reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej babole:-)
Odmeldowuje sie, zyje, udało mi sie dzis nawet ciut pospać. Ostatnio siedziałam przy kompie do 3 w nocy, kilka nocy, wiec nietomna byłam. Jak juz raz po południu ubierając buty na spacer skapnęłam sie,ze ja to sie chyba dzisiaj nie wykąpałam (a przygotowałam sobie rzeczy w łazience) i mam brudne włosy to stwierdziłam ze pie..le, oddam później, ale musze sie wyspać;-):-) dobrze,ze zęby chociaz umyłam;-):-)
Aleksis szczesliwej podrózy i wypoczywajcie ile wlezie, a wracajcie juz we troje;-):-)
zuza Tobie tez udanego wyjazdu zycze, relaksiku i naładowana akumulatorów :** :-) No i pozbycia sie tych zdrowotnych kłopotów:sorry2:
Muma jak tam Oli? rany, zębaty chłopaczek z niego jest;-):-) u mojej ni widu ni słychu zębów, chociaż od 3 dni tak mi daje w kość marudzeniem,ze na melisce jade;-) pakuje piąchy i co tam ma aktualnie w łapie do buzi,wiec moze jakieś zęby sie pojawią;-)

Ja wlasnie zarejestrowałam się do proktologa, nie wierzyłam ze uda mi się na dziś, od pt się mecze z hemoroidami wstrętnymi i nie daje rady:wściekła/y:
Na rożnych www czas oczekiwania na wizytę 21, 90, 600 dni, a mnie się udało dziś, nie powiedziałam ze jestem w ciąży, powiem dopiero w gabinecie, co by się czegos dowiedzieć!
Lece na 18:45, trzymajcie kciuki, moze mi je wyrwa od razu (żart)

juz to słyszę, dieta, proszę zaparć unikać, i takie tam bla bla bla:wściekła/y::angry::no: kiedy ja to wszystko wiem :tak:i stosuje, chce konkretów i kiedy mogę je wyciąć na amen!
wezmę ze sobą czopki, pokażę co brałam, pokażę co "tam" mam i niech działa :tak:
a co lepsze jak to wylazło to nie miałam żadnych zaprać, tak samo z siebie, pilnuje siebie, bo znam ten ból za dobrze!

Myślę, że skoro pilnujesz się, to teraz przez ciążę Ci wyszły. A że masz może wrażliwe te miejsca, to może bardziej Ci dokuczają.
Małego rzuciłam na matę, włączyłam muzyczkę i skakałam na skakance...hihihihi:-D ale się upociłam. Nie wiem jak w dzieciństwie mogłam tak skakać godzinami. Kurde, myślę że szybko powinnam na ten fitness wrócić, bo jest słabo.:dry:

koko daj znać jak się pokaże jakiś zębol..

reklama
a rzadko. Ten po ciąży czasem poczuję, jak jem niedobre rzeczy i problem w kibelku jest:baffled:, ale nie boli, tylko jak się myję to czuję.

Ratunkuuuuuuuuuuuuuu, dziewczyny mamy jakąś plagę latających obrzydliwych mrówek!!!!!!!!!!!
I w domu na balkonie mi łażą i w salonie pod parapetem w środku się zalęgły. Fujjjj.
Znacie coś na to?

Do góry