reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No to pomyślności.;-) 29.lipca już za chwilę. Ja nie mogłam zajść kilka miesięcy właściwie, a po IUI za pierwszym razem. Co to kurna za cholera? Nie wiem. Może ten śluz wrogi, czy coś tam takiego... :dry:Albo jakieś leniwe plemnisiory eMa,:-p choć wyniki miał ponad normę. Trzeba było pomóc im trafić...hihihihihi:-D

reklama
zuzanka szerokości na drodze, samych dobrych fluidów, proszę brać ze mnie przykład, ze wyjazdy służą, oby coś zafasolkowąło:tak:;-)
kasica gratulacje za wyniki, teraz Twoja kolej na ustabilizowanie emocji i będzie dobrze, jak dziewczynki pisały cieszymy sie z małych rzeczy a i to zaowocuje!
tere fere Ty to masz owadów całą masę widzę:szok: uważaj żeby coś Timka nie upierniczyło:no: dzielnego masz tego syneczka, oby tak dalej:tak:
ahh czas wyjazdów urlopów, mój eM coś przebąkuje ze po ślubie może gdzieś pojedziemy, marzy mi sie nasze polskie morze, wiec może nad morze:tak:;-)

wróciłam od proktologa i gó..no załatwiłam, wchodzę a Pani do mnie, co Pani tu chciała :szok:ja w szoku, mówię ze zarejestrowana jestem a on lekarz wyszedł o 18:30 i ze mnie nikt nie przyjmie :wściekła/y: mówię ze dzis sie rejestrowałam i ze jakaś nie kumata pani była bo co chwile coś kogoś pytałam, koniec końców źle mnie zarejestrowała:angry: na jutro mam wizytę, nic tylko pogratulować kompetentnej pracownicy! kurna blaszka!!!:angry:

kobiety,dzis 29 dc. ..@ juz powinna byc,albo jej objawy!! w ciąży na bank nie jestem,więc znów cos sie pierniczy:angry::angry:...może to przez ta wysoką prolaktyne..??!!:confused::confused::confused::confused::angry::szok:...ehhhhhhhhhhhh brak słów!!kiedys miałą jak w zegarku @,a od kilku mc mi się pierniczy,dostaję pózniej.....

kasica, też mi się wydaje, że przez prolaktynę. Mnie zaczęły się problemy dokładnie wtedy, gdy zachorowała moja mama, a gdy zmarła, kompletnie przestałam miesiączkować, bo moja prl była trzycyfrowa.
Pamiętaj no stress!:-)

Szyszka po co mają rejestrację jak nie rejestrują...Oby jutro ta wizyta była warta Twojego dreptania.:happy2:

eloo
pobuuudka!! wstajemy!:-)
My jiz od 6 na nogach, Młoda w nocy co 1,5 sie budziła na cyca:szok: wczoraj na szczepieniu byłysmy wiec mam nadzieje,ze to to, bo jak jej tak zostanie to masakra:szok:
tere fere Młody juz wcina chetnie wszystko?:happy2:
Ani@k wypoczywasz sobie u mamy? ooojjjj pewnie sie obzerasz smakowitgościami;-):-)
Muma zyjesz? czy Olo Was wykonczył? zagryzł?;-):-)

koko pewnie dosypiasz kiedy my wstałyśmy...hihihihi :-D
Ja chyba też się rypnę jak młody uśnie, bo buszowałam do 24.00,:sorry2: w nocy jakaś impreza była obok,więc średnio spałam, a mały na jedzonko obudził się o 5.30, to ja walałam się godzinę, nie mogłam usnąć. Jak usnęłam, to młody przed 8.00 pobudka, bo wczoraj kimnął na dobre o 19.00.:-)

Timek średnio jeszcze je,słoiczek mały na 4 x, ale jak pisałam wczoraj zrobił ogromne postępy:-). Kaszka, banan, jabłko. on jak ja woli owoce od warzyw:tak:.

Lecę ogarnąć brzdąca i za chałupkę muszę się wziąć, bo dziś mam urodzinki, a jutro z tego powodu gości. :-):-):-)

Muma zyjesz? czy Olo Was wykonczył? zagryzł?;-):-)
Hahaha :-D No prawie ale jeszcze jakoś ciągniemy ;-)

tere fere - wszystkiego najlepszego na urodzinki !!! pociechy z Timusia i ogólnie zdrówka i spełnienia marzeń :tak::tak::tak:
A ja dziś na urodziny mojej teściowej pomykam i jedziemy w jedną stronę pociągiem !!:shocked2::-) To dopiero będzie atrakcja dla Olcia ;-);-)

kok.o podziwiam Cię z tymi pobudkami, ja już bym się wykończyła.. Nie mam siły już na takie akcje;-) Do tego jeszcze praca, ale dbaj o siebie, oki ?:-)

Szyszunia -
kiecka coraz piękniejsza , brzuszek też :-p mam nadzieję, że wreszcie dziś uda Ci się dostać do lekarza..

kasica &&&&&&&&&& ​ nigdy nic nie wiadomo, a nawet jak nie teraz to wkrótce, widzisz jaką armię M uhodował już, Ty obniżysz prl i bedzie Dzidzia jak się patrzy !:tak:

zuzanka, Aleksis
- Udanych wakacji !!!!! :-):-):-)

olapalo
- różnica wieku u nas jest spora :-p ale tak to jest jak się odkłada w nieskończoność drugie dziecko.. a potem jeszcze trrzeba poczekać aż się zjawi;-) Generalnie nie żałuję - chyba to i tak lepsze niż dwa maluchy (alex - żyjesz ??;-))

Miłego dnia !!!:-)

Dziękuję!:-)
Ostatnio właśnie o tym myślałam Muma. Tzn o pociągach, że jeszcze my to jeździliśmy PKSem, autokarami, pociągami :-)na wakacje. Choć moi rodzice mieli auto, to dla mojej frajdy jeździliśmy czym innym.:-p Ja też tak chciałabym z Timkiem. Ostatnio jedna klientka opowiadała, że wnuczka ma 14 lat a w życiu nie jechała pociągiem:baffled: i ją tak wzięła w niedziele na przejażdżkę gdzieś blisko i z powrotem. Młoda zadowolona jakby co najmniej ze dwie stówy dostała.:-D hihihihihihi Jakie to czasy nastały. :confused:
A gdzie masz teściówkę, że wygodnie pociągiem Ci do niej jechać?

Alex przydałoby się jakieś "sale" znaleźć. Jestem bardzo zadowolona z tych internetowych przecen C&A, ciuszki śliczne, zwłaszcza te rampersy, tylko szkoda, że nie pomyśleli, żeby zrobić rozpinane w kroku.

reklama
tere fere -mamy jeden samochód póki co i M jeździ nim do pracy, stąd pociągiem a M zgarnie nas z Kaliskiej bo teściowa na Retkinii;-) Jakby miał po nas przyjechac w godzinach szczytu i na Retkinię zawieźć no to sama wiesz - 1.5 - 2 godziny..

A moja Julka też pierwszy raz pociągiem jechała jak dom zbudowaliśmy ze 3 lata temu a w dalszą trasę to nigdy;-)

A było fajnie PKSem albo pociągiem na wakacje z rodzicami, ech dawne czasy...

I dzisiaj mamy też test nowej lekkiej wakacyjnej spacerówki, trochę mnie przeraża , że go nie widzę ale jemu to w ogóle nie przeszkadza - najważniejsze , że on wszystko widzi !!:-D

Co do wyprzedaży to teraz naprawdę tanio w Smyku w necie, wczoraj kupiłam kupę rzeczy za 80 PLN, 2 bluzeczki, 3 pajace i 3 bodziaki aaa i zbiór zadań z fizy :-)

Do góry