reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aleeeee ciiiiiicho.....

No i Tim pojadł ładnie, odrobił straty mleczka i jeszcze jabłko z bananem popróbował. Smakowało.:-)

Słuchajta!!!
Moje małe wieczorem leżało na macie i tak na niej tańcował i tak się wyginał, że 2 x przewrócił się z pleców na brzuszek!:-D Teraz to dopiero będzie się turlał łobuz jeden:szok: A zadowolony był ?! :tak: Że hej! A ja jeszcze bardziej:-p

reklama
Powróciłam...ponizej foto;-)
jeszcze bez warstwy zewnetrzenej i bez wiazania z tyłu, ale juz cos widac ;-)
Zobacz załącznik 572348Zobacz załącznik 572349Zobacz załącznik 572350dla przypomnienia będzie taka, Zobacz załącznik 572351

siostra dostanie kartę do ikei, tort takki 547-big.jpgpudełeczko z życzeniami ręcznie robione, szampana(którego powącham) i sto lat:-)

Załączniki

• 547-big.jpg
    547-big.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 23
Witam,

juz spakowani jestesmy.Zwazylam walize:ma 15 kg jak w morde strzeli.Mam nadzieje, ze waga dziala dobrze.

Ale dzis dalam d...y na calej fali. Nie sprawdzilam dokladnie wydruku z karty kredytowej i zasialam panike, ze mi kase za te pierwsza nieudana autoryzacje sciagneli z konta. Telefony (ale zabule potem) do ryanair, wyslalam skarge, maz faxa do nich i.... sciagneli wlasciwa kwote, eM zaplacil opony i zaplacil karta.A ja sklerotyk stary zapomnialam oczywiscie. Dobrze, ze sie wyjasnilo.
Ale nieprzyjemna atmosfera troche sie ciagnie. Jutro juz bedzie lepiej:tak:

Sciskam Was wszystkie, milych wakacji Wam zycze i slonecznej pogody

Pa

Słuchajta!!!
Moje małe wieczorem leżało na macie i tak na niej tańcował i tak się wyginał, że 2 x przewrócił się z pleców na brzuszek!:-D Teraz to dopiero będzie się turlał łobuz jeden:szok: A zadowolony był ?! :tak: Że hej! A ja jeszcze bardziej:-p

Gratulacje dla młodego :-D Pamiętam jak się moja przewróciła z brzucha na plecy po raz pierwszy :-) I od tego czasu zaczęło się łobuzowanie
;-)

Aleksis, udanych wakacji pod każdym względem! No i tyle samo lądowań co startów.:happy2:

Szyszka no powiem Ci, że filmik zajebisty! Powinni puszczać go w szkole na biologii.

Mój łobuziak już rano w łóżeczku turlał się po całej linii, nogi gdzie głowa, głowa gdzie nogi, i w poprzek i wzdłuż... I tak się turlał z 15 min, że ściągnął sobie pieluszkę tą małą muślinową na głowę i usnął...hihihihihihi:-D:-D

reklama
Taaa, teraz chwilę nosiłam go w chuście, bo miałam pranie do sprzątnięcia, drugie do rozwieszenia i trochę sprzątnąć, a już był trochę marudny do spania. No Timek kaput w chuście. Walnął komara. Śpioch jeden. Tak już sobie wypracował rytm, że zawsze po przebudzeniu rannym jest na "chodzie" dwie godziny. Ani minuty dłużej. Usypia tam gdzie jest aktualnie. Na macie, na łóżku, w chuście, na rękach, kanapie... hihihihi:-D

Do góry