reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ahoj
dziś w bojowym nastroju, na 16:30 lecę do tego proktologa :wściekła/y:
ale za to od rana uskuteczniam przyjemności pielęgnacyjne ;-)wąs, brew, oczyszczanie, maseczka;-)
Muma ładniejsza ładniejsza, ciekawe jak bardzo bedzie odbiegac od oryginału:tak:
Tere fere która to wiosna?:cool2:

reklama
Nooo półtorej godz to lekutko od Ciebie na Retkinie Muma.

Kurde, w sobotę byłam w smyku i czarna doopa była. Tzn wyprze tak, ale chała taka, że szkoda gadać. Bynajmniej w Manu. Wybrane może wszystko na 68. Więc dlatego w H&M nakupiłam. Choć tez szału nie było.

Szyszka Jezusowa,:sorry2: cholera jasna. Powinnam mieć chyba aureolę. No ale nie mam. :-D

A to Timek w ciuszkach zakupionych dzięki Alex

Ta ostatnia fotka jest z cyklu:
mamuuuusiuuuuu wez mnie na rączkiiiii

Załączniki

• 20130717_083742.jpg
    20130717_083742.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 28
  • 20130717_083753.jpg
    20130717_083753.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 29
  • 20130717_090516.jpg
    20130717_090516.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 29
No może nie 100. 99 by wystarczyło.hihiiihihihihihi

Chałupa ogarnięta, jeszcze tylko łaźnia mi została. Mały usnął więc szybko umyję.
Biegnę dziś na włosy do salonu na 16.00. Jakoś tak dziwnie. Jak klientka pójdę tylko na włosy, a nie do roboty. heheheheh.Choć pewnie i tak mnie zagonią do jakiejś pomocy, może nawet poproszę żeby mi hennę zrobiły, bo w domu to jakoś mi się nie chce robić. Kulasy mam w przyszłym tygodniu. Chiba akrylek sobie na nie strzelę, bo już z 4 lata nie miałam.

Ostatnia edycja:
tere fere - to Ty młoda jesteś ;-):-D Timuś jak zwykle śliczny :-)
Ode mnie na Retkinię 1.5 godz ale w szczycie, wieczorem z imprezy czasem 30-40 minut ;-)

W Smyku stacjonarnym też nic nie kupiłam, w necie jakoś więcej tego:happy2:

Oli dzisiaj ćwiczy nowe wyrazy i po kolei słychać: dej, mej, bej , GEJ :-p:-D Już coraz fajnie gada sobie,

Chyba już do jutra,
papapa

hej!!
Dzis juz brzuch mnie mega boli..i zaczęłam plamić...więc @ się powoli rozkręca,podejrzewam,że te spóznienia w 2-3 oststnich cyklach to przez prolaktyne:-(....My z zakupów wrócilismy,w Bierdoneczce byliśmy,potem u siostry na kawce.Sobota tez pracujaca...ehhh

cześć Dziewczynki,
sorry, że ostatnio nie zasypuję Was okazjami, ale moja sis z UK przyleciała i każdą wolną chwilę z nią spędzam. odwiedziliśmy nasz kochany Kraków, byliśmy nad jeziorem, w sobotę chrzcimy, a za 2 tyg. wracam na etat

Zuza, Aleksis - pogody życzyć Wam nie muszę, więc życzę żebyście zapomniały o wszystkim i rozkoszowały się eMami i widokami, wyłączcie myślenie

Tere - najlepszego! a Timek cudo!

Szyszka - Ty mnie tu nie kuś sale, ale skoro chcesz - w kappahlu dla członków klubu -50% na przecenę, u mnie można było dzisiaj sporo dostać, więc dzieciaki obkupione:tak: a i ja w h&y kupiłam boską narzutę w mocnym turkusie (nawet się eMowi nie przyznaję)

a ja zaszalałam i kupiłam nowe crocsy - sandały , Obuwie, ONA, Crocs, CROCS HUARACHE FLAT WOMEN BLACK BUTY, Buty damskie, Buty meskie, dzieciece, obuwie Tommy Hilfiger, Hunter, MELISSA, US POLO, Marc’O POLO, Lacoste, Pepe Jeans, Fly London, Havaianas, Birkenstock i Plastic Fantastic, balerinki, Crocs, CROCS ADRINA FLAT BLACK/BLACK BUTY, Buty damskie, Buty meskie, dzieciece, obuwie Tommy Hilfiger, Hunter, MELISSA, US POLO, Marc’O POLO, Lacoste, Pepe Jeans, Fly London, Havaianas, Birkenstock

Kok.o - łączę się w bólu nocnych pobudek i wczesnoporannych wstawań. i mam nadzieję na rychle zakończenie

Katiuszka - super, że Juluś tak dobrze się zaaklimatyzował. no i wyobraź sobie, że też mi się coś z włosami zrobiło, bo przy czole mam takie króciutkie jakby mi nowe rosły (albo mnie Cud w nocy opitolił:-D)

a co do wyparzania butelek - ja od zawsze tak robię, że jak umyję to zalewam wrzątkiem

Ania - Obeliksie, kulasz się?:-D

dobra, lecę Dziewczynki

za staraczki nieustanne &&&&&

Ostatnia edycja:
Muma a ty ile masz Szyszka też? Ja się zdradziłam to proszę , żeby reszta też się ujawniła...:-D:-) koko, alex, kasica, reszta chyba na wakacjach...:dry:

To Oluś mówi więcej, Tymek podobnie zaczyna, na razie mówi tylko dej i gej:-D:-D:-D

alex jak pisałam, timi wygląda ładnie dzięki tobie....:tak:

kasica spoko przylezie małpa ale 29ego będziesz wiedziała na czym stoisz:-p

Szyszka no co się nie odzywasz, jak wizyta u doopologa????????

reklama
alex jak zdobyć członkostwo mistrzyni wyprz:-D:-)??
terefere u mnie skończone 31:tak:ja nie mam problemu z przyznawaniem sie ile mam latek;-)
Nie odzywałam sie, bo dopiero co do domku weszliśmy, dzień bez wkurw.ania u lekarzy dniem straconym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do rejestracji podchodzę i Pani do mnie imię, nazwisko-standardowo, podałam..... szuka szuka, już czuje ze coś nie tak, bo ileż można szukać mnie na liście... Pani ze nie ma mojego skierowania, ja do niej jakiego skierowania :angry: ona mi oznajmia ze do nich przyjmują tylko ze skierowaniem od lekarza pierwszego kontaktu, pierwsze słyszę mówię bo rok temu, fakt jak byłam w innej klinice bez skierowań przyjmowali... Mówię ze "ta niekompetentna Pani z wczoraj nie wspomniała nic o skierowaniu, bo nawet pytałam, ze tylko dowód", i coś czułam ze to właśnie ta co mnie dzis obsługiwała to była ona:no::wściekła/y::angry:Nadal stałam jak ten kołek przy tej rejestracjo bo az mi się nogi ugięły,jak to wszystko usłyszałam, ze zero kompetencji, informacji na www, przez tel, ze znowu wizyta w plecy. Em juz chciał zapłacić (150zł) nie zgodziłam sie, bo to jakieś nieporozumienie, Pani do mnie z "z mojej strony to wszystko", no krew mnie zalała! Odeszłam na bok, bo ludzie przyszli, i pojawiła sie Pani ta co mnie wczoraj rejestrowała juz poprawnie na dzis. Opowiedziałam jej cała sytuacje+dodałam ze jestem w ciązy, była tak rozgarnięta ze weszła do lekarza, spytała czy mnie przyjmie, zero problemu, byłam juz druga w kolejce ;-)To się nazywa podejście do pacjenta/petenta!:tak:
W gabinecie lekarza spoko, zbadał, masaż zrobił jak on to nazwał, zaglądał tu i tam, wyczuł dwa duze wewnatrz i jeden wielki na zewce... poradził co robić, czego się wystrzegać, dał książeczkę informującą+dodatkowo wspomniał o diecie wysoko-błonnikowej i co pic z samego rana by wszystko sie unormowało. Przepisał tabletki, maść i czopki, za 2 tyg. kontrola. Obiecałam tez ze bede juz tez ze stałym skierowaniem i podziękowałam za wizytę. Uffff nerwów co nie miara.
Po lekarzu do domu na szybki obiadek i odezwali si edo nas ze szkoły tańca i pojechaliśmy na pierwsza godzinną lekcję:tak:
Em musiał troche nogi rozruszać:-D:-D:-D
Ahhh co za dzien, czas spac bo na 8 do joba.

Do góry