reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hellooo....:-)
Pojawiam się, ale i zaraz znikam. Julek śpi, wstał dziś dopiero o 6 na pierwsze mleko, zaspał po wczorajszej imprezie:-D Była moja kuzynka z bliźniaczkami, no i się przeciągnęło. Jej mąż "zaprzyjaźnił" się z moim teściem i obrócili buteleczkę we dwójkę:szok::-) nie wiem jak wstali dziś do pracy. Ale fajnie było, wesoło, Julek szalał do 22:tak: a teraz odsypia.
tere fere spóźnione zyczenia urodzinowe!!!! sto latek Kochana!!!! widzę, że Timi powoli smakuje różnych pyszności. Staraj się przemycać mu warzywa, bo jak polubi owoce to ciężko Ci będzie coś mu wcisnąć. Mój Juluś bardzo lubi warzywa, chyba wszystkie, które jadł....aaa nie, szpinaki nie polubił. Ale może poźniej zje...zajada ze smakiem kaszki, dodaję mu do nich po 2 łyżeczki jakiś owoców ze słoiczka. Uwielbia to!!!! i soczki też popija, gorzej z samą wodą:no: pewnie ma to po mamusi:sorry: no i wprowadzamy gluten:tak: tak więc dobrze idzie:-)
Kochane, przepraszam, że znowu wpadłam na chwilę i nie doczytałam co u Was, ale same wiecie jak to jest na wakacjach:sorry:
Życzę udanych wakacji, pięknej pogody i dużo wypoczynku!!!
do następnego!!!

reklama
Hejka :-)

My po urodzinach teściowej, było miło, Olek poznał ich dywan i podłogę , my zjedliśmy obiad i deserek a potem jeszcze wskoczyliśmy do Decathlona po kostium dla Juli i jakieś tam gacie na WF;-)

Szyszunia Oli już dawno mówi mama i tata i teraz to już świadomie nawet:tak: Świadomie jeszcze mówi NIE i DEJ :-D
Pozostałe to ćwiczenia;-)
Dobrze, że już trochę lepiej u Ciebie :tak:

alex już widzę jak Cudeńkę wystroisz na chrzest i nie mogę się doczekać fotek :tak: Zresztą tak jak naszego Julcia - dobrze, że się odezwałaś kasia:-)

tere fere - teraz się trzymaj, ja w kwietniu skończyłam 39 :tak: W przyszłym roku mam wypasioną imprezę i pewnie super prezenty:-D

Ani@k odmelduj się ! Podobnie Gatto i kok.o :cool:;-)

My trochę sprzątamy i lecimy na targ po owoce , może sobie jakąś kieckę na plażę kupię ;-)

A to Olcio pierwszy raz w pociągu - zasnął w 3 minuty:-D

2013-07-18 15.13.56.jpg

Buziaki !!!

Załączniki

• 2013-07-18 15.13.56.jpg
    2013-07-18 15.13.56.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Muma to juz masz z kim pogadać jak Juleczka poza domem :-D
Ale Olus boski!!! Minka niezła!:-)
Uwielbiam momenty jak dzieci zaczynają mówić, wtedy są tego jeszcze takie nieświadome, a jak juz zakumaja to nowe słówka idą w ruch, słodkie to:tak:

Melduje sie Gatto!!

Muma niezly facio z twojego synka, bedzie mial branie jak nic!! jeszcze jak uzebiony dobrze, to same plusy hihi:-D

Katiuszka fajnie sie pojawiasz:tak:

Szyszka no to moze cos te mascie i cud czopy pomoga....:happy:

Tere fere kurde stara sorki, przegapilam urodziny....NAJLEPSZEGO...i coreczki:tak::tak:

Kurcze Caterina to sie od wiekow nie odzywa....ktos cos wie, co u niej:eek::eek:
Caterina hop, hop, gdzies jest??

Tasza tez wsiakla w pole burakow chyba:cool:

U nas nic ciekawego...mam jeszcze eMa w domu to malo siedze na necie, bo wykorzystuje wolny czas na pranie, sprzatanie, prasowanie i takie tam. Zaraz poedze jeszcze na jakies zakupy, bo mloda z tatkiem poszli lulu badulu.
Dzis sie przemoglam i dalam mlodej kaszke ryzowa na wywarze z warzyw. Nawet nie najgorsze w smaku to bylo, a i mloda nie narzekala:tak:

Aaa i Zuzanko tobie zycze przemilych wakacji!!!!

hej!!
Dziś juz się @ rozkręciła na maxa...to było do przewidzenia,brzuch boli,plecy też...kolejny cykl,przed nami...Jak odebrałam wynik prolaktyny,to wiedziałąm,że w tym cyklu nie uda się,ze wzgledu,ze była bardzo wysoka:-(,ale nie ukrywam,że mi jest smutno....:-:)-(
Zaraz zjem,odpoczne i biore sie za porzadki!jutro pracujemy.Adas jedzie na 2 w nocy do pracy,do 14.Ja od 6-14.No my za 2 tygodnie ,juz upragniony URLOOOOPPPP MIEĆ BĘDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

bożeeeeeee dzień bez wieści o hemoroidach, proktologach, lekarzach, aptekach itp jest dniem straconym!!!:wściekła/y:
Dzwoni dzis do mnie telefon, odbieram a tam dzień dobry tu apteka, taka i taka, wczoraj były u nas kupowane czopki, ale farmaceuta zle Pani wydał:wściekła/y::szok::no: zdębiałam, wryło mnie w chodnik normalnie!!!
Nie ważne ze już dwa zaaplikowane przez ciężarna, kazali przyjść i oddać, a wydadzą odpowiednie. Wysłałam eMa bo bym tego farmaceutę chyba przez małe okienko wyciągnęła:wściekła/y:
Konsultowałam wszystko z ginem, nic mi nie będzie, ale nich inne leki wydadzą źle, no masakra i jakie tego konsekwencje mogą być??!! Ehh d.pa to chyba nie kończąca się historią...do d.py z tym wszystkim;-)

reklama
kasica- trzymaj sie.. Ja tez juz odliczam do wyjazdu te 14 dni ;-)
Szyszunia- faktycznie masz przeboje .. Ale juz teraz moze byc tylko lepiej :-)

My jutro planujemy basen a w niedziele wypad nad zalew, ciekawe co z pogoda bo.cos sie wlasnie psuje..

Milego weekendu !!:-)

Do góry