reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma dzięki :***
a z cenami książek to niezła masakra!!! wiem że to zabrzmi staroświecko ale ja w podstawówce i nawet w liceum miałam książki po mojej o 4 lata starszej Siostrze a teraz ponoć jest tak że jak jest dwoje dzieci np. rok po roku to ani w gimnazjum ani w liceum nie mogą mieć po sobie książek.. bo program nauczania nie pozwala.. brawa i stuknięcie się wskazującym palcem w czoło dla tych którzy wymyslają taki system (to chyba minister edukacji??? czy jakiś inny pajac.. ehhhhh)
Zuza eeee no nie myśl że Ci na sucho ujdzie :-p na ten tychmiast pokazuj się na fotce!!!! to taka urlopowa odmiana??? musisz super wyglądać :tak: no ale póki nie zobaczę nie uwierzę :-p;-):tak::-)
a przebrnęłaś już przez te książki 'wspomagająco - podpowiadające'???? bo ostatnio na diecie byłaś skupiona.. :sorry2:
Aleksis ja jeszcze wrócę do ostatnio przez Ciebie opowiadanego podrywu.. Ty wyglądasz na małolatę więc się nie dziw że Cię podrywają 'gówniarze' :tak: i tekst o posladkach na których działa przyciąganie - bezcenne.. uśmiałam się jak nie wiem co.. moja babka z w-f'u z liceum mówiła nam co robić aby pośladki były 'zawsze jędrne' ;-) mianowicie kazała nam (przepraszam za wyrażenie) chodzić tak jakby się powstrzymywało bąka.. że to działa i w ogóle.. jak mi się przypomni to tak robię, jak mi się przypomni to nawet potrafię brzuch wciągnąć (zwłaszcza jak w sklepie coś przymierzam;-)) no aktualnie wciągnięcie brzucha jest niemożliwe ;-):tak:
Szyszka a Ty nie uważasz ze się ostatnio zapuściłyśmy z wysyłaniem fluidków???? :szok::confused::tak:;-)

dla potzrbujacych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aha Katiuszka jak nas czytasz.. jesteś już pewnie na naszej Polskiej ziemi.. mam nadzieję że klimat podpasował dla Julusia :*** i że podroż minęła niezauważalnie :tak:

Caterina jak nas podczytujesz.. zresztą Ty wiesz.. jak będziesz miała możliwość daj znać co u Ciebie.. :sorry2: buziaki wielkie dla Ciebie :**********

a o Gatto myślę nieustannie od wczoraj.. odezwij się albo wrzuć fotę jak obściskujecie się z Cristi ;-):tak: rozumiem że całą swoją uwagę poświęcasz Córci aby zrekompensować rozłąkę.. ale dałabyś znak że wszystko ok :tak:

Dziewuchy!!!!! ja dziś prawie przez cały dzień śpię!!!!!!!!!!!!! :szok: przed chwilą wypiłam puszkę pepsi.. bo nie wiem czy coś nie tak z ciśnieniem.. masakra!!!!!!!!!!!!!!!

koko już nie zwiększę regularnych karmień, bo co raz częściej jestem w pracy. I tak myślałam, że nie pokarmię w cale, a tu aż 4 miesiące. Jestem mimo to z siebie dumna.:biggrin2:

Ani@k eM ma większa pazuchę i jest cieplej na brzuchu ... hihihihihihihi to poznaje:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Patryś tatusia. Tak Patryk zostaje?
Właśnie się zastanawiałam jak wciągasz brzuch w ciąży...hihihihih ale doczytałam dalej:-D
Czasem z tym spaniem tak już jest pod koniec ciąży. Nawet ze zmęczenia. WIesz w końcu dzwigasz trochę więcej kilogramów, serduszko Twoje pompuje więcej krwi i ma prawo się zmęczyć. Śpij bez kaca moralnego kochana.:tak:

A my dłuuugo chodziliśmy po okolicznych parkach i skwerkach, ja trochę wystawiłam facjatę do opalania, niech się zaróżowi ciuchnę. Idę nakarmić bąbelka, bo właśnie wstał.

Ani@k fakt ostatnio sie zapomniało, to pomiędzy agrestem, czereśniami i malinami śle
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a w lodówce siedzi bób i kukurydza i czerwona porzeczka, chyba nic mi nie bedzie, co??:szok:

katiuszka udanego pobytu w PL
Zuzu pokaz się światu:tak:

Mój narzeczony właśnie skręca mi stoliczek, takie cudo mi kupił, 2krzesełka było w całości na szczęście
NORDEN/TERJE Stół i 2 krzesła - IKEA

hej!!!!!!laseczki,dziś miałam MEGA MEGA MEGA LENIA!!!!!!!!!!!!!!:tak:I wiecie co zrobiłam???...zadzwoniłam do pracy i powiedziałam,że cos zle się czuję i dzis poproszę o urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)serio,tak zrobiłam,teraz powinnam w pracy być;-),ale miałam lenia,że aż wyć mi się chciało!!więc nie pojechałąm do pracy!!wiem,że jutro tuż-tuż,i trzeba będzie jechac,ale dziś sobie odpoczełam:p):p)
Byłam z mama moją i siostra w mieście,kurcze w aptece na leki,witaminy...................TERMOMETR...wydałam 150 złoty!!!!!!!!:szok::szok:boszeeee,te ceny to jak z kosmosu!!!!!
Jutro mój męzus jedzie na 2 dni na Słowację:-) z pracy Go "wysyłają",no cieszy się bardzo!!jutro jedziemy z rana do miasta ,troche kasy wymienić i niech sobie chłopak śmiga;-)
Ja,dziś praktycznie CAŁY DZIEŃ NA SŁOŃCU!!!!!!!!!!!!:tak:leżaczek i opalanko:cool2::cool2:,kurcze jestem brązowa,że hej!!tylko zęby się świecą i białka oczu:tak:,ale ja uwielbiam taki stan:-):-),opalać sie bardzo lubię!!!i być opaloną!!skoro nie byłam w pracy,to już trzeba wykorzystać ten dzień pozytecznie,no nie??!!:-D
Szyszunia,ja też UWIELBIAM BÓB!!!!!bardzo,bardzo!!!!Jutro do pracy koleżanka ma mi przynieść,bo chodzi i obrywa u kogos na polu i taniej mi kupiła,niż w sklepie jest:tak:,więc dzis mężus wieczorem przyniesie,a jutro objem sie,że ho ho!!!!!!!
Ani@k,
o metodzie "zatrzymywania bąka";-)też gdzieś słyszałam,że bardzo fajnie to modeluje pośladki:tak:...yyyy,a co do wciągania brzuszka,to staram się też to robic,fajnie ponoć na mięśnie działa!!!

reklama
Szyszka, gdzie będzie stał stolik i krzesełka?

kasica dobrze zrobiłaś. Wytłumacz sobie tak, że i tak być nie była produktywna z takim leniem. Tylko co na to kierownictwo jak przyjdziesz opalona??? Nie czepią się?:-)

Bób dobry, ale śmierdzi kurde jak się gotuje. Blleeeehhh.:baffled: Ja kocham czarne porzeczki i wiśnie. mmmnnnniaaam.:-p

Do góry