reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dobra,dobra,już nie pytam,nie będe dociekliwa......
Z tym badaniem to tak,że ta abstynencja to 2-7 dni powinna trwac.................a jak dzis będa "baraszki",to jutro za szybko,żeby oddać materiał do laboratorium.....:-(ja piernicze,juz się zaczynają "schody"......:-(

reklama
o to wasz protokół podzielony??? moze się coś zmieniło.. ja pamiętam że za jednym zamachem wszystko zrobiliśmy.. ja nawet kilka pytań więcej dostałam od proboszcza ;-)

Kasica to dziś se odpuście.. i wszystko pójdzie zgodnie z planem :tak:
Szyszka ten protokół.. a zresztą sama zobaczysz ze nie ma czym się stresować :tak:

Ani@k,wizytę i tak trzeba bedzie przesunąc o tydzień......
Dziewczyny,w których dc.wykonuję się badania hormonalne??tarczycę itd????
Szyszka,protokół????????..protokół to "pestka",nic strasznego!!!;-)Ani@k,dobrze mówi,że nie ma się czym stresować!!!!.......jak ksiądz jest jeszcze w porzadku,to tym bardziej!!!...tak było u nas!!ksiądz super,luzak,potem gadalismy juz o "wszystkim"praktycznie!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,to jest tak:
FSH,LH-między 3-5 dc.
Estradiol,też między 3-5 dc.....
W tych dniach sie je wykonuje???Jest cos jeszcze o czym zapomniałam??(jakieś badanie)
A testosteron i progesteron???????Dziewczyny,jak orientujecie sie w które dni ma to byc zrobione,to prosze piszcie!!!!!!..............acha,o hormony tarczycowe też!!kiedy,co i jak!!juz dość dawno miałam to robione i nie pamietam

Ostatnia edycja:
kasica a nie robiłaś tych badań już z milion razy ?:hmm:
Co do abstynencji to wiem, że optymalnie jest 3 dni.

Szyszka -ja Ci z protokołem nie podpowiem:rofl2: ale wczoraj pisalas ile jeszcze Cię przybędzie , hmmm teraz jest ten kluczowy czas, że może Cię przybyć sporo:tak:

Jadłyście czekoladę Wedla Panna Cotta malinową ??? Mniamm:-p

Muma,no,"zabiję"Cię!!!!!!!!!!!!!;-)człowiek,ledwo co od słodyczy sie powstrzymuje,a Ty z Panna Cotta wyskakujesz?!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: hi hi!!a tak na marginesie,to nie nie jadłam...teraz ja takie gorąco to nieraz skusze się na loda,a tak to unikam słodyczy
Nie,nie Muma,ja te badania robiłam raz!!!!i to juz naprawdę dość dawno:-:)-(,także chciała bym je raz jeszcze zrobic,nawet jak w sierpniu do Invimedu pojedziemy,to będe miała "swieże"wyniki.

reklama
Do góry