reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere,juz odpowiedz mam gotową jakby mówili,że opalona jestem....w niedziele sie opalałam powiem:tak:,bo u nas mega grzało!!:tak:małe kłamstewko nie zaszkodzi,no nie?!!:p)
Śmierdzi bób smierdzi,ale potem jaki jest pyszniuteńki,że ho ho:):):),ja czarnych porzeczek nie cierpie!!!!:no:,wiśnie też nie bardzo:no:,za to czereśnie uwielbiam:p)

reklama
No fakt. No i mogłaś mieć udar po opalaniu, albo gorączkę....hihihihihi:-);-);-);-)
No a u Was zawsze mega grzeje. We Wrocku zawsze najcieplej z całej Polski.

tere fere tu :-D:-D:-D
2013-07-08 18.47.24.jpg

Załączniki

• 2013-07-08 18.47.24.jpg
    2013-07-08 18.47.24.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 32
O nieeeee, ale ekstra piesio. Jak się wabi?? Nawet fotki jego na ścianach... To zapewne duży pokój:confused::-):-)

Ja też bym chciała pieseczka, tzn sunię jack russelka. Już pisałam z resztą chyba...:sorry2:

Tere fere to Mops, ma 13 mcy i 7 dni, wabi sie Pan Pepa :tak:
Tak to nasz duży pokój i sypialnia zarazem, wynajmujemy 2pokojowe mieszkanie w śródmieściu Wrocławia, drugi pokoik dla dzidzi o połowę mniejszy od naszego, ale myśle ze na razie mu wystarczy, tym bardziej ze z pół roku będzie spał u nas...;-)

zmiana tematu
biggrin.gif

własnie usłyszany:
"-Mamo - a dlaczego Jagoda nazywa się Jagoda?
-Bo jej mama lubi jagody
-A dlaczego Róża sie nazywa Róża?
-Bo jej mama lubi róże
-Mamo no a Ty co lubisz?
-Oj Wacek, nie zadawaj głupich pytań"
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
heheheheheheh

szyszka
Pan Pepa...super! Trochę jak z filmu, słodka psinka. A mieszkanko macie jak widać milutkie, dobrze, że ludź od którego wynajmujecie nie ma nic przeciwko, że zaraz będzie maluszek, bo tak bywa.
Nawet tak jak ze mną, gdy szukałam pokoi nad morzem. "Dwie dwójki?-nie ma problemu, są. Z małym dzieckiem? A to nie proszę pani:baffled:"

Tere fere no trafiła nam sie fajna babka od mieszkania, zajmuje się fizjoterapia, jest u nas co mc i odkąd dowiedziała sie o dziecku fajne rady mi daje, na co uwagę zwracać, czego pochopnie nie robić/kupować przy dzidzi, ale nie takie natręctwo tylko takie miłe słowa, jak powiedzieliśmy jej o psie to mówi spoko, jak coś uszkodzi, odpowiadacie nic nie zrobi to ok, jakieś 2 tyg temu zakończyliśmy malowanie, było w tym pokoju na żółto, my pomalowaliśmy na biało wywieźliśmy jej wszystkie meble, kupiliśmy wszystkie swoje, zepsuje sie od razy karze naprawiać i sie rozlicza... naprawdę ugodowa babka... trafiło nam sie b.dobrze!

No to fajnie. Jednak są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie.:tak:

Mamuśki?

Już tydzień podaję po troszku papki małemu, a on nadal raczej pluje, no niby coś tam zje, ale bez rewelacji, czy to normalne? Czy po tygodniu powinien już jeść z wielką chęcią? Chęci u niego właśnie nie widać. Niby otwiera dzioba, ale jakoś tak nie bardzo mu idzie...:sorry2:

reklama
Do góry