reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Oki doki. Fenks. Bo jeszcze mam przed salonem osy. Kąpią w ziemi nory jakieś cholerka. To je zamorduję tym specyfikiem.:dry:

Moje dziecię dziś jest w fantastycznym humorze i apetyt mu dopisuje jak ta lala!:-) Nie dość, że pierwszy raz opierniczył kaszkę ze smakiem , to jeszcze jabłuszko z bananem i mleczko do dna wypił. Normalnie jestem w szoku:szok:
Teraz gaworzy sobie słodziak na huśtawce do lusterka...hihihi:-D

Ciekawe jak tak Katiuszki Juluś. Czy poliki mu okrągleją od polskiego jedzonka i powietrza...hihih

hej!!!
Wczoraj odebralismy wynik Adama.
Posiew-ujemny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Badanie ogólne-Ruch A-27%(ostatnio było 12%)
Ruch B-12%(ostatnio było 23%)
Ruch w miejscu 9%(ostatnio było 4%)
Plemnikibez ruchu 52 %(ostatnio było 61%)
Leukocyty 0-3(ostatnio było 2-4)
Teraz pisze,że "nieliczne zlepy plemników"(ostatnio pisała(obecne zlepy plemników)
Więc wynik jest o wiele,wiele,wiele lepszy niz ostatnio!!!Tak się cieszę,że ruch się poprawił,że nie ma bakterii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Acha....ostatnio ph,było 9...teraz jest 8,więc też spadło!!!:tak:Liczba plamników tez się zwiększyła!!!choć ostatnio dr.powiedział,że nie jest zle z ta ilością,a teraz widze,że jest jeszcze większa!!!!!!!!

zuzanko,mega,mega udanego urlopu!!!!cudnej pogody,słodkiego leniuchowania,pluskania w morzu,no i wypocznij za wszystkie czasy!!!!..........................................z wakacji wrócie w TRÓJKĘ:tak::tak:

kasica, chyba posta nie przeczytałaś mojego, więc podrzucam;-)

kasica no to ekstra kochana! To kiedy przystępujesz do rzeczy?
biggrin.gif

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&

zuzka :* zazdroszczę:-)

reklama
aaaaaaaaaaaa tere fere,przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.lipca zapisaliśmy sie na wizytę do androloga,żeby zobaczył te wyniki mojego męża,zobaczymy co powie....????,czy trzeba będzie podac leki,na zwiekszenie ruchu,czy może to nie będzie konieczne..:sorry2:?!!chcemy zobaczyc co On nam powie na temat tych wyników....a,po powrocie z urlopu chcemy wybrać się do kliniki leczenia niepłodności...chcemy podejść do iui,no ale wiadomo,najpierw wizyta,"omówienie tematu",zobaczymy co lekarz w klinice powie,ja pewnie jakieś wyniki porobic będę musiała itd....No ale taki mamy plan....

Do góry