reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helołłł

Ani@k eM ma większa pazuchę i jest cieplej na brzuchu ... hihihihihihihi to poznaje:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Patryś tatusia. Tak Patryk zostaje?
:unsure::unsure: yyyyyy... załóżmy że narazie tak zostaje..

zmiana tematu
biggrin.gif

własnie usłyszany:
"-Mamo - a dlaczego Jagoda nazywa się Jagoda?
-Bo jej mama lubi jagody
-A dlaczego Róża sie nazywa Róża?
-Bo jej mama lubi róże
-Mamo no a Ty co lubisz?
-Oj Wacek, nie zadawaj głupich pytań"
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-) dobre:tak:

Zuza pstrykaj foty!!!!!!!!!!!!!!
Kasica Ty kłamczuszku ;-):-) swoją drogą dobrze że ktoś wymyślił urlop na żądanie :tak:

idę się chyba przewrócić na drugi bok.. bo coś sennie mi się robi.. :cool2:

miłego dnia Laseczki :happy:

reklama
hej laseczki!!!
Ja pije kawusię,zaraz z mężusiem do miasta jedziemy.Wymienić kasę,na plac zobaczyc i ja do laboratorium prolaktyne zbadać
U nas juz przypieka,że hej!!!:cool2:,no ale przecież dzis tez urlopu nie wezmę!!!!:no:,a szkoda,szkoda!!bo znów poleżała by się na leżaczku:p)

i ja się witam,
wszystkie gdzieś poleciały, to i jak lecę po bułeczkę i herbatkę;-)

dziś lecę na NFZ podejrzeć co nosze pod serduchem bo do 2/08 prywatnie chyba bym się nie doczekała, tylko żeby znów się dupka nie pokazał:-D
Ania dobranoc:-p
Kasia udanych zakupów:-)

Ostatnia edycja:
My właśnie wrócilismy do domku.Zakupy udane:tak:,kupiliśmy kilka rzeczy pod kątem wakacji już,no i nie tylko!!!Parę kosmetyków w Rossmanie zakupiłam,więc jest git:tak:.Właśnie bób sie gotuje,ale będę miała jedzonko...mniam,mniam!!!!
W nas grzeje,że hej:cool2:,no ale dzis juz do pracy trzeba iść,nie ma wyjścia:sorry:

kasia to smacznego boba, ja juz powoli sie na kukurydze przezucam, wczoraj były pierwsze dwie kolby, uwielbiam ten sezon gdzie wszystko jest swieze i jest tego duuuuużo:-D:-)

Szyszunia,ja tez UWIELBIAM TEN SEZON!!!!:tak:bób,kalafiora,kukurydze,fasolke szparagowa,to dzień w dzień mogę jeść!!!!!:-)UWIELBIAMMMMMMMMMMMMMMMM!!MIAM!!!

Szyszka,pewnie co niektóre ze słonka korzystają:cool2:,niektóre śpią;-),niektóre z dzieciaczkami na dworze:-),a jeszcze inne w pracy,lub do niej sie szykują(tak,jak ja)!!

hej

rzeczywiście wymiotło wszystkich..
bób.. kukurydza.. heh a ja mam fazę na spanie i picie wody hektolitrami :huh:
ale fakt jest taki że nie mam siły chodzić po sklepach, wszytsko spadło na eMa.. zresztą jedzie po pracy, wszystkie sklepy ma po drodze więc nie ma problemu.. nie chce mi sie nawet spacerować w taka pogodę.. grzeje niemiłosiernie!!!! Kasica korzystaj bo w ciąży to pewnie nawet nie pomyślisz o opalaniu noska ;-) albo i pomyślisz..
Szyszka tam na tym krzesełku nie za bardzo widać brzuszek.. bo już pewnie ładnie go widać, co??? kciuki za to aby Dzidzia dziś pokazała rodzicom co kryje miedzy nóżkami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak: a o której masz wizytę???

Katiuszka wyjechała a cała reszta forum chyba za nią, co???
halo babki????

reklama
a kawki nikt dziś nie pije???
ja co prawda pepsi z lodówki zaraz skonsumuję i z iblioteki której link podała Aleksis zaraz ściągnę h. monte christo.. może mi spanie przejdzie???

albo szybciej się kimnę :laugh2::-)

Do góry