeczka... eM ja ponosił i dopiero dany drugi raz cyc ja uspil...na 2godziny:sorry2:. I tak od 6.30 juz na nogach byłam.:-( To se pospałam dzis ze hej! Ale robota do przodu pchnięta, juz nieduzo zostało i pieprze to, wiecej takiej fuchy nocnej nie biore:wściekła/y:

A pochwale sie, juz 2-gi tydzien regularnie biegam, 4x w tygodniu. Taki mam niesmiały plan,zeby wystartowac w biegu na 5km. we Wro jest organizowany we wrzesniu... zobacze,czy poczatkujacy moga tam startowac.. ale chyba moga, przeciez zawsze mozna ich wyprzedzic na trasie;-):-D
Muma pytałaś o pancerz;-) Kupiłam takie o cudo : panache sport i-panache-sport.jpg
trzyma bardzo dobrze:tak: jeszcze na forach polecają shock absorbera, podobno porównywany.

Załączniki

• i-panache-sport.jpg
    i-panache-sport.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 23
kok.o happy hours hahaha, no najpierw w necie trzeba obowiązkowo posiedzieć:-D A pancerz niezły , wczoraj też oglądałam w tym decathlonie, pewnie sobie kupię bo nawet jak ćwiczę coś tam to nie lubię tego 'luzu';-) Podziwiam za bieganie, ja się jakoś nigdy nie mogłam przekonać, pewnie przez ten brak pancerza, bo mam co dźwigać odkąd pamiętam...

Ani@k - Obleiks ?? :-D No bez przesady, jakoś dojdziesz do siebie ;-):-) 34 tydzień, zostało samo najlepsze:rofl2::-)

Szyszunia no jak bób już gotujesz to znaczy , że jest lepiej:tak:

Gatto -zuza wyjechała ale to nie znaczy , że musisz teraz sprzątać za nią ;-) Buziaki dla Ciebie i ślicznej plażowiczki :happy:

Też mam nadzieję, że się lopop odezwie, dajmy jej chwilkę ;-)

A tere fere to nieźle zapiła w te urodziny :-p

Muma w decathlonie tez oglądałam..nie ma takich rozmiarow;-):-D

dobra, ide spać ,moje happy hours sie koncza... trza troche pospac do pierwszego nocnego cycowania;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry